В ОКТОМВРИйското човече, сърчицето тупка вече! - Тема 2

• 32 755
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Нямам повече розово при забърсване. Всичко ми изглежда нормално. И аз съм нервна. Просто всички ме дразнят. Искам да си стоя в нас и никой да не виждам. Такава апатия ме е обзела, че чак се мразя. Станала съм асоциална. И как да излизам като в 22ч умирам за сън. На 8ми март как издържах до 1ч не знам. Че и колежките ми искаха да ги карам до тях. Едвам се добрах до леглото. Не мога да се позная. Станала съм като плужек. Днес като се прибрах и спах от обяд до 17ч. Нищо не свърших поредна седмица Sad

# 151
Същата работа е и при мен като съм почивка,от дивана в леглото и обратно ставам само,за да ходя до тоалетната.Но лошото при мен е,че и вкъщи се изнервям на всичко и си го изкарвам на мъжа.Просто не мога да се позная.

# 152
И аз съм така...даже и телефона не си вдигам Crossing Armsпълен хейтър . А аз се занимавам с абитуриентки и повярвайте ми....много е трудно да се въздържам😆

Последна редакция: нд, 12 мар 2017, 08:52 от aneeta

# 153
Момичета, искам да ви попитам имате ли домашни любимци?

# 154
Имам куче, но живее при родителите ми. Ходя често при тях.

# 155
  • Навсякъде и никъде! - така де основно в Русе
Ние сме с голямо куче в апартамента. Много любвеобилно, надявам се да нямаме проблеми с него.

# 156
Ние имаме коте, което взехме ноември месец от улицата. Обезпаразитихме го външно и вътрешно. Но страха от токсоплазмоза си го имам и ще си пусна контролно кръвна проба. Не мисля да го махам, защото съм бременна, нито заради бебето. Но в момента мъжът ми е поел грижата да го храни и чисти тоалетната.

# 157
Деси кога ти е термина? Серклажа мина ли?
06.10., на 29 март влизам в болницата и на 30 ще е самият серклаж. Смених доктора, защото първият при който ходих искаше да ме зашие късно според мен в 15 седмица. А предният път, точно в 15 ми изтекоха водите. Сигурна стм, че всичко ще е наред!  И ти ли ще си със серклаж?

# 158
Не, засега нямам подобен проблем, но се сетих, че трябваше да ти правят скоро Simple Smile А за термина питам, понеже гледам сме почти в еднакви седмици. Моят е за 9.10.

# 159
Вие пуснахте ли си кръвни изследвания и ПКК? Аз съм в почти 9та седмица и още нищо не съм пускала, а и лекарката нищо не ми е казвала да правя, та се чудя дали не закъснявам.

# 160
Още не. Ще питам в понеделник и аз, че така или иначе ще си пускам хормоните на щитовидната.

# 161
Вие пуснахте ли си кръвни изследвания и ПКК? Аз съм в почти 9та седмица и още нищо не съм пускала, а и лекарката нищо не ми е казвала да правя, та се чудя дали не закъснявам.
Аз също не съм пуснала нищо...а предния път бях в 10 седмица,когато паметна и пак не ми пуснаха никакви😶 сега съм при др АГ , но и тя нищо не казва

# 162
И аз в сряда ще разпитам.

# 163
  • Навсякъде и никъде! - така де основно в Русе
Аз съм на 20,03 на преглед за записване на ЖК и за пускане на стандартните изследвания. Тогава живот и здраве, ще съм в 10+ седмица

# 164
Аз ги направих вече изследванията.

Общи условия

Активация на акаунт