Искам да кажа ... (112)

• 59 146
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Днес не празнувам и не очаквах цветя, но ме изненадаха. Приятно. Лалета от момчетата, нарциси от Дребосъчка и орхидея от баща им.

Носенето на обувки на висок ток в ежедневието не го разбирам и не го практикувам. Е, среден ток в офиса и висок при официален случай се подразбира, но иначе - тц.

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 09:43 от Анонимен

# 76
  • София
Честит празник на всички, които празнуват!
Бъдете здрави, щастливи, обичани и ценени!
Аз празнувам умерено - поръчах си орхидея. Като подарък снощи мъжът ми сготви, сложи масата, изми чиниите. Тази вечер пак. Laughing По принцип е от помагащите мъже, но организацията ни е - който готви, другият мие чиниите и така се въртим. Чак толкова като снощи не се бях измързелявала скоро.

# 77
Рая, за да съм честна, не ми харесват.
А и не си ги представям при температури над 25С.

Шефът ни изненада, с по едно цвете за всяка.

# 78
  • югозапад, под "Марков камък"
Честит празник мили дами, бъдете здрави и обичани!

В работата се започна с цветята Simple Smile

Днес било и ден на колежката Wink

# 79
Мъжете в офиса също се отчетоха с цветя, ние пък ще се отчетем с обяда Simple Smile

# 80
Честит празник! Днес мама е рожденичка, да ми е жива и здрава! Сутринта получих такова хубаво писмо от Миа, направо ме разплака, тя рядко говори за чувства, затова наистина ме изненада Heart Eyes
Мари, малкият е измисли оригинален подарък.

Руми, хубави са сандалите, за не много топли дни. Дано са ти удобни.

Лили, имаш ли инхалатор, аз като бях с гадната хрема, ползвах на Жаки и много ме облекчи.

Елит и Али, честити ви коли, да ви служат вярно и безаварийно шофиране.

# 81
Честит празник, момичета  bouquet

Руми, хубави са сандалите, за не много топли дни. Дано са ти удобни.

Това ми звучи като напомняне, че още не съм си купила сандали  Laughing
Не знаех, че рая ми е адашка.

Аз обичам по отворени. А отпред трябва да е широко, не обичам отвора, който е само за два пръста (ако ме разбирате)

При нас времето е горе-долу - слънчево, но ветровито.

# 82
Ох, Рая исках да кажа де:) Руми, да се счита, като знак свише, че и ти трябва  да си купиш:))

# 83
Ох, Рая исках да кажа де:) Руми, да се счита, като знак свише, че и ти трябва  да си купишSimple Smile)

Слушам и изпълнявам (козируващ емотикон) Mr. Green

# 84
Любими мои форумни дами,

честит празник! Пожелавам ви здраве, удовлетворение във всеки дамски аспект: на жени, любими, майки, приятелки. Бъдете женствени, истински, красиви по своему и най-вече ценени, обичани и обичащи!!  : bouquet

Моя по принцип никак не романтичен мъж има проблясък, беше ми оставил тази кошница в колата  Heart Eyes
Скрит текст:

Аз бях на лекар вчера. Не знам дали да го нарека точно лекар, но човек, занимаващ се с ирисова диагностика. С такава невероятна точност ми позна всичко, че останах изумена. Режима и лечението му обаче са...драконовски и включват диета, билки и акупунктура, които аз смятам стриктно и безропотно да следвам. Правя го заради проблемите със стомаха, които имам от години и за които нашата глупава медицина така и не намира решение.

# 85
Ох, Рая исках да кажа де:) Руми, да се счита, като знак свише, че и ти трябва  да си купишSimple Smile)

Слушам и изпълнявам (козируващ емотикон) Mr. Green

Сладурки  Wink, не съм ти адашка Руми, ама аз и Рая всъщност не съм  Laughing, обаче и аз като теб още нямам сандали  Laughing

Захир, караш ли вече, браво!!!

# 86
A, не. Не карам още. Сутринта като отивахме на работа на пасажерската седалка ме чакаше

Мислех да ходя днес до КАТ, вече имам всички документи, които са необходими да подам за книжка: медицинско, оценка от изпита, документ от БЧК.. Но времето е толкова гадно, трафика беше жесток сутринта и обмислям дали да ида следобяда.

# 87
  • София
Захир, може ли на лични координатите на ирисовия диагностик? Че ние с моя свекър сме до никъде - не било рак казаха, ама какво е - не стана ясно. Само го тъпчат с желязо и АБ, а човекът си е все така...Търсим вече алтернативни методи, поне да разберем откъде е проблемът, после да търсим и лечение Rolling Eyes

# 88
Честит ви празник, девойки!  bouquet

Тук много-много не се отбелязва, намислили сме с любимата колежка (румънка) да излезем на обяд. Имаме си едно ресторантче наблизо, което посещаваме от време на време. Решила съм да я черпя, че напоследък много й мрънкам, не знам как ме търпи, аз едва се търпя на моменти.

Суши много обичам, но никога не мога да се наям само със суши.

Снощи беше голямо мазало на балета. Ръце, крака, подскоци, врътки… Първия път беше по-лесно. Повечето девойки са танцували в продължение на години, някои дори професионално, то им личи от пръв поглед. Аз хич не обичам като правя нещо в група да виждам, че съм най-зле, обаче… За мое успокоение има още една девойка, която никога преди не е танцувала, мисля, че се справям по-добре от нея  Mr. Green. Поне ме похвалиха тамън две девойки, че съм много гъвкава. Явно мързеливите гимнастики от типа на пилатес и body balance си казват думата.

Рая, на мен обувките не ми харесват, но аз по принцип не харесвам обувки от тоя тип – хем отворени, хем затворени (или нито отворени, нито затворени  Mr. Green).

Утре тръгвам за Лондон. Роклята е готова, прическата и грима не са съвсем ясни, ще ги импровизирам в последния момент (никак не обичам така, но няма друг начин). Остава ми да си купя чоропогащник/чорапи. И чадър. Купих билет за мюзикъл ("An American in Paris"), но извън това нищо друго не съм планирала. Просто ще се разхождам из центъра.

Янечек, права си за погребенията.

Скрит текст:
За съвсем различен манталитет става въпрос. При нас има някакъв стремеж да се драматизира, който личи във всичко, дори в начина на изказване на съболезнования. На други места не е така – драмата така или иначе се е случила, оттам нататък стремежът е да се изкаже подкрепа, но без да караш опечаления да „потъва“ още повече и да драматизираш допълнително. По протокол например всякакви викове, ревове и пр. са абсолютно забранени.

Гробищните паркове наистина са хубави, обредните домове – светли и просторни. В самите обредни домове обикновено предлагат цветя. По правило не бива да носиш цветя, цветята трябва да са предварително поръчани, грижа на обредния дом е да ги предаде на семейството.

# 89
И аз обожавам суши, което ми напомня, че не съм яла скоро. Трябва да поправя тази грешка.
Рая, и на мен не ми харесват обувките. Но то не е и необходимо всички да ги харесваме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт