Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 60

• 58 185
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро!
Този колаж ни върна към стиха на Луи Арагон

На тоя свят любов щстлива няма

# 31
Фенче Heart Eyes, Али  Hug
преди малко дадох интервюто на моята нова дружка Гюлче
и това е , което тя ми написа-
Ами не
Никъде не пише, че напуска
Като я питат докога ще продължи, казва, че иска докато умът и позволява, но казва, че и трудно вече да чака рейтинг по тв то
И може би занапред иска да мине на по-високо ниво
Ами не, не казва, че ще напуска заради филма Мадоната....

Фенче Heart Eyes, и аз се надявам да маха и брадата Whistling

Вале Hug wavey да...... Sad

и нещо за настроение Wink Laughing

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 10:01 от Airra

# 32
Алинка  Hug ех, ако ни го подстрижат така ще е супер! Много ми харесва с тази прическа  Heart Eyes

Ама едва ли ...

Подругите пишат, че тази снимка, която си постнала  е от режисьора и се смеят, че празненството е от раждането на близнаците на Корхан  Mr. Green
И си припомнят този момент, във връзка с очакваното в четвъртък  Cry Голям е!

Валя  Hug да, за съжаление  Sad
Айре  Heart Eyes ох, ти ме обнадежди  Peace Дано ! А защо не я пита какво казва за Киво, и това ме интересува много  Laughing Мишел в темата за сериала обеща, че ще преведе интервюто, ще чакаме  Peace
Това последното много готино  hahaha

# 33
  • Plovdiv, Bulgaria
Айре Hug благодаря!
кой знае в какъв смисъл го е казала и по какъв повод,а се извади от контекста и се тиражира като заявление Peace
Много е готино това Laughing
Фенче  Hug Grinning
Сега си мисля за Ръза.С превода стана ясно,че Тахсин го заплашва със смърт,ако не направи това,което иска от него.В замяна му обещава,че стане съвсем нов,чист,свободен човек.Затова Ръза мълчи,не се защитава на делото.В затвора обаче му приписва още едно убийство и присъдата му става 30 години.
Преди произшествието с бягството стана ясно,че му предстои освобождаване.Ръза е наясно,че в момента,в който излезе,ще бъде убит.Затова Тахсин трябва да е мъртъв.Затова Джес трябва да е ожесточен до степен да го убие.
Ако имаме минаване напред във времето и Ръза е освободен,не мисля,че ще му увеличат за още дълго присъдата,той се предаде доброволно,как ли ще се развие сюжетът много ми е любопитно.
Всеки срещу всеки ще се бори Джес-Тахсин-Ръза.
Нямам никакво търпение,много,много ми е интересно Peace

# 34

Добро утро, момичета!

Изгледах серията.

Естествено е да ме вълнуват взаимоотношенията на двамата герои. Та нали и заглавието на сериала е за тях. Дръзките и красивите млади хора. Направо не се сещам, че гледам турски сериал. Дори и турският език, на който говорят не ми напомня това. Толкова много дълбочина и откровеност има в тези отношения. Обич, любов, разбиране, красота въпреки омразата и грозотата около тях. Грозотата в човешките отношения имам пред вид. Иначе другата я има. Красива природа, красиви интериори. Затова си месля, че не може да не пребъде такава любов. Реакцията на Джесур от фрагмана е напълно реалистична от психологическа гледна точка. Но нали затова говорим за разбиране и дълбочина на чувствата. В преведения епизод в не много кадри, но напълно достатъчни показаха взаимното разбиране. Ето и Сюхан. Накупила топли гевреци и кроасани и тръгнала към дома си да изненада приятно любимия. Нали той я призова да се върне в този дом. Но случилото се ги поля с ледена вода. Ледена не, ами...мнооого ледена. Но нали и стоманата се калява през огън и студена вода.

Да ви призная, че точно последните 4 минути от епизода не ги изгледах. Видях ги на онлайн гледането. Не исках да си го причиня и сега отново.

