Искам да кажа ... (112)

• 59 068
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
  • Euskal Herria
Не смея да се оплача от зимата. Като знам  в България какво е, малко дъжд не е повод за мрънкане  Mr. Green. Целогодишно ни е цветно и зелено, минават и косят тревата всеки месец. Е, различни са цветята, чакам да пременят цветното куче в летните му дрехи. Обичам да се разхождам около него.

# 31
Чипса в МВ стана по- хубав, но толкова тънко беше картофа, че позалепна. Утре ще го правя върху хартия.
Този във фурната имаше малко по- натурален вкус, но се изяде.

# 32
  • До морето
Записвам се, чакам лятото аз, даже пролет не ме устройва, трябва да си виждам пръстите на краката  Joy

Ходих на танци аз, много добре ми се отразява и страшно задобрявам  Sunglasses. Групата организират ходене на фестивал в Черна гора през Сепгември и хем ми се ходи, хем пък още си нямам дружка и се чудяяяя  newsm78

# 33
Янтра, малките са те подредили добре  Mr. Green, вярвам си се разплатила подобаващо за номера....  Whistling На мен на Пампорово ми се видяха ок цените в сравнение с Банско и Боровец. Ядохме единия път в някакво заведение под единия лифт, то цените си бяха направо градски, а беше хубаво. Чай за 3 лв. ми таксуват почти навсякъде в центъра (София) и такъв на пистата ми се стори нормален. Но това, което е в другите два курорта, особено Банско, е скандално. И на Пампорово ми направи впечатление, че имаше яко персонал по лифтовете, които помагаха на децата при качване, при другите два няма такова нещо - ако има някой, той е там за да крещи на туристите  ooooh! Е затова не са видели увисналото дете.

Тия па с тия цветя се уляха! Отивахме вчера исках за бабата да взема букетче, че ходихме да я виждаме, баси и цените и то от една на Женския пазар, която ни дава по принцип с отстъпка. Хванах едни хризантемки - аааа ма то едно клонче било 3 лв.?! Па то хризантема с 1 цвят. Минилалета - 1,50 и т.н. Мъжът ми щеше да ходи утре за цветя за колежките (мен съм му казала да не ме брои, а да ми обърне парите в суши - между другото, като си говорим за скъпотия, е това идва излишно скъпо, а много обичам). Минах през Лидл и Кауфланд за продукти за суши за утре ( Mr. Green, ми така де!), в първия магазин лалетата бяха зле, обаче в Кауфланд набарах страшно хубави средни рози по 70 стотинки бройката, взех за колежките на мъжа ми и за моите, минах през китайският магазин и се сдобих с панделки по 20 ст. бройката - сами стават на панделка и готово, станаха супер букетчета и единични бройки.

Сега съм гладна, но само проклетото суши ми е в главата. Не искам да си поръчам, в последно време много ми се ядеше и пръснах повече пари за тази глезотия, затова утре - сама!

# 34
Пролетно ми е на мен, щастливо ми е Heart Eyes Явно съм в готин период.
И да ви призная не понасям ни 14.02. ни 8.03. Rolling Eyes

Утре си чакам Киндъла и нямам търпение вече.Сега се опвам с книжле на спалнята Grinning

# 35
  • Euskal Herria
И като заговорихме за цветя и за 8-ми март, иска ми се да ви попитам нещо. Ако ви подарят цветя за празника, които са купени от жените, които ги продават на гробищата, ще ги приемете ли?

# 36
  • София
Че защо не?  newsm78

# 37
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Е те не са от гробищата , а от магазините  Thinking

# 38
  • Euskal Herria
Реално погледнато - да, не са от самите гробове. Просто сергиите на жените са на алеята в гробищния парк. От купените цветя се отделят за полагане на гроба, останалите се връщат у дома, за да се подарят за празника.
Признавам си, че за мен има известна символика и не бих си позволила това. Но ето, хората сме различни.

# 39
  • София
Аз не разбрах как се предполага да узная откъде са купени цветята newsm78 Не че има някакво значение, за мен лично, но ми стана интересно.

Мъжа ми ми е обещал, като родя, да ме заведе да се наплюскам със суши Crazy Ама две плата ще си викна и ще си ги изям! После мога да умра...

# 40
  • Бургас
Никога не съм се качвала на ски Simple Smile Искам вече да е топло
Утре сме до обяд на работа и после на обяд по случай празника. на мъжа ми съм казала вместо китка да ми подари шоколад , който да си изям сама

# 41
  • Ямбол
Аз нямам обоняние и вкус. Ужас е. Всичко ми е еднакво гадно. Днес правих нещо с банани и влиза синът след училище и забелязва как ухае на банани, а аз даже си мислех, че този път направих нещо блудкаво, но докато се усетя...

# 42
  • Варна
Лиле, все ще мине. Дано да е бързо!
Днес бяхме на шопинг с девойката.
Добре, че беше с мен когато трябваше да изтеглим печеливша скреч карта. Хич нямам късмет аз,хазартен.Спечелихме козметична чанта, която веднага подарихме на баба. Simple Smile
Ама така ми каза детето-дай аз да изтегля награда. И воала.

# 43
Белинда, при кърмене също не се препоръчва консумацията на сурова риба. Това в случай, че имаш намерение да кърмиш, де.

# 44
  • София
Белинда, при кърмене също не се препоръчва консумацията на сурова риба. Това в случай, че имаш намерение да кърмиш, де.
Аман smile3511 Аз както кърмя по две години, скоро няма да се докопам до сушито Laughing

Общи условия

Активация на акаунт