Искам да кажа ... (112)

• 59 130
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ииииии, Мър, нямаш сърце, нямаш!
Айде сега, за наказание, да докладваш - от къде да купя всичко необходимо - ама като за начинаещи, нямам нищо, даже бамбуково матраче. Клипчета за навиването вече изгледах няколко, ще се справя. Най ми е драма оризът! Какъв точно се взима и колко точно се вари? И въобще - като имаш време, напиши един напоителен пост, пък аз после ще ти дам да мачкаш бебето Laughing

Гривни пандора не знам на кое се казва, но ако са дрънкулки на ръба на кича, ще ми харесат Mr. Green

Шкембе не ям. Но току що измуках ШЕСТ шоколадови бонбона. Страшна съм Sunglasses

# 226
Моята няма проблем с мокренето, но две от дрънкулките потъмняха. Изчистиха ми ги, но...

Имам подарък от съседските деца "Пандора" от детски комплект и изглежда супер Simple Smile.

Белинда, и с най-обикновено фолио става. Само оризът трябва да ти е за суши и да му сложиш оцета.

# 227
  • До морето
Именно! Същата безумна глупост като Сваровски! Сума ти пари за стъкълца, дето даже не може и да се парфюмираш, ама..... моди, ко да праиш  Laughing За тези пари може да се купят прекрасни бижута от злато например.

# 228
  • Бургас
Цената, на която се предлага "верижката" е безумна, за това, което предлага. Във всеки магазин бижутерски магазин има  и доста по-хубави и по-евтини гривни.

И аз вчера хлъцнах при цената на верижката. Знаех, че висулките не са евтинки, но пък за таз усукана връвчица не очаквах.
И аз съм на вълна купуване на бижу. Свекърва ми има юбилей другата седмица и съм в търсене. Ако знаете сайтове за ръчно правени бижута, ама добре изпипани, пращайте, моля.

Лиляна, кураж на теб и близките ти!

# 229
  • София
Е, не бъдете толкова крайни, въпрос на вкус все пак. Аз например предпочитам сваровски пред злато. Давам си сметка за разликата в качеството, ама какво да направя сега като не харесвам злато Rolling Eyes

# 230
Благодаря момичета! А тия обърнатите, които изглеждат по-завъртяни ми се получават много по-добре, това уж лесното, стандартното - голям зор видях Joy Обаче обърнатите са по-вкусни, освен и по-апетитно изглеждащи.

Пандора имам и съм с доста талисамни, почти ми е запълнена. Много си я харесвам, днес си я забравих и ми липсва аххаххах Bowtie Всяко талисманче значи нещо за мен и ми е мило.

# 231
  • sofia
То това фалшиво шкембе е за вегетарианци  Simple Smile
Веднъж ядох на някаква хижа, ми гъбена супа с прясно мляко и червен пипер.
Иначе си уважавам шкембето.

Сребърни имитации на пандорите съм виждала по бижутерските магазини. Цената на гривната беше 50-60 лв (по спомен). Дрънкулки за низане също има за около 20-30 лв./бр.

Лично аз си падам по авторски бижута, ама там цените са сериозни.

# 232
Цената, на която се предлага "верижката" е безумна, за това, което предлага. Във всеки магазин бижутерски магазин има  и доста по-хубави и по-евтини гривни.

Цената е м-у 80-140лв за сребърните. Не знам колко грама е за да преценя дали е евтина или скъпа, спрямо другата сребърна бижутерия.

Mariposa_Malva, не знам къде ще купиш златно бижу за 80-100лв.
Дори авторски, сребърни има с цени, които започват от 200лв. нагоре.

# 233
Мъжът ми в някакъв пристъп ми подари комплект перли, ама от онези бабешките, дето струват повече от колата ми, ама няма и къде да ги нося, а в "упътването им пише, че трябва да са до кожата, че и да се мокрят с морска вода по възможност  Mr. Green та сега остава да ходя на нощно плуване по перли  Joy.

# 234
Който иска истинско шкембе да заповяда във Варна да го водя на Гюрлата! Ово е стандарт   hahaha
С удоволствие,  но не мога да пия вече толкова. Laughing Иначе не се и съмнявам, че Варна може да се изложи откъм шкембе  Wink

# 235
  • sofia
Даун, сакън, вземе та се изниже наниза и се върне в океана.  Mr. Green
Наш приятел си загуби брачната халка в морето, мъжа ми тогава му намекна че било знак.

# 236
Белинда, дъщеря ми прави суши сама за пръв път, стана чудесно/на вид де, аз не опитах, но те казаха, че и на вкус било супер, като истинско  Wink/. Всичко купува от Кауфланд, специален ориз, прави го така, както пише на кутията  Peace Бамбукова подложка нямаме, навива го на една от тия подложки за сервиране  Mr. Green  В азиатските седмици на Лидл има всичко необходимо също, не знам дали в постоянния асортимент има

И аз не обичам злато. Аз съм по среброто, но сега гледам, че повечето тийнове носят съвсем друг тип бижута- каишки, колиета, по-  груби, по- ярки. Харесвам ги много, с една обикновено блуза или черна рокля, но такова силно колие стои много готино  Peace

# 237
Аз също никак не обичам злато. Имам си обаче един магазин за сребърна и златна бижутерия, в който винаги има оригинални неща. По традиция последните години все от там си избирам подаръци. И не, не са евтини, но определено са ми по-красиви и стилни.
Белинда, всичко е въпрос на вкус, който си ги харесва, да си ги носи. Това е повече от ясно.

# 238
Веси, представих си го образно Simple Smile.

Баща ми си изтръска халката, докато правеше нещо на прозореца. Падна в снега и така и не я открихме,...до пролетта, когато се лъсна и той каза, че явно оттърване няма Simple Smile.

# 239
Аз нося и злато и сребро, но предпочитам среброто малко повече. Но последните години стилът ми е много изчистен. Изключително рядко слагам пръстени, гривни, обеци или колиета. Най-вече ако има повод. Преди носех повече, не съм се кичила, но не излизах без обеци или пръстен. Сега не излизам без парфюм. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт