В ОКТОМВРИйското човече, сърчицето тупка вече! - Тема 2

• 32 703
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Абе то и аз съм кльощава, но стрии ми се образуват. То не е толкова до кг, колкото до еластичност на кожата  Sad е, важно е и да не качваш много и изведнъж, но каквото можем ще правим, поне да я овлажняваме достатъчно кожичката..

# 661
И аз съм така.Имам стрии по дупето още от пубертета-от бързото израстване.Никога не съм била пълна,но стриите са си факт.

# 662
За момента с нищо не се мажа, ама и лятото не се виждам да се мажа и в жегите да мазнея. Дано и сега не се напукам.

# 663
Viki_web аз не разбрах всъщност с кое развеселих.

# 664
Здравейте, момичета
Отдавна не съм се включвала, но ви следя редовно. Чак вчера се почувствах по-добре след болницата и повръщането.
Искам да попитам настоящите мами относно зърната на гърдите и тяхното мазане. Кога започва, от сега рано ли е и най-вече с какво мазило? Понеже днеска за първи път почувствах доста силна чувствителност, като боцкане, а бяха ми споменали, че се нацепват  #Crazy и е болезнено.
Иначе днеска бях на преглед бебока вече 32 мм, 10 седмица и се връткаше нон стоп. Три снимки в три различни пози. И вашите ли бебоци шават? Даже понеже знам в коя област на корема ми е усещам отвреме на време нещо като лека болка там. Имам чувството,че го усещам, че нещо се врътка и намества там. Странно е. Има ли и при вас такива усещания?

# 665
Първа или втора бременност ти е? Ако е първа е твърде рано за усещане. Дори и с втора е рано макар и да има изключения. Моето бебоче на прегледа точно в 10 г.с. шаваше и доктора ми каза че се движи, но не ми показа екрана. А вчера на прегледа 12 г.с. не мърдаше и кротуваше.

# 666
Моето вчера не мърдаше. Сигурно е спяло Simple Smile Събири сили да ми стопява лагерите на есен Simple Smile
Иначе аз пак казвам,че усещм мравучкане на моменти. Знам,че е рано за усещане. А и ритниче не може да се сбърка  Heart Eyes

# 667
От 8-мия месец може да третираш зърната с крем Гармастан, аз лично съм доволна от него. Предният път го ползвах след като родих, защото ми се разраниха зърната.
Рано е да го усещаш, за първа бременност може би най-рано в началото на 5-ти месец, аз имам съмнения, че го усещам, от утре влизам в 13 г.с. Може и да си внушавам.

# 668
Деси и аз чак в 8 месец почнах да подготвям зърната с масаж и мазане. Лансинокс имах аз. Но казват да се внимава, че докосването на зърната можело да предизвика контракции.

# 669
Лансинокс с отмиване ли е?

# 670
Не, без отмиване е. Съдържа ланолин. Ползвах и първите дни на кърменето също.

# 671
Lizzy, просто с позитивността на написаното от теб, аз се бях малко по-притеснила... А и като си представих дебелинки и пухкави бебета Wink Казах го в най-добрия мисъл Simple Smile

Днес на прегледа и мойто мърдаше и риташе. Но все още не го усещам. По-скоро усещам къркоренето в стомаха и бунтуващите си черва.  На мен много ми се подува корема след хранене ... май трябва да се  консултирам с някакъв специалист. Но пък гинеколожката ми каза, че е нормално и е от бременността.

# 672
Момичета аз като попитах моята докторка за това кога ще го усетя ми каза след 16та седмица,
 а за втора бременност след 13та Simple Smile

За мазането за стрий някой има ли наблюдения от Икаров ?

Относно мърдането на бебока при нас в 10та седмица се въртеше много в сряда сме на преглед и ще видим дали пак е толкова бурно Simple Smile

# 673
Аа ясно, значи чак към 8 месец ще се мажем, дотогава дано всичко е наред.
Иначе това ми е първа бременност и всичко ми е ново, непознато и доста вълнуващо. Та за това мърдане може да си внушавам нещо или да е просто от друго естество болката  Wink
Ох да се оплача и от безсънието ми... все в 3 ч. се будя по часовник и така до 6-7 направо изкукуригвам  Crazy

# 674
Деси и аз чак в 8 месец почнах да подготвям зърната с масаж и мазане. Лансинокс имах аз. Но казват да се внимава, че докосването на зърната можело да предизвика контракции.
Да, в някои източници го отричат. Сега четох, че ако е имало кървене през бременността направо си е противопоказно.

Общи условия

Активация на акаунт