Искам да кажа ... (112)

• 59 078
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
И аз искам вече топло време. Омръзна ми зимата.
Давиз, здравей. Добре завърнала се.
В събота излизахме. Бяхме на банкет на моята фирма. По точно на личен повод на шефката. Та, тоооолкова е хубаво да излезеш вечер. Искам пак, ама скоро няма да ни огрее.

Елит, честита кола. Измислихте ли ѝ име? На моята още не съм. Викам ѝ джипката.

# 46
Въпрос на приоритети. Mr. Green

# 47
Реално погледнато - да, не са от самите гробове. Просто сергиите на жените са на алеята в гробищния парк. От купените цветя се отделят за полагане на гроба, останалите се връщат у дома, за да се подарят за празника.
Признавам си, че за мен има известна символика и не бих си позволила това. Но ето, хората сме различни.
Може би от суеверие, но аз не бих приела сякаш.
Преди години бях закупила няколко хавлии от човек, който работи на катафалка. Има такъв обичай при нас да му връзват или дават нова хавлия на шофьора. Човекът насъбрал доста и ги пласираше. Дали от това или просто случайност, но минахме през много труден период с доста изпитания.

# 48
Жаки, близо 30 долара вече е кутията. Аз много се мразя, че нещо не мога да се стегна и да ги спра.
Белинда, яж суши с пушена сьомга и риба тон от консерва, макар че в Япония надали се ограничават от основната си храна, докато са бременни Simple Smile.
Лиляна, аз мисля че баш този вирус хванах и щях да се побъркам. Нос и уши, запушени, главата ще се пръсне и кашлица денонощно. Дано ти мине бързо, но при мен продължи три седмици.

# 49
  • на Мелмак
Добро утро!
Вали, предполага се, че ще е гадно.
На мен обаче ми е слънчево в душата и се усмихвам тази сутрин.
Предстои ми кратка ваканция.
Следобед заминаваме.   Grinning
Хубав ден на всички  Hug
Който празнува -весело!

# 50
Мили дами, честит празник! Бъдете здрави, щастливи и обичани!
На тези, които уважават и празнуват този празник, приятен празник!

# 51
  • До морето
Белиндичке, аз цяла бременност ядях суши с краставици, авокадо, вегетариански такива или пък с печено пиле. Залъгвах се демек, ама все е нещо.

Благодаря на Рая и Мария за идеите за панделка. Намерихме, направихме чудни букетчета и ..... снощи малкият как се подхлъзна на ламината, така падна, че сега не може да стъпва. Ще пропусне градината днес.

Честит празник дами и мами!
 Бъдете като липовия цвят,
 макар че през юли прецъвтява,
 години пази своя аромат!!!

# 52
Добро утро, дами!

Честит празник!

Лиляна, бързо оздравяване! Малката как е?

При нас вече е пролет и аз съм във възторг. Кокичетата ми прецъфтяха, чакам си нарцисите, лалетата и зюмбюлите. А в неделя градината ми беше цялата в цъфнал синчец  Heart Eyes Обичам пролетта. Но и аз искам лято, да си виждам пръстите на краката  Laughing На ски не съм се качвала, няма и да се кача вероятно. Зимата не е моето време, а със спорта сме на вие та...

Снощи закъснях много на работа и не успях да купя цветя за колежките. Сега се надявам цветарката в квартала да е със силно развит бизнес нюх и да е отворила към 8. И да не ми одере кожата.
Ходихме да празнуваме с момичетата снощи, голяма забава. Сега малко ми се спи, но ще оцелея.

Хубав ден ви пожелавам!

# 53
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Честит 8-ми март, мили момичета!
Да сте живи и здрави!Обичайте и бъдете обичани!

Вали  Confused Искам вече хубаво време.
Суши и риба аз не обичам.Но като се замисля много неща не ям............

# 54
  • Пловдив
Белинда, при кърмене също не се препоръчва консумацията на сурова риба. Това в случай, че имаш намерение да кърмиш, де.
Аман smile3511 Аз както кърмя по две години, скоро няма да се докопам до сушито Laughing
Чак пък толкоз, туй да не се прави докато кърмиш, онуй докато. Чисто вманиачаване. Това важи за съвсем в началото, при новородено. После само лекарства и повече алкохол. По чаша вино или една бира съм пила винаги. Светици повече от папата няма нужда.

# 55
Добро утро на всички,
Честит 8 март, да сте живи и здрави.
Аз днес сутринта тръгнах да правя палачинки обаче се оказа че нямам сода бикарбонат, викам си ще ги направя с прясно мляко. Да ама се оказа, че прясното мляко е много малко и сега са смес от малко прясно и малко кисело мляко с бакпулвер. Детето обаче ги хареса.
Аз обичам много суши, не мога да се спра да ям, обаче тук в града няма и трябва да се ходи до Пловдив и си оставам само с желанието.
Лек ден на всички.

# 56
  • Ямбол
Честит празник на всички - празнуващи и непразнуващи.

Алечка, малката е почти оздравяла. Тук там се чува да кашли, но при нея като цяло мина по-леко. При мен е доста зле. Скоро не бях пипвала такъв вирус.
И сега как да се убедя, че антибиотикът не действа, като на нея ѝ дадох още при първите симптоми, а аз изчаках 2 дни да отида на лекар.

# 57
  • На брега на реката
Честит празник мили дами, бъдете здрави, щастливи, обичани и обичащи. Весел празник на всички, които празнуват и бързичко да оздравяват болните. Hug

Аз на обяд ще празнувам с колежки /не обичам, но ме поканиха и не можах да откажа/, а вечерта, семейно с приятели /традиция, от доста години/.
След малко ще направя една домашна баница  с теглени кори и  масълце, че обещах на колегите да им занеса утре. Пуснаха ни за целия ден и трябва да се отблагодаря с нещо.
А, и да се похваля. Grinning Вчера си получих Киндъла и много ми харесва, та толкоз беше с моето търпение. Joy

# 58
Честит празник

# 59
  • Ямбол
Честит Киндъл. Ако имаш въпроси, питай.
Откъде си го взе?

Общи условия

Активация на акаунт