В ОКТОМВРИйското човече, сърчицето тупка вече! - Тема 2

• 32 719
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, момичета!  wavey Отдавна следя темичката, но все не се престрашавам да пиша.  newsm56 Надявам се още да приемате нови членове. Rolling Eyes В 12г.с. съм, а датата на термина ми е 05.10 и това ми е първата бременност.  Praynig Лека бременност на всички и както си пожелавате тук.. пухкав финал! bouquet

# 631
Колкото повече бъдещи майки сме тук,толкова по-хубаво. Нека се пълни все повече и повече темата!!

dideto10 , лека бременност!

# 632
Това е много странно. Разликата в цикъла ни е само 2 дни, защо ти го изчисляват 12 +5?
Реално си 11+4=което е 12-та седмица.

Аз съм в 11+1 и се водя в 11-та седмица, когато стана 12+ тогава ще се водя в 12-та. И за мен беше изненада, но така ги водят докторите.

Аз имам и от двата пола и пак умирам от любопитства какво ще е  Heart Eyes и някак си май искам да е момиче.

Ами позволи ме да не се съглася. 11 + няколко дни означава, че си започнала няколко дни вече от 12 седмица.
Не смятам да споря, само казвам, че е хубаво да се информираш  по-добре ако искаш да ти е точна информацията.Peace

На мен ми беше изписана само фолиева киселина, но аз започнах да пия и Биозин мама на своя глава. Докторката каза витамините след 3-тия месец, след като се образува плацентата, за да пази плода вероятно.

# 633
Здравейте и от мен момичета ! Аз съм в 10г.с.  Heart Eyes термина ми е за 19.10 . Пожелавам лека бременност на всички и много позитивни емоции !!  Flutter

# 634

Не смятам да споря, само казвам, че е хубаво да се информираш  по-добре ако искаш да ти е точна информацията.Peace

Иронията е излишна. Аз също няма да споря повече. Peace Mr. Green

# 635
Сега като си гледам снимката от първия преглед пише 5 седмица и 6 дни,но док е писал отгоре 6 г.с.
Предполагам,че като минат няколко дни вече отиваш към следващата седмица. Wink

# 636
В 10 г.с дететнцето колко трябва да е голямо като см?

# 637
Сега като си гледам снимката от първия преглед пише 5 седмица и 6 дни,но док е писал отгоре 6 г.с.
Предполагам,че като минат няколко дни вече отиваш към следващата седмица. Wink

Peace Peace Peace

И аз това търсих вчера като инфо за 12 г.с. и намерих това - удобно и полезно:

# 638
Около 3 см Simple Smile)

# 639
Момичета, знам че е малко раничко за подобни въпроси, но все пак има ли някоя, която да проучва въпроса със съхранението на стволови клетки?? Много ми е интересна темата и се чудя дали има и друга, която да сподели, може и от минал опит Simple Smile

# 640
Да. Имаме голямо желание за това. Присъствах на презентация на Cells 4 life и ми допаднаха. Но има оше толкова банки, чиито предложения искам да чуя.

# 641
Около 3 см Simple Smile)

Благодаря! Моето е 3,2 см. Обаче се притесних,че ми каза, че детето ми е свито и за това е толкова см. А си отговаря точно за седмиците..

# 642
Ние съхранихме стволови клетки. Скъпо е, но според мен си заслужава инвестицията, тъй като медицината напредва и след време стволовите клетки ще лекуват доста по-голям брой заболявания. Все пак се надявам да сме си хвърлили парите на вятъра и да не опираме никога до клетките..

# 643
Искам да попитам варненските мами към кой лекар са се насочили за ФМ? Simple Smile
Разпитвам, тъй като ми е първа бременност и леееко съм изпаднала в паника кое, кога, как, къде трябва да се случи.. Grinning
Виждам в коментари, че повечето от вас приемат освен фолиева киселина и други добавки. Искам да попитам, дали сте чували за прием на колаген по време на бремеността? Simple Smile

# 644
Феталната ще я извърши моят лекар в Майчин дом. Предния път към 1 час гледа, мери, много е подробен и не претрупва нещата, а и апаратурата им е сменена, та не виждам смисъл на друго място да ходя. Иначе аз освен фолиева пия само Биозин мама, щото съм много кекава. За колаген не съм чувала нищо, с каква цел се приема през бременността? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт