Искам да кажа ... (112)

• 59 129
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Добре, ще чакам следващите, даже съм ги избрала вече  Wink

Флорче, по повод скрития текст, винаги съм се възхищавала на този им начин тихо да страдат. При нас е ужасно, толкова потискащо, толкова обременено, ритуали, суеверия,баби опевачки...всичко съвсем дълбае в раната. Винаги съм си мислела, че там са упоени, честно, аз не мога да си спра сълзите в такива моменти  Confused

Я по- ведро сега, отивам да намеря новите сандали да кажете и за тях по нещо  Wink

https://www.bershka.com/bg/bg/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8/%D0%BE%D0 … .html?colorId=040

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 12:00 от raja_nikol

# 91
Жаки, да е честита майка ти! Още дълги години!
Моя синковец са правили изненадите в училище в час по английски език. Ако разчитах на него- щях да съм без буркан. Да ми е жив и здрав!
На мен обувките ми харесват по няколко причини. Висок, елегантен ток, отворената част отпред ми е много на сърце, ластика от зад ще е супер удобен, от ест. кожа са. И най- важното за мен е, че са по- затворени от страни и няма да ми се вижда луфта между стъпалото и свода. Това е резултат от падналия свод.
Суши никога не съм яла. Опитвала съм с краставици, пилешко..... по- лепкав ориз, който да не мога да преглътна не бях опитвала. Това в Хепи. Не знам колко достоверно е било приготвено.

# 92
Ето какво щях да казвам. По въпроса за сушито.
Три пъти се опитвах да ям. Ми така де, модерно, всички го възхваляват - ми не можах.
Даже не можах да го преглътна. Та твърдо вече отказвам - не е моята храна.
Но пък рибата ми харесва все повече и повече. Вече две години откакто ям  bowuu
Установих, че харесвам амур. Както и почти всички бели риби.

# 93
Сушито не ме привлича заради рибата.

Нямам нищо за обяд и се чудя дали да си взема от ужасните неща, които се предлагат срещу офиса, или да си карам само на банани и сушени сливи.

# 94
Много обичам суши и сашими. Не е нужно да е със сурови продукти, макар че аз с тях най-го харесвам.
Аз съм така обаче със стридите. Не мога и не мога да ги харесам, освен готвени.

# 95
Аз пък още нямам идея за вечеря. Не ми се ходи на заведение точно днес, отложихме за уикенда.
Сега ще се черпим с колежките, но после...аз съм на ред да се реванширам.

Жаки, да ти е жива и здрава майка ти  Heart Eyes

Мразя суши, по- скоро ония гадни водорасли, голо по- мога да хапна, ама пак го гълтам като хапче  Mr. Green Децата обаче обичат и се научиха да си правят

# 96
Ако ще помогна на някой- у дома се пече пиле. Ще има и салата. Изпекох и кекс. За вечеря ще изпържа малко картофки, ще поднеса остатъците от пилето, имам сухи мезета, малко салатка..... Точка.

# 97
С какво точно ми помогна бе Маре  Crossing Arms. И сега да тръгна, пак ще сте го изяли, а аз помощ под форма на идеи не приемам Simple Smile.

# 98
Down, ти само тръгни. За теб 2 пилета ще изпека. Ние сме такива ядачи, че ..... За утре съм купила замразени броколи и синьо сирене- ще ги правя с остатъците от пилето, които ще останат след днешната ни вечеря.

# 99
  • Пловдив
Това пиле колко ще го ядете!? Shocked Ние ядем едно пиле и две бутчета на едно ядене. Това ако няма нещо от страни като гарнитура.

# 100
Янтро, млъкни  Grinning. Вие не сте критерии, а изклЮчение! (не че и тук не се ядат по две кила крилца  Confused).

Майка ми от едно пиле готвеше три-четри гозби. Половината печено с картофи, зеле или какеото там има. От другата половина супа и яхния Simple Smile.

# 101
  • Пловдив
Аз значи почвам да са отчайвам, динозаври ли отглеждам или какво.

# 102
Янтреее, от половин пиле правя супа и ядене. После супата я дояждам три дена сама  hahaha  Joy  Joy

# 103
Рая, тези ми харесват. Даже имам същия модел, но друга марка. Много са удобни. Но аз ги нося само с панталон, защото каишката оптически скъсява крака, а аз не съм особено дългокрака.

# 104
Много рядко готвя цяло пиле, защото никой не обича бялото месо, всеки иска бутче от по-мазничкото. Затова най-често купувам бутове, а когато все пак реша да купя цяло пиле, правя 3 манджи с него, които се ядат поне 2 дена. Бялото месо и контрафилето на тигана, бутовете с ориз, зеле или домати на фурна, а останлото месо по скелета + подмишълничетата - на супа или каша. У нас така обичаното от народа цяло печено пиле с бира изобщо не се харесва и не се яде.

Общи условия

Активация на акаунт