Nokia Asha 302

• 1 294
  • 8
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, незнам дали тук бих намерила достатъчно добър отговор на моя проблем (не искам да обидя никой, просто тук се обсъждат друг тип теми).
Имам Nokia Asha 302, която ползвам като втори телефон, но това, че не мога да си инсталирам Viber се оказва проблем, защото с тези два номера едни от познатите ми знаят единият номер други другият. Имам Whatsapp, но той не е предпочитан като приложение за съобщения. Затова търся начин да си сложа и Viber, дали ще е само той или някаква обща програма за всички приложения за съобщения за мен няма значение. Важното е да намеря начина да го имам и на този телефон.
Благодаря  bouquet

# 1
Здравейте Simple Smile, незнам дали тук бих намерила достатъчно добър отговор на моя проблем (не искам да обидя никой, просто тук се обсъждат друг тип теми).
Имам Nokia Asha 302, която ползвам като втори телефон, но това, че не мога да си инсталирам Viber се оказва проблем, защото с тези два номера едни от познатите ми знаят единият номер други другият. Имам Whatsapp, но той не е предпочитан като приложение за съобщения. Затова търся начин да си сложа и Viber, дали ще е само той или някаква обща програма за всички приложения за съобщения за мен няма значение. Важното е да намеря начина да го имам и на този телефон.
Благодаря  bouquet

Ами според моите скромни познания, Viber не може да се инсталира на този тип телефони. Те имат фабричен whatsapp, но не поддържат Viber.

Бърза спавка за платформите поддържащи viber:
https://support.viber.com/customer/portal/articles/1354549-supported-platforms

Нокиата ти е с OS Nokia Asha Series 40 OS.

# 2
Затова търся начин да си сложа и Viber
Няма начин за тази операционна система.

# 3
  • Пловдив
А някакъв заобиколен начин Wink?

# 4
А някакъв заобиколен начин Wink?
Ъм, не мисля, че има такъв, след като просто самата платофрма не поддържа този софтуер. Но все пак поровете из руските форми, те имат хак за всичко, друг е въпросът колко е безопасно.

# 5
  • Пловдив
Идеята ми беше дали няма програма, която да праща лъжлива информация към сървъра. Благодаря  bouquet ще потърся в руските форуми дано да имам успех Simple Smile

# 6
Идеята ми беше дали няма програма, която да праща лъжлива информация към сървъра. Благодаря  bouquet ще потърся в руските форуми дано да имам успех Simple Smile

Успех, аз имах същия телефон, но така и не намерих начин Simple Smile

# 7
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И аз имах такъв телефон,но без вайбър.Един приятел който работи в сервиз за телефони прави опити също,но неуспешни. Peace

# 8
  • Пловдив
И аз имах такъв телефон,но без вайбър.Един приятел който работи в сервиз за телефони прави опити също,но неуспешни. Peace

Това ми подсказа какво ще намеря и в руските форуми (нищо Simple Smile ), но все пак ще проверя

Общи условия

Активация на акаунт