Парфюмни размисли и страсти - 208

• 104 519
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Аз също не намирам прилика между Алюр и Elie Saab L'eau couture. И двата ги нося,но фаворит ми е Алюр-а.

# 496
  • Бургас
Нямат общо и според мен двата парфюма.Аз обаче за себе си предпочитам-https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Allure-Sensuelle-606.html

# 497
Благодаря на всички за споделените мнения, както често се пише тук: "Едвам ме навихте"!  Laughing Сега ми е интересно само дали ще успее да измести от топ позицията в личната ми класация аромати на Chanel, любимият ми Coco.  Crazy

# 498
Моля дамите, които са запознати да споделят - Allure EDT (Chanel) дали наистина прилича на Elie Saab L'eau couture? Срещнах такива мнения, а го бях планирала за покупка.  bouquet
Нямат нищо общо. Ползвам Алюр от 15 години и не мога да сбъркам миризмата му с  Elid Saab. Няколко пъти пробвам да харесам Ели, но с времето миризмата му става доста изкуствена и ми мирише на химия.

# 499
И за мен Elie Saab L'eau couture има химически завършек. Напоследък преоцених отношението си към Allure и ми харесва!

# 500
И за мен Elie Saab L'eau couture има химически завършек. Напоследък преоцених отношението си към Allure и ми харесва!
Винаги получавам комплименти когато съм с него.  Peace

# 501
Благодаря на всички за споделените мнения, както често се пише тук: "Едвам ме навихте"!  Laughing Сега ми е интересно само дали ще успее да измести от топ позицията в личната ми класация аромати на Chanel, любимият ми Coco.  Crazy
Никога сигурна съм! Peace Hug bouquet

# 502
 Grinning
Радвам се да прочета толкова ласкави отзиви за любимия ми Алюр.

# 503
  • СОФИЯ
Здравейте парфюмни  Hug
Вчера ми пристигнаха над 20 мостри и парфюмът, който препоръча Бижу,/BURBERRY BRIT RHYTHM/ поръчан на сляпо, защото нямаше мостра, а цената беше доста добра/ще падне едно душене..../.
Очаквам да разкажеш и за него!  Grinning

Нося го вече два дена и  му се чудя Crazy
Коренно различен е от тези, които харесвам и ползвам. Всички знаете, че не мога да описвам  Embarassed
В никакъв случай не го отхвърлям, но при мен се развива в спортна насока /дънки, спортна обувка, раничка/ Simple Smile Изпъква и мъжка нотка, траен е и бих го разносвала за разнообразие  Peace
Ти в какво време го носиш? Да не му е студено още?

Чета ви за Алюр и ще взема да си го припомня /не мога да се сетя кой съм ползвала....май беше сенсуал/.

# 504
  • Чукарландия
Изпъква и мъжка нотка, траен е и бих го разносвала за разнообразие  Peace

Да, и при мен избива една мъжка нота, която ме дразни, защото ми завива незнайно защо в посока афтършейв. Peace

# 505
  • СОФИЯ
Изпъква и мъжка нотка, траен е и бих го разносвала за разнообразие  Peace

Да, и при мен избива една мъжка нота, която ме дразни, защото ми завива незнайно защо в посока афтършейв. Peace

Да, това е точната дума, която не намирах  Peace

Току що ми пристигна стотица на  Juliette Has a Gun Mad Madame. 
Е, няма как да е менте в тази луксозна опаковка  Shocked
Много му се радвам  Heart Eyes
Междувременно си сложих няколко капки на ръката от Hermès Jour d'Hermes Absolu Много интересен парфюм бих казала  Thinking

# 506
Я един въпрос, вчера пробвах 24 Faubourg на Hermes защото преди години го ползвах и ми се прииска отново да го имам, но аромата му беше съвсем друг, не такъв какъвто го помнех леко пудрев и с класа (хич не ме бива в описанията на парфюми). Този миришеше доста остро и го докарваше на мъжки, и в двата му варианта - edp и edt. Да не би да са го преформулирали или какво? Не пишеше нищо друго за да е фланкър...

# 507
Сега го нося, но и в по-топло мисля, че ще ми е добре, съответно - с по-малко количество. Не ми избива мъжка нотка, съвсем женствен ми е, предимно цветен. Лавандула няма. Rolling Eyes Снощи го сложих за работа, до сутринта напомняше за себе си и като си тръгвах го поднових. Хладното утро го направи искрящ и звънлив, прекрасен! Имам една мицеларна вода с лавандула, честно, ползвам я с отвращение, защото не ми харесва никак аромата. Лавандуловите неща ми миришат на ароматизатори за гардероб против молци.
На мен афтършейв-на нотка ми избива от The Beat Burberry, той ми е точно спортен аромат с леко мъжки уклон. Забелязала съм, че някои парфюми с мандарина в състава, при мен се държат така.

24 Faubourg - има нещо в него, което ми харесва, но на мен ми избива една нотка на машинно масло, от която буквално ми се гади и не го купих.

# 508
  • СОФИЯ
Сега го нося, но и в по-топло мисля, че ще ми е добре, съответно - с по-малко количество. Не ми избива мъжка нотка, съвсем женствен ми е, предимно цветен. Лавандула няма. Rolling Eyes Снощи го сложих за работа, до сутринта напомняше за себе си и като си тръгвах го поднових. Хладното утро го направи искрящ и звънлив, прекрасен! Имам една мицеларна вода с лавандула, честно, ползвам я с отвращение, защото не ми харесва никак аромата. Лавандуловите неща ми миришат на ароматизатори за гардероб против молци.
На мен афтършейв-на нотка ми избива от The Beat Burberry, той ми е точно спортен аромат с леко мъжки уклон. Забелязала съм, че някои парфюми с мандарина в състава, при мен се държат така.

24 Faubourg - има нещо в него, което ми харесва, но на мен ми избива една нотка на машинно масло, от която буквално ми се гади и не го купих.

Какво нещо е кожата  ooooh! При мен е точно обратното. The Beat Burberry е цветен, още го усещам на ръката си.  Simple Smile

# 509
  • ULPIASERDICA
Момичета и момчета, може ли да ми кажете, ако имате скорошни наблюдения, дали предлаганите Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme и Edition Blanche са EDT или EDP в Сефора (София) или ги продават и двете концентрации, както Blue De Chanel (поне миналия юли ги имаше и двата му варианта)?

Не съм имал досега споменатите парфюми, но съм решил да ги тествам подробно и в тази връзка попаднах на мнения, че EDP концентрацията по някакъв начин не е по-добра от EDT. Според вас това дали е така или пак е чисто субективно мнение?

Последна редакция: вт, 28 мар 2017, 20:21 от magister militum

Общи условия

Активация на акаунт