Странно ми е, че за 30 години в затвора асоциалният Реза си е запазил някакви контакти, за да проведе такава мащабна конспирация. Но това е сериал все пак. И в която държава и да се прави ще има такива пропуски или "пропуски". /Сигурно от 10 години не гледам Дързост и красота, но все още го дават, май!? Там пък каква боза е... Grinning Т.е беше. А сега не ми се мисли./

Иначе планът му си го бива. Сам го каза, че няма да си цапа той ръцете. А ще ги противопостави един срещу друг. Ненормална злоба. Но и животът на този човек е ненормален. Дрога, висене надолу с краката / и кой знае още какви други случки из крехките му детство и младост!/, дълги години в затвора. Все непосилни по сила и продължителност изпитания за един човешки живот, за да го превърнат в нечовешки такъв. И понеже изпързяла силни и умни противници, затова си мисля, че няма да протакат много сериално време да се разкрие този план. Кликата на Тахсин ог една страна и Джесур и прокурорът от друга  - умни млади хора със справедлива кауза до момента. И като писах справедлива кауза ми направи впечатление един изказ на Сюхан към Джесур: "Ако постъпиш несправедливо ще страдаш самият ти!". Което пак ме връща към тезата ми за техните чудесни отношения. Двама образовани, интелигентни, цивилизовани /за кой път ли го споделям!!!/ хора. Да и в този сериал има моментът на отмъщението.  То къде ли го няма. Но тук става въпрос за възмездие и справедливост от страна на Джесур. Отмъщение, в най-лошата му страна виждаме от Реза.

Мисля си, че може би, този сценарий е бил по-грабващ от този за Черно и бяло, за който се говореше през лятото. И затова са се спрели на него. Въпреки, че и за там беше осигурено присъствието на тандема Туба и Къванч. 

Пиша го от 2 часа, почти този пост, момичета. Все ме прекъсват по разни причини.  Grinning А и трябва да излизам. Ще се включа пак по някое време, когато ви е възможно! Благодаря на всички споделили хубавите си мнения и впечатления в темата!

Приятен ден!

Ей с такова настроение:

# 35
Алинка  Hug и на мен ми е много интересно какво ще се случва  Peace Ясно е, че няма да се разделим скоро с Ръза. Не знам какво ще стане, след като Джес разбере кой е виновника за смъртта на майка му, но съм сигурна, че Ръза  няма да успее да го направи убиец ... Някои продължават да си дуднат, че Джес се е втурнал към отмъщение с непозволени и незаконни действия обаче  ooooh! ooooh!Дори, че заради това е наказан със смъртта на майка си  ooooh! Не, трябваше да дойде с обич в сърцето към семейство Корлудаа, а ? Да, Джес иска да отмъсти за баща си, но не с примитивни средства като да убие виновника, толкова е ясно и защо някои не могат да го разберат, не ми е ясно  newsm78 Какво противозаконно извърши до сега, освен, че тайно си прибра картините, които му принадлежат ? И съдът не го осъди за тази "кражба" даже ... Че лъжеше и играеше театър, да, но колко хора лъжат ? И Тахсин лъже през цялото време  Laughing Ако Джесур искаше да си отмъсти на Тахсин чрез убийство, имаше много възможности до сега. Видяхме, че дори и когато се увери, че баща му действително е убит, той не тръгна да убива Тахсин, а искаше да го накара да говори ... Така, че за какво отмъщение ми говорят някои не разбирам ? Това неговото е справедливо възмездие за виновниците, аз така го наричам  Peace И не искам, дори и заради Сюхан да се отказва от тази идея, с която дойде в Корлудаа.
Орси  Hug  bouquet Много ми хареса споделеното от теб, благодаря! Аз ще добавя само следното - когато Сюхан му каза, че ако е бил несправедлив, той най-много ще страда, той и отговори, че да, ако действително е бил несправедлив, ще страда ... И наистина ще страда заради последните си думи към Сюхан във фрага ...
Искам нов фрагман! И то по-бързо  Laughing
Отново ще си сложа тази снимка, ужасно ми харесва Киво тук  Heart Eyes

И тази

# 36
Фенче Heart Eyes,уффф много е тежък тоя  момент Sad Sad и Киво като Сеит го изигра прекрасно!!
минах това , което Едже казва за него в интервюто през гуги на английски, доста добре се разбира Peace моя вариант Wink
разбира се, че ще работя с Къванч. Когато той играеше в Перла, един мой приятел ми го показа и каза-обичам това дете. Затова, когато пишех М§Х, започнах да мисля за К. и си го представях пред очите си като Халил. Когато се срещнахме лице в лице, вече не можех да мисля за друг. Не го бях го срещала дотогава, но Таркан беше. Той излъчва голямо електричество, бях впечатлена от неговата искреност. Много интелигентно, много истинско момче.Има хора, актъори, които те мамят в този сектор.Това са бизнес отношения, никой не е длъжен да ти бъде приятел. Но Къванч преди всичко е човек. Той е много талантлив и става все по добър с всяка следваща роля. Надявам се да мога да пиша и умът ми де е на място. винаги ще пиша за Къванч.

