Искам да кажа ... (112)

• 59 138
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
На мен ми е най-вкусна с шкембе  Hug. Не съм пробвала с гъби де, но аз си обичам гъбена супа и май не искам да пробвам.

# 211
Жаки, щом обича козметика може да й подариш комплект от някоя хубава козметична серия. Бижу също е добър вариант. Или хубава дамска чанта..

На мен напоследък все чанти са ми в главата. Не мога да си харесам нищо. Tired Не е като да нямам, но искам хем да не е прекалено голяма, нито миниатюрна..нещо средно. Но моделите не ми харесват.

И аз не харесвам гривните на Пандора. Но ако момичето харесва техни неща, защо не.

Шкембе чорба не обичам никак.

# 212
  • София
Искам да си похваля дребуса, че яде паниран карфиол, та му пращят ушите Grinning Много съм доволна, че нацелих формата, в който да му пробутам този така любим за мен зеленчук!

И аз съм за нов четец. Моят вече сдава багажа, ама и аз му взех душата яко. Като стигна дотам, пак ще преговаряме модели и сайтове за книги Laughing

# 213
Белинда, аз проядох паниран карфиол на 15 г. До тогава не го близвах, защото майка ми като го приготвеше и казваше, че е "като мозък"  Joy.

# 214
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Правила съм и аз фалшива шкембе чорба,но мъж ми казва,че не е същта и е по хубаво с шкембе си.Аз такова не съм вкусвала и нямам намерение  Sick

# 215
Така е, ако не мирише, не е истинско шкембе  Grinning.

# 216
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Забравих  ooooh! Лиляна сили за теб и близките ти  Hug

# 217
Днес ми е много заспало, даже след малко ще ходя за още едно кафе Simple Smile Иначе снощи доволно се наядохме със суши, прилагам и снимки. Белинда, ще се научиш като стой та гледак, за сложно не е, връткаво е малко, отнема някакво време. Аз започнах да експериментирам вече и да правя по-сложни и да ви кажа много добре се получи, супер вкусни бяха. А специално в майонезите си беше лично творчество, а те според мен го направиха мням. Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

Лиляна, съжалявам за резултата, сили на вас! При нас нещата също не са розови и не знам какво да кажа, дано все пак всичко се развие по възможно най-добрия начин и да не страдат хората, че и за тях, и за близките е тежко.

# 218
Мър, супер ти е сушито.

# 219
О, Мър, страхотно изглежда, надявам се и вкусно да ви е било. Peace
А за начоса сосвете са доматен салса и жълто сирене,  не е горчица и кетчуп Simple Smile,  както правилно е отбелязала Янeчeк прочетох.
Шкембе съм яла преди може би 15 години и то единствено след сериозен купон в 5 сутринта  Wink Blush

# 220
Супер изглежда сушито, Мър. Чак ми се дояде, а както писах не съм му голям фен. Laughing

# 221
Ох, гривните Пандора ми изглеждат като от детски снакс с играчка. Обичам по-изчистени бижута.

# 222
Гривните Пандора са каквито си ги направиш.
Самата гривна е напълно изчистена и е във вариант верижка или "твърда" гривна. Само закопчалките са различни.
От там нататък талисманите всеки си ги купува според вкуса.
Имам и нося, в момента моята е с 5бр. талисмани. Мокря я при всяко миене на ръцете и няма никакъв проблем.

# 223
  • До морето
Който иска истинско шкембе да заповяда във Варна да го водя на Гюрлата! Ово е стандарт   hahaha

Мър, то твойто хич не е домашно суши, направо си профи chef Аз правя само стандартно хосомаки, не съм задобряла чак така.

В готварската тема има ли го фалшивото шкембе?

Пандора са поредната мода с добра маркетингова стратегия. На мен лично ми приличат на детски дрънкулки, а пък това че не се мокрят и даже лятото и от потта се окисляват, мерси.

Лиляна, кураж на теб и на семейството ти.

# 224
Цената, на която се предлага "верижката" е безумна, за това, което предлага. Във всеки магазин бижутерски магазин има  и доста по-хубави и по-евтини гривни.

Общи условия

Активация на акаунт