В ОКТОМВРИйското човече, сърчицето тупка вече! - Тема 2

• 32 762
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
В коя седмица?

# 166
Аз съм на 20,03 на преглед за записване на ЖК и за пускане на стандартните изследвания. Тогава живот и здраве, ще съм в 10+ седмица
И аз като теб  Peace

# 167
Аз вчера повърнах ...8 пъти. Поне до толкова броих. Бях се отчаяла от живота. Днес отново съм на краставици и не съм повръщаЛа още. Иначе вече нищо няма при забърсВане , още 1 ден и съм на лекар, дано му намали хапчетата.

# 168
aneeta, много бе! Задължително сподели с лекаря си.

# 169
aneeta, много бе! Задължително сподели с лекаря си.
казах й...каза не било много🤔

# 170
  • София
Здравейте  бъдещи мами и от мен.
Тихичко се включвам  във вашата тема с термин на 30.10.2017, първа бременност.
Аз съм от София, на почти 30 год.  Simple Smile
За момента ходим всяка на седмица на лекар поради минали 2 ранни спонтанни аборта. В 7 г.с съм и видяхме ембрионче със сърдечна дейност.
Ще се радвам да обменяме опит и да си помагаме.

# 171
И аз да споделя, че нямам нищо при забърсване. Вчера е било нещо от това,че се претоварих. Хем си знаех,че не трябва да ги нося тези чанти. Днес почти цял ден си лежа. Направих нещо за хапване и сега пак на диванчето.Че после пак 5 дни на работа Sad

# 172
За момента ходим всяка на седмица на лекар поради минали 2 ранни спонтанни аборта. В 7 г.с съм и видяхме ембрионче със сърдечна дейност.
здрасти, стискам палци, ще видиш всичко ще е ок. А вие правихте ли с мъжа ти  някакви генетични изследвания?

# 173
  • София
здрасти, стискам палци, ще видиш всичко ще е ок. А вие правихте ли с мъжа ти  някакви генетични изследвания?

След първия аборт правих изследване за тромбофилия, беше отрицателно.
След втория правих имунологични изследвания и се оказа че имам повишена популация на NK клетки и повишени ТЛА. Та при 2-те чертички се наложи вливане на интралипид и през ден до момента на фраксипарин и аспирин. 

За съжаление, понякога и такива неща се налагат, но поне нивото на увереност и надежда е високо за момента  Wink Simple Smile

# 174

След първия аборт правих изследване за тромбофилия, беше отрицателно.
След втория правих имунологични изследвания и се оказа че имам повишена популация на NK клетки и повишени ТЛА. Та при 2-те чертички се наложи вливане на интралипид и през ден до момента на фраксипарин и аспирин. 

За съжаление, понякога и такива неща се налагат, но поне нивото на увереност и надежда е високо за момента  Wink Simple Smile
извинявай ,ако е било нахално да те питам . И аз съм след 1 аборт и съм на аспирин,който ако не повърна ме прави парцал newsm78

# 175
Добре дошла, Ели! Третия път ще е на късмет, ще видиш Simple Smile Поздрави!

# 176
Момичета, искам да ви попитам имате ли домашни любимци?

Ние имаме голямо куче, на което вече ММ даже казва "каката"  Mr. Green Нямам търпение да видя как ще се държи с бебето, че тя се впечатлява особено от деца и по-скоро ги избягва.

Ако котето ви не излза навън и е обезпаразитено, няма от какво да се притесняваш  Peace

И от мен добре дошла, Ели и успех bouquet

# 177
Добре дошла,  Elinor_F!

joaniki, много се надявам! Когато го взехме даже нямаше бълхи! Може и някой да го е гледал и хвърлил навън после. С първата бременност също си пусках изследвания за Токсоплазмоза, защото цял живот сме имали коте в дома.

Ох, момичета много ми стискайте палци за утре, дано отлепването да е намаляло и да мога да се наслаждавам на бременността си най-после!

# 178
И аз съм с котак. Нямам притеснения от него, той не си показва носа навън, яде само гранули и паучове. Обаче ще си пусна за токсоплазмоза, щото нон-стоп храня уличните котета и макар да не ги пипам, все пак искам да се проверя Simple Smile

# 179
  • Бяла Слатина
Здравейте всички,пожелавам ви лека и безпроблемна бременност. Аз съм в 7г.с. с термин 26.10.

Общи условия

Активация на акаунт