Орси Hug, благодаря за коментара bouquet
Али Hug, и на теб!
Цитат
Всеки срещу всеки ще се бори Джес-Тахсин-Ръза.
мда Confused Confused

аз още не съм изгледала серията.....

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 13:19 от Airra

# 37
  • Plovdiv, Bulgaria
Айре Hug и аз  не съм докрая,все ми напира да спра и да си споделя нещо.
Фенче,абсолютно за  целия пост newsm10
Той го заяви-с пръст няма да го докосна-за Тахсин и вярвам,че така ще бъде.
Колко се мъчеше и се тормозеше,докато живееше в чифлика и слушаше съчиненията на Тахсин.
Колко жестока беше сцената,в която ни показаха детето Джесур,свидетел на тел.разговор,в който майка му научи,че баща му е загинал.Макар и да не знае,че е бил убит,ударът едно дете да загуби родител е толкова жесток като нищо друго.За съжаление го казвам от собствен опит CryБолестта на майка му,която е следствие от събитията,която му отнема малко по-малко единствения му останал на този свят роднина-всички тези неща биха довели до озлобяване,ожесточаване,пълна загуба на съвест,но Джесур е запазил човешкото в себе си.Успява да разграничи Сюхан и Корхан от баща им.
Затова не може да се твърди,че е тръгнал да отмъщава PeaceАко търсеше отмъщение,можеше да навреди на най-близките му,да завземе фирмата му,да му причини болка.Той го иска жив и в затвора.За мен това е справедливост. Peace
И не искам нито заради Сюхан,нито заради евентуална бременност да се отказва от това си желание Peace
Не бих искала действията му да бъдат определени и съобразени с непредвидени обстоятелства.Трябва да направи това,в което вярва,за да намери спокойствие,както обеща на майка си Peace

# 38
Айре  Heart Eyes много ти благодаря!  bouquet Едже и друг път се е изказвала така за Киво  Peace Знаех си, че усещанията ми за Къванч като човек са правилни, супер! Не случайно толкова години ме привлича това момче като магнит към себе си ... наистина излъчва не знам дали електричество, но мощна, заразителна  харизма и искреност. Обичам я тази жена, бре  Laughing  hahaha още в Перла  усетиха какъв диамант са открили в негово лице ...

Алинче  Hug страхотен пост, благодаря!  bouquet Споделям абсолютно всяка дума  Peace
Хубав ден, мили мои!  Hug
ПП Мишел  Hug си спази обещанието  bouquet
Скрит текст:
Статия на Айше Арман за Едже Йоренч

Според мен, един мъж, колкото е ревнив, толкова е и несигурен в себе си

Необикновена жена. Хем умна, хем сладка и много творческа личност.
Работлива като пчеличка. Всяка седмица пише сценарий от по 120 страници, т.е. приблизително по една книга. Нейният почерк е в почти всички сериали,гледани от милиони зрители. Изброявам, за да е видно:
Yaprak Dökümü, Aşk Yeniden, Dudaktan Kalbe, Aşk-ı Memnu, Samanyolu, Menekşe ile Halil, Fatmagül’ün Suçu Ne?, Kuzey Güney, Medcezir, Kurt Seyit ve Şura, Bu Şehir Arkadan Gelecek...
Тези ги е писала с Мелек Генчолу. В близките 6 години работи сама. В този момент пише и "Дръзки и красиви". Да, разбрахте....като подготвяните от нея сценарии, като историите й, вярна на себе си, това е Едже Йоренч.

Ти какво си? Свръхчовек ли си? Какво е да пишеш ежеседмично сценарий от по 90 страници?

120 страници...

Оле Боже, това е приблизително една книга на седмица! Каква е тази лудост?

Права си! Изключителна лудост! Но разбира се, не започна така, първо пишех по 45 страници. Сега пиша сама, но когато си загрял не боли, всъщност в такъв момент не усещаш болка. После идва умората.. При това съм принудена да приключвам за 4 дни и екипът се настройва в това темпо/график да работи.

Как го правиш?

Правя си паузи, докато съчинявам историята. Същевременно създавам събитията за 13 епизода напред в собствената си глава.

Как съчиняваш събитията, как ти идват в акъла?

Главата ми винаги е заета със сценария, който пиша, дори да правя нещо съвсем различно, вътре в мен мислите ми непрекъснато работят. Дори, когато говоря с хората, пиша сценария си, изграждам диалозите. Историята е постоянно в мен.
Понякога, когато говоря с приятелите си, те ми подхвърлят - "Опа, с нас ли си? Очите ти пак започнаха да гледат като риби./т.е. отнася се някъде без да примигва/". Такава е моята работа. Обсебва целият ми живот. Дойде ли ти музата, не съществува нищо друго, сядаш и пишеш докато приключиш.

Всичките ми характери/герои трябва да са харизматични

Добре де, защо правиш това? Мазохистка ли си?

Всеки в този сектор е мазохист. Зависими сме от адреналина, като от наркотик. Изпитваме удоволствие от болката при свръхнатоварване. Обичам работата си, но наистина е уморително.

Какво ти струва това?

Четири хернии на врата, болки в кръста и гръбнака, има и още неща, но изброявайки ги не искам да ти развалям настроението! Работя като спортист, със същата дисциплинираност. Започвам в 4 сутринта и приключвам в 8 вечерта.

Трябва да е прекрасно да караш милиони хора да гледат проекта, който снимаш и да печелиш тяхното одобрение и симпатии!

Със сигурност! Невероятно голямо удоволствие е! Аз съм луда по Сезен Аксу, влюбена съм в нея. Колко хубаво щеше да е, ако всеки знаеше песните й наизуст, нали? Писаните от мен сериали, никога не могат да се сравнят с нейните песни, но пак се гледат. Правя така, че хората да привикнат към тях, да ги почувстват близки, а изградените от мен герои да са сякаш като членове от собствените им семейства, да дискутират, говорят, е разбира се разтварям границите помежду им, потапям ги в една обща атмосфера...

Трябват ли специални умения, за да е харизматичен един мъж?

Не..

За мъжете в сериалите да, но какъв трябва да е харизматичния мъж?

Всъщност, вярвам, че във всички мои герои трябва да има харизма. Дари и в лошите трябва да има харизма. Работя така, че във всеки да има някаква магия, нещо привликателно. Да е съвършено изграден от ляво, дясно, в дълбочина. Дори да е лош, искам в умствените си способности да е като бръснач. И още, държа всеки да има свой начин да изразяване.
Но там е работата, че зрителите все едни и същи неща искат да гледат - "Хайде кога ще се целунат?", "Вече да се любят, жената да забременява." Чета и в истаграм, и в туитър тези коментари. Ако не пиша според предпочитанията на зрителите..дим да те няма, отивай си...

Татко си на 58, а съпруга си на 38 години, загубих

Заедно с Мелек Генчолу си написала едни от най-ценните турски сериали. Но ние сякаш не те познаваме достатъчно добре. Каква е историята ти? Как започна? Какво беше семейството ти?

Едно щастливо семейство! Баща ми беше офицер на служба в чужбина, а майка ми беше домакиня. Бяхме три деца. Аз бях най-малката, изтърсака. С брат ми имахме 10 години разлика, а с кака 8. Семейството ми е обиколило целия Близък Изток. Батко се е родил на източната ни граница, а аз в Истанбул.

Каква е историята ти?

Опърничаво дете съм аз. Kızıltoprak. /нещо от сорта на рядко срещана порода/. Баща ми беше страхотен разказвач на истории. Четеше ни стихове, разказваше приказки. Като малка не съм могла да изговаря добре "С". Баща говореше много добре и правилно турски, но когато говореше с мен, изговаряше "с", по същия начин като мен. Беше великолепен, земен човек. Бях влюбена в него. Колко жалко, че почина от инфаркт на 58 години.

Много лошо....

Да, беше още млад. Семейството ми ме вдъхнови за много теми, по които по-късно съм писала. Например, имахме една много голяма маса, винаги заедно се хранехме на нея. Тази маса ме вдъхнови за проекта "Листопад", даже написах разказ "Тази маса". Дари да не бяхме гладни, вечер в 7 всички бяхме длъжни да седнем на тази маса. Това беше едно от правилата, които баща ми наложи. Сега разбирам причината, всеки от нас с лице обърнато към другите да може да сподели как е минал деня му. Било е много ценно. Толкова ми липсваше после тази маса. Бях широко скроено и замечтано дете. В началното училище игри-мигри пишех е все с покровителството и насърчаването на баща ми.

Четеше ли много като дете?

Да. Започнах с Кемалеттин Туджу. Учителите в началното училище всъщност изиграха решаваща роля в живота ни. В нашия клас имаше един шкаф пълен с книги. Учителите ни насърчаваха да се съревноваваме, кой ще прочете най-много книги. Аз обичам да се състезавам и се стараех да бъда прочелата най-много книги, а след това ми стана привичка да го правя.

След това при преработката на турската литература в сценарии си черпела вдъхновение от прочетеното в детството ти?

Точно така! Бях много сърдита на Али Ръза от "Листопад" по онова време, за това моя Али Ръза беше различен, приличаше повече на баща ми...

ЩЕ ИМА ПРОДЪЛЖЕНИЕ
Чакам продължението с нетърпение ...

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 11:39 от queen_fenka

# 39
  • Plovdiv, Bulgaria
Хубав следобед и от мен Hug
На панаир ще ходим

# 40
Али Hug, Фенче Heart Eyes, днес съм по инфото, вие сте по анализите Wink

и превода на Мишел bouquet bouquet bouquet
Едже няма да напусне сериала, ще разработва сценария на "Мадонна с коженото палто" и за малко ще отсъства. Нищо конкретно не се споменава за новия и проект. Докато отсъства ще бъде съставен екип, който при необходимост ще прави промени във вече написания сценарий.

-------
Превод:
На 32 епизод ще бъде финала на сезона. Но с малки промени сериалът ще продължи и през задаващата се година. Когато Едже Йоренч приключи с написването на 32 серии от сценария за този сезон, ще започне да пише сценариите за следващата година.

в седмичния рейтинг в Тотала сме на 13 място, но в АБ, сме на 4-то newsm10

1. Ичерде-10,85
2.Родината-9,56
3.Мафията-8,95
4. ДК-7,18
5. Майка-7.03

хубав следобед Hug

# 41
Нали щеше да е 39 серии и край  Tired
пак ще разтеглят локуми другия сезон  Crossing Arms

# 42

Едже няма да напусне сериала, ще разработва сценария на "Мадонна с коженото палто" и за малко ще отсъства. Нищо конкретно не се споменава за новия и проект. Докато отсъства ще бъде съставен екип, който при необходимост ще прави промени във вече написания сценарий.

-------
Превод:
На 32 епизод ще бъде финала на сезона. Но с малки промени сериалът ще продължи и през задаващата се година. Когато Едже Йоренч приключи с написването на 32 серии от сценария за този сезон, ще започне да пише сценариите за следващата година.

А аз от няколко дни съм по четенето  Laughing
Значи, все пак, и втори сезон ще има. Голяма беля! Уж бях за малко тук, а ще навъртя стаж за едно майчинство  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 43

-------
Превод:

А аз от няколко дни съм по четенето  Laughing
Значи, все пак, и втори сезон ще има. Голяма беля! Уж бях за малко тук, а ще навъртя стаж за едно майчинство  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

хехе, никъде няма да ходиш, не те пускаме Mr. Green Laughing
Тери Hug, каквото такова.....
аз нямам нищо против да си гледам Киво по-дълго Wink, ама вероятността за локуми и разтягания е голяма Whistling

питах Варна Hug за това последното, тя ми отговори:
Еджето е завършила сценария за този сезон и е започнала да пише сценария за новия.

Орси Hug, Али Hug, Фенче Heart Eyes сега прочетох коментарите ви, много ми харесаха Peace bouquet

класацията в АБ

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 14:58 от Airra

# 44
  • Plovdiv, Bulgaria
Айре Hug благодаря ти за цялото инфо и за преводите,до които си стигнала Hug
Напълно ме удовлетворява като съдържание Wink и за работата на Едже,и за двата сезона.

След като най-накрая изгледах цялата серия с бг превод,смятам,че Тахсин ще бъде задържан заради програмата на компютъра на прокурора заедно с бившите началник на полицията и прокурор. Peace

Под тази снимка,направена някъде около Рива,пише,че е сет на ДК  и че от предстоящите епизоди и песента ще бъдем изумени  Thinking  Peace
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт