Искам да кажа ... (112)

• 59 096
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
Светалчо, така и трябва. Намесвам се и аз, понякога директктно, понякога звъня на 112, според случая. Преди две години видях един доста едър мъж да бие шамари на жена, беше я приклещил до оградатата на учлището, което е до морската градина в Бургас. Подминах и на следващата пресечка се обадих на 112 да подам сигнал. Просто нямаше как със собствени сили да сторя нищо, най-много и аз бой да ям.
А този старец, така като го гледам, е на умирачка вече. Дори не знам дали винаги е бил педофил - много пъти съм го виждала да пие с други старчета, откакто живея в този квартал, повече от 10 години, но не съм чувала да е такъв, а тези неща се разчуват. Може заради някакво болестно състояние да е започнал да се държи така, с което никак не го оправдавам. Ще го погнеш с пръчка, ще вземе да се гътне. Аз добре го овиках, де, казах да покаже на мен какво има, че да му го завържа на панделка.

# 376
Ох, ама че гадости Sad
Стейси, аз съм съвсем сериозна за обувките, помисли си и ако ти харесват и мислиш, че ще ти станат- твои са, подарявам ти ги. Hug
Само ми пиши къде да ти ги изпратя.  Peace

# 377
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Светалчо, така и трябва. Намесвам се и аз, понякога директктно, понякога звъня на 112, според случая. Преди две години видях един доста едър мъж да бие шамари на жена, беше я приклещил до оградатата на учлището, което е до морската градина в Бургас. Подминах и на следващата пресечка се обадих на 112 да подам сигнал. Просто нямаше как със собствени сили да сторя нищо, най-много и аз бой да ям.
А този старец, така като го гледам, е на умирачка вече. Дори не знам дали винаги е бил педофил - много пъти съм го виждала да пие с други старчета, откакто живея в този квартал, повече от 10 години, но не съм чувала да е такъв, а тези неща се разчуват. Може заради някакво болестно състояние да е започнал да се държи така, с което никак не го оправдавам. Ще го погнеш с пръчка, ще вземе да се гътне. Аз добре го овиках, де, казах да покаже на мен какво има, че да му го завържа на панделка.
[/color]

Янечек, ще ме умориш ти мене някой ден Joy Joy Joy
Имам една приятелка като теб, дето винаги се сеща какво точно да каже, винаги на място. Много обичам като съм с нея и като съм свидетел на някоя такава случка. А аз никога не се сещам навреме, винаги после си казвам: можех да кажа това, можех да кажа онова... И с пръчката какво мислиш, щях само да я размахвам и да викам "как не ви е срам" и да крия детето зад себе си, друго не мога аз, отвътре не ми идва.
И досега ме подиграват близките как веднъж, като видях едни момчета да се качват на нашия балкон и да се опитват да отворят с щанга балконската врата, съм ги подгонила и съм казала :Я да видя какво правите вие тука!

# 378
О, не реагирам и аз с най-адекватната реакция - ето, сега като прочетох Куркума, си давам сметка, че можех моментално да звънна на кварталния и да се развикам на хората да ми помогнат да задържим педофила. Или поне да го снимам с телефона. Ама на място не се сетих  Confused
Светалчо, имам една леля, която е 1,50 висока, но като си отвори устата, слага всички на място. Вратата на асансьора им не се затваря меко, а издава страшен трясък, когато не я задържиш внимателно, леля ми забравя я да задържи и се чува тряскане. Един комшия започва да сипе ругатни, измежду които "Да ти е*ба майката!", а леля ми най-невъзмутимо му отвърна "Вместо да е*еш, се обади на техник да поправи асансьора!".

# 379
Аз също спичам в ситуации и не знам как да реагирам. После ми идва музата, ама късно.

Алина е със възпалено ухо. От 7:00 часа плаче. Заведохме я на лекар . Сега се чудя, да започна ли антибиотик или да изчакам. Доктора каза ако се влоши, ама си мисля, защо трябва да се стига до там. Не знам.

# 380
Ванини, опитай 1 ден с капки, моята малката много често е била така, на другия ден все едно нищо и е нямало.
Отирелакс ни изписват на нас, много съм доволна от тях. Но на вас сигурно са ви изписали  Peace

# 381
Рая, ще опитам. Отипакс изписаха. Ще видя утре как е, ако не се оправя, го започвам.

# 382
Рая, ще опитам. Отипакс изписаха. Ще видя утре как е, ако не се оправя, го започвам.

Дано се размине  Heart Eyes

# 383
Милата Алинка, дано и помине и да поспи и тя, а и вие.

Сбъдваща, с удоволствие бих разгледала бижутата ти, защото в чантите се влЮбих направо.

# 384
  • София
Уф, аз за уши съм много страхлива, откакто направих нечовешки отит от една обикновена хрема за няма и 12 часа. И това дърта магарица, преди 4-5 години да е било. Умрях от болки и после половин година поне не чувах добре с това ухо. Та, аз бих дава АБ веднага, но си давам сметка, че е от чист страх. Ако имаш сили, изчакай, дано мине с капки само Praynig

# 385
  • До морето
Аз по принцип антибиотици хич не завам или чакам до последно, но за ухо сякаш не бих се чудила. Големи бели стават за часове. Ванини аз бих дала. Отипакс имам вкъщи и съм капала като им влезе вода примерно. Той е без рецапта и по принцип го дават за мноооого леки болки.
Янечек, къде се развива тая случка? Този дядо голям смелчага пред толковя народ да приказва така, че и мъже е имало. Колко са мъже е станало после ясно, де ама все пак.

Скрит текст:
Морият, за Рим заминаваме с половинът. Миналият месец Захир като се похвали с билети до Брюксел май беше и аз не се сдържах и напазарувах 2 билета до Рим. Намам търпение, много имам нужда да заредя батериите, но и ми е притеснено, защото за първи път ще се отделя от Бузанка.

# 386
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
О, не реагирам и аз с най-адекватната реакция - ето, сега като прочетох Куркума, си давам сметка, че можех моментално да звънна на кварталния и да се развикам на хората да ми помогнат да задържим педофила. Или поне да го снимам с телефона. Ама на място не се сетих  Confused
Светалчо, имам една леля, която е 1,50 висока, но като си отвори устата, слага всички на място. Вратата на асансьора им не се затваря меко, а издава страшен трясък, когато не я задържиш внимателно, леля ми забравя я да задържи и се чува тряскане. Един комшия започва да сипе ругатни, измежду които "Да ти е*ба майката!", а леля ми най-невъзмутимо му отвърна "Вместо да е*еш, се обади на техник да поправи асансьора!".

Янечек, и аз веднъж присъствах на същата реплика от страна на някакъв мъж, на което жената отговори: Блазе ти, майка ми е на 90 години!

# 387
Привет от Лондон! Седя в едно кафене на капучино и бранч и попивам атмосфера. От някъде се чува опера... Отивам да ви доизчета.

# 388
  • София
Ей, ама сте дразнителни, значииии...Рим и Лондон са ни планирани дестинации - единият иска да види Ватикана, другият - нещо си за Хари Потър Laughing Абе кога станаха калайджии, кога...да не казвам Laughing Аз с бебето, предполагам, ще искам само да спя Joy

# 389
Ох, Ватикана, такъв ми е страшен спомена от там, че ... Crazy дълго ще ми държи влага. По тесните вити стълби нагоре,  по които се изкачваш еднопосочно, слиза се от друго място, хиляди хора пред и след нас, бяхме уцелили някакъв важен ден, на един възрастен мъж му стана лошо....И сега  чак ми става кофти като се сетя. А уж нямам клаустрофобия  newsm78 Ама красиво е де, много, видяхме кардиналите, внушително   е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт