В ОКТОМВРИйското човече, сърчицето тупка вече! - Тема 2

• 32 742
  • 733
  •   1
Отговори
# 585

__Жана__, моят последен цикъл е от 02.01. и съм 11г.с.+2 дни. Така че, мисля всичко ти е наред Hug

За пола, когато е първо дете обикновено никой няма претенции  Simple Smile Аз исках мъжко и така се и получи и бяхме много щастливи. Сега много искам да е момиченце, но още е рано да се види. Ще попитам на ФМ ако успее доцента да види, защото с предната бременност в тази седмица ми каза предположение и беше вярно.

PeacockLove, чудесни новини и при теб! Моят бебок го измериха 4,2 см днес, а преди 10 дни е бил с цял сантиметър по-малък  Laughing

dessince, нямам нищо против да направиш новата тема.

# 586
Моето диваче последните два пъти не спираше да се върти на всички посоки, последния път накрая на прегледа се установи с кръстосани краченца, а тумбачето му беше кръгличко и надутичко  Heart Eyes  newsm76 Напоследък заради гъбичките често ходих на прегледи и всеки път ме изумяваше скоростта, с която расте пу-пу-пу! Ама навсякъде пише, че сега развитието им е най-бурно.
Относно седмиците, моят последен цикъл беше на 31.12 и сега според телефона ми, а и лекарите, съм в 12+5 дни. Другата седмица съм на БХС и ФМ, дано всичко е наред, аз нямам търпение вече да го видя отново как щурее вътре  Heart Eyes ако ми кажат и пол, ще е супер, но най-вече да ми кажат, че всичко е наред!  fingerscrossed

# 587
Това е много странно. Разликата в цикъла ни е само 2 дни, защо ти го изчисляват 12 +5?
Реално си 11+4=което е 12-та седмица.

# 588
Ами не, досега съм ходила при няколко лекаря и всички си ми казват точно седмицата, която ми показва и телефона  Simple Smile

Ох, бее, чакай, че правя 100 неща едновременно и явно ми се иска да съм в 12 гс вече Grinning точно 11+5 съм си Grinning

# 589
__Жана__, моят последен цикъл е от 02.01. и съм 11г.с.+2 дни. Така че, мисля всичко ти е наред Hug
Благодаря ти  Hug
Съвсем се овъртях с тия седмици, я майната им  Laughing

# 590
Ами не, досега съм ходила при няколко лекаря и всички си ми казват точно седмицата, която ми показва и телефона  Simple Smile

Ох, бее, чакай, че правя 100 неща едновременно и явно ми се иска да съм в 12 гс вече Grinning точно 11+5 съм си Grinning

Аааа, така може! Flutter Много се очудих, че направо си излизаш с термин септември  Mr. Green

Моето бебоче беше много кротко този път. Като сравнявам със сина ми - на всеки преглед скачаше като луд. А това бебче кротува. Дано всичко му е наред, че до тук само перипетии, дано бебето е здравичко, пък аз щом трябва ще се пазя.

# 591
Да, Лизи, явно синдромът pregnancy brain е на лице  Joy И аз само се моля след всичко, което стана от началото на март, бебчето да е добре и занапред да са наред нещата  Heart Eyes

# 592
Добавила съм анкета с две възможни заглавия за сега, давайте още предложения!

Последният ми цикъл беше 30.12 и съм с термин 06.10, 11+5. Аз също нямам предпочитания за пола, но все пак клоня към една мома! Да се уравновесят силите в семейството!

# 593
Това е много странно. Разликата в цикъла ни е само 2 дни, защо ти го изчисляват 12 +5?

Аз съм в 11+1 и се водя в 11-та седмица, когато стана 12+ тогава ще се водя в 12-та. И за мен беше изненада, но така ги водят докторите.

Аз имам и от двата пола и пак умирам от любопитства какво ще е  Heart Eyes и някак си май искам да е момиче.

# 594
И аз клоня към мома (по принцип искам да си имам по едно от двата вида  Mr. Green), но важното е да е живо и здраво и всичко да мине добре  Peace

# 595

Аз съм в 11+1 и се водя в 11-та седмица, когато стана 12+ тогава ще се водя в 12-та. И за мен беше изненада, но така ги водят докторите.

Аз имам и от двата пола и пак умирам от любопитства какво ще е  Heart Eyes и някак си май искам да е момиче.

Ами позволи ме да не се съглася. 11 + няколко дни означава, че си започнала няколко дни вече от 12 седмица.

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 17:11 от Lizzy*

# 596
  • София
Lizzy, Ортомолите са скъпи като хранителни добавки, но са изключително качествени. Преди време бях на тяхно обучение и останах доста приятно изненадана. Пила съм тяхни обикновене витамини за жени и се чувствах доста по-тонизирана и определено имаше ефект от тях. Баща ми пиеше версията за ставна подкрепа и му подейства доста добре, а съм чувала и позитивни мнения за мъжките витамини, които оказват влияние, когато трудното забременяване е от тяхна страна.
Доста са скъпички, но и аз за здраве не пестя.
П.С. Не съм им някаква представителка, че да ги хваля толкова.

# 597
Ама аз съм навита да си ги купя, просто цената ме шокира.
Само се надявам да се понасят добре, че представи си дам 120 лв. и ми се гади повече от тях или още нещо. Rolling Eyes

# 598
  • София
Това за поносимостта е лошо, аз например с мъка пия сашета, мразя ги от дете. Ще е добре, ако намериш аптека, в която да ти продадат няколко, но при по-скъпоструващи няма такава практика. В Ремедиум са на по-ниска цена, ако си от София. Иначе от сайта можеш да ги поръчаш, мисля, че над 40лв са с безплатна доставка.

# 599
Аз вече няколко пъти казах,че съм сигурна,че точица е девойче. Но скоро ще разберем. За сега много ме радва ,че си расте по учебник. Да ми е здраво и да си избутам до края. Мечтая си за малки бебешки пръстчета и сладки пухести бузки!!!

Общи условия

Активация на акаунт