Парфюмни размисли и страсти - 208

• 102 104
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
Туберозата в него ме души, но аз не обичам тубероза. Единственото Нарцисо, което не мога да нося.

# 481
  • Бургас
Нито един негов парфюм не харесвам и не нося. Peace

# 482

Ооо, трябва да го пробвам. Погледнах нотите и ми харесва.

# 483
  • Варна/Лондон
От белия Нарцисо изпръсках едно бутилче, много ми хареса, но не поднових. Хвърлила съм око на черното, ще се пробва. Peace

# 484
Привет! Вчера пробвах няколко парфюма, един обаче много ме впечатли- Izia Sisley. Розата в него е толкова истинска, все едно си в градина с рози. Много ми хареса, но бях парфюмирана от вкъщи и искам да пробвам на чиста кожа, както съм научила от вас.

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 21:58 от каскада

# 485
  • при морето
Момичета,дайте едно кратичко мнение за Gucci BAMBOO,може и да е обсъждан някъде из темите,но аз пак съм била разсеяна Wink
Тия дни нося Бандит-а и съм в тиха еуфория,толкова да ми е прекрасен,толкова да е мой,само дето пустата черна бутилка ме държи в коварно неведение за количеството,тюх.

# 486
  • Бургас
Ето моето кратичко описание на Бамбу,бях го описвала в друга тема.Лек,женствен аромат е,започва свежо/с бергамот/, много добре балансиран с лилия и портокалов цвят,сладостта му е премерена за мен. В никакъв случай не е накъртваща, преобладава иланг-иланг,който за мен допълва добре цялостната композиция. Не е натрапващ се аромат, "по-тих" и "спокоен" е.

# 487
Момичета,дайте едно кратичко мнение за Gucci BAMBOO,може и да е обсъждан някъде из темите,но аз пак съм била разсеяна Wink
Нежен, тих, ненатрапчив. Нищо Уау няма, никаква закачка. Бих го определила като подходящ за сезона офис-аромат  Peace

# 488
Моля дамите, които са запознати да споделят - Allure EDT (Chanel) дали наистина прилича на Elie Saab L'eau couture? Срещнах такива мнения, а го бях планирала за покупка.  bouquet

# 489
Имала съм Elie Saab L'eau couture, имам Allure - за мен са два много красиви, но и различни парфюма и не съм правила никакъв паралел между тях. Но и не съм ги ползвала по едно и също време.

# 490
Моля дамите, които са запознати да споделят - Allure EDT (Chanel) дали наистина прилича на Elie Saab L'eau couture? Срещнах такива мнения, а го бях планирала за покупка.  bouquet

Не съм сигурна дали прилича, но е доста не траен и ефирен. Няма нищо общо с ЕДП версията.

# 491
Преди много ми харесваше и носех Allure edp, но напоследък много изкуствено взе да ми мирише и не мога много да го понасям :s Надявам се да е някаква обонятелна фаза.

Последна редакция: вт, 28 мар 2017, 14:28 от Jeune Fille

# 492
Нищо общо не намирам аз. Peace

# 493
А аз преди не можех да понасям Алюрите, предизвикваха ми главоболие, а сега обожавам и ЕДП и ЕДТ.
Много приятни, кремести, същевременно обаче термоядрени, та затова не са за всеки нос и  не всеки може да ги понесе. Но пък какъв шлеф влачат.... Не и имало случай да не ги разпозная. Истинска класа е Алюр, нищо че е парфюм вече на повече от 20 години. Grinning

# 494
А аз преди не можех да понасям Алюрите, предизвикваха ми главоболие, а сега обожавам и ЕДП и ЕДТ.
Много приятни, кремести, същевременно обаче термоядрени, та затова не са за всеки нос и  не всеки може да ги понесе. Но пък какъв шлеф влачат.... Не и имало случай да не ги разпозная. Истинска класа е Алюр, нищо че е парфюм вече на повече от 20 години. Grinning
Подкрепям напълно, обожавам ги и аз. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт