Искам да кажа ... (112)

• 59 158
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
Честит празник на всички - празнуващи и непразнуващи.

Алечка, малката е почти оздравяла. Тук там се чува да кашли, но при нея като цяло мина по-леко. При мен е доста зле. Скоро не бях пипвала такъв вирус.
И сега как да се убедя, че антибиотикът не действа, като на нея ѝ дадох още при първите симптоми, а аз изчаках 2 дни да отида на лекар.

Добре, че поне тя го е прекарала по-леко. Аз с антибиотиците съм същата - знам си, че ако до два дни не мине с парацетамолче и витамини директно си трябва антибиотик. Изчакам ли - бронхитът не ми мърда, веднага ме удря в гърдите.  Личната ме мъчеше едно време, защото по принцип е против изписването на АБ като бонбони, ама аз съм си рядко ла*но и вече си знаем и двете.

# 61
  • На брега на реката
Благодаря Лили. От ОЛХ го взех /Русенската обява/ Kindle Paperwhite 300dpi - бял. Справих се с регистрацията , дори успях да се свържа с Амазон и ми махнаха рекламите. Ако имам въпроси, ще питам. Винаги сте много отзивчиви, та не се притеснявам да питам, ако нещо не ми е ясно. bouquet

П.П. Катенце, чакам и ти да се похвалиш. Wink

# 62
  • Някъде там
Добро утро! Красив,щастлив и незабравим празник на всички желая!Бъдете горди и усмихнати жени,не само днес! bouquet Heart Eyes
Аз съм сама,мм е в чужбина и ще излезем с приятелка, но в по късния следобед че тя е с малко дете и вечер не може, а и навсякъде е с куверти,което за мен е излишно.Даже в пицарията има куверт  ooooh!
Фен на всякакъв вид риба и морски неща.Единствената риба която не ми харесва е прехвалената сьомга.Не че няма да я ям ако ми е предложат но не ми е любима.
Моят експеримент с чията учудващо се хареса на девойките и си хапнаха,кучето остана прецакано. Grinning
Моите девойки ме изненадаха с дамски органайзер "Мама може всичко и знае най-добре" и цвете в саксийка.
Много харесвам органайзери и предпочитам цветето да не е откъснато за това съм много доволна че  ме познават добре. Grinning

# 63
Честит празник, дами!
Моя син вчера не издържа и ми подари подаръка си- буркан от лютеница пълен с признания защо ме обича- на английски език. Всяко на различна по цвят хартия, завито и вързано с панделка. Имаше и едно мънисто- намерено в класната стая.  Laughing
Белинда, ако толкова ти се хапва суши- раждай, изцеди си достатъчно кърма за няколко хапвания и бегом към манджорето. После пак малко изцеждане, но без да даваш кърмата.
Яна, не виждам нещо лошо в цветя купени от такива продавачи. На погребението на баща ми се ложи да си купя минерална вода от лафка до църквата. Да уточня- в момента там се прави ремонт и всичко е нагъчкано около самата църква.
Колкото до поста на vasq_5, когато човек минава през някаква трудност винаги се опитва да намери причина и да се вкопчи в нея. Един вид като утеха.....
Давиз, благодаря за пожеланията. В този дъждовен ден ми дойдоха много свежо!

# 64
  • София
Абе чак толкоз не съм приритала, ще оцелея някак Laughing А и аз като Янтра, внимавам в първите месеци, докато бебето е само на кърма, колики, туй - онуй, после си подкарвам нормално, то няма как да си дълго кърмещ и нон стоп в някакви ограничения.

Честит празник bouquet

# 65
  • дядовата ръкавичка
Моя син вчера не издържа и ми подари подаръка си- буркан от лютеница пълен с признания защо ме обича- на английски език. Всяко на различна по цвят хартия, завито и вързано с панделка. Имаше и едно мънисто- намерено в класната стая.  Laughing

О, Мария, това е толкова мило  Laughing,  блазе ти  Simple Smile

Не ми омръзнаха ските, защото не карах тази година ....  както и миналата  Crossing Arms. А толкова обичам....
Но и пролет ми се иска. При нас има само кокичета, даже и игликите не са се показали, много е усойно. Обожавам пролетни цветя.

# 66
  • някъде ... тук ...
Честит празник, дами!

И аз процедирах като Янтра и Белинда.
Големият ме побърка от колики, а дреб не го усетих имаше ли или не. Яла съм и съм пила едни и същи неща и при двамата.
Сушито не го долюбвам - да си взема едно-две, но да се наям не мога.

Вани, още е джипката и у нас Simple Smile
Децата не са се возили още, та има време. Даже големият ще я види наживо чак след десетина дни.

Довечера сме се нагласили за Делфинчето три семейства - хем за колата да се почерпим, хем за 8-ми март Simple Smile

# 67
Честит празник, мили дами! Бъдете щастливи и обичани от хората, които обичате!

Р.Р. Останалите не са важни  Mr. Green
Харесах си ей тия обувки
https://www.obuvki.bg/sandali-karino-1590-srebrny-czarny.html?ut … paign=lowerfunnel

Бързо ми сверете часовника, не ща да питам в модния, защото там всички са модни икони, а аз не  Naughty
Сега се връщам да чета какво съм изпуснала снощи  Wink

# 68
Рая, на мен ми харесват. Даже се позамислих и аз! Обаче и не съм модна икона, та може и да лъжа!

# 69
Добро утро!
Честит празник, момичета! Бъдете здрави, щастливи, обичани и обичайте себе си.
Ужасно време е навън, но пролетта вече идва. Сутринта в дъжда слушахме птичките как пеят, минзухарите вече цъфтят, дърветата се раззеленяват...Пролет идва!

# 70
Рая, много ми харесват, но съм пристрастна, защото си купих подобни Simple Smile. Малко ме притеснява ластика отзад, защото бързо се отпускат.

# 71
Честит празник, мили дами!
Бъдете здрави и щастливи, колкото и изтъркано да звучи Hug
Рая и на мен ми харесват, но как си купувате обувки от нета?Аз съм толкова капризна, явно походката ми е особена, защото много рядко да са ми удобни обувки.
Мари, много мил синковеца ти Heart Eyes

# 72
Честит празник, дами! bouquet

Навън валя, предполагам пак ще завали по-късно. Трябва да мъкна чадър, а не обичам.
Имам си букет лалета и любимите ми шоколадови бонбони. Цветя обичам да ми подаряват. Бонбонки даже повече. Grinning Въобще празници и подаръци да има. Няма да го отбелязвам специално довечера. Ще пием вино, ще хапнем нещо вкусно и ще гледаме филми.

Рая, модна икона не съм, но ми харесват. Дано са и удобни.

# 73
  • Някъде там
Навсякъде май е ужасно времето.Егати сърдитите жени  Joy
Обувките и на мен ми харесват,а и raja_nikol,хич да не ти пука модни ли са,важното е ти да си ок в тях.В този сайт има много хубави предложения.
На мен честно казано това с модата ми е много субективно..Някой си някъде направил нещо което на него му харесва и понеже е известен,всички трябва да го последват,да харесват нещата защото са модерни..еми не ми е ок на мен с тази мода.За мен модерно е това в което се чувствам красива и себе си. Grinning

# 74
И като заговорихме за цветя и за 8-ми март, иска ми се да ви попитам нещо. Ако ви подарят цветя за празника, които са купени от жените, които ги продават на гробищата, ще ги приемете ли?

Досега никога не ми се е случвало да ми подарят цвете и заедно с това да ме уведомят откъде е купено. Пък и зависи за какви гробища става дума - софийските и въобще българските гробища са едни от най-неприветливите места (само автобус 88 е по-мрачно място от тях), на които съм ходила и съм убедена, че циганките, които клечат пред входовете да продават позавехнали хризантемки, натопени в кофи, са ги събрали точно от гробовете. Дори когато нося цветя на гробища, ги купувам от магазин, а не от гробищните продавачи. Но съм чувала (лично не съм ходила), че по света гробищните паркове изглеждат по друг начин и съвсем не е неприятно да се поразходиш там, така че да купиш цвете от алеята сигурно е същото като да купиш цвете от алеята в кой да е друг парк. И мнението ми е, че в България има твърде много суеверия покрай смъртта, които са безсмислени и само помрачават още повече настроението, всичко е направено, така че да ти бъде още по-гадно и угнетено - като се почне от некролозите и черните шалчета, та се стигне до угощенията върху гроба на покойника.
Да ви кажа, че парфюмът ми от parfimo е неуспешна покупка - мирише на крем "Каро", но за кратко, защото после изветрява  Simple Smile Нищо общо с този, който си донесох от Германия, яд ме е, че купих най-голямата опаковка.
Белинда, ако те притеснява суровата риба, направи си суши с пушена сьомга, не е точно същото, но пак е доста добре.

Общи условия

Активация на акаунт