Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 611
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Здравейте, в кое здравно заведение в района на центъра мога да отида да ми бият инжекции, назначени от лекар?

# 721
1-ва поликлиника, на Понеделник пазара.

# 722
  • Пловдив
От коя автомивка в Смирненски сте доволни?

От Митев. Намира се след светофара на Селена, посока Прослав. Минаваш светофара и след денонощния павилион, в дясно.

# 723
Здравейте, в кое здравно заведение в района на центъра мога да отида да ми бият инжекции, назначени от лекар?
Ако е за днес, сигурно няма да работят. Има неотложна помощ в поликлиниката на ВМИ на В.Априлов.

# 724
  • до едно тепе
В Рилон център на Сточна гара е мед. център Хипоталамус. И те имат спешен кабинет, обаче какво ще искат за биенето на инжекции не мога да кажа.

# 725
  • Пловдив
Някой ползва ли личните лекари в Хипократ?Те са две и се чудя натам ли да се упътя или другаде. Живея наблизо до Яворов.Да ми препоръчате личен лекар в района?

# 726
От Хипократ съм много доволна от УНГ-о и от хирурга.За другите не мога да кажа.

# 727
  • Пловдив
Благодаря ви за отговорите! Не става въпрос за днес, в работни дни ще ходя. В поликлиниката на Понеделник пазара ми е най-близко. Там спешен кабинет ли трябва да търся?

# 728
Не, манипулационна. Питай долу на регистратурата.

# 729
  • Пловдив
Мерси!

# 730
  • Пловдив
Здравейте,може ли да ми препоръчате добър ресторант - с добра кухня и атмосфера,за празнуване на съвместен рожден ден ,моя и на детето,ще поканим около 15-16 души.Да няма чалга и да има детски кът за деца /по възможност/.Миналата година празнувахме в Ноте де вино,хареса ми,но искам да е на друго място тази година.

# 731
Здравейте,може ли да ми препоръчате добър ресторант - с добра кухня и атмосфера,за празнуване на съвместен рожден ден ,моя и на детето,ще поканим около 15-16 души.Да няма чалга и да има детски кът за деца /по възможност/.Миналата година празнувахме в Ноте де вино,хареса ми,но искам да е на друго място тази година.
Южен полъх.

# 732
Централ парк, този, който е в подножието на Младежки хълм. Добра кухня, добро обслужване, голяма детска площадка навън, немалък детски кът с аниматор вътре. И имат опит с детски рождени дни.

# 733
  • о`майна лунна нощ е
"Немалкият детски кът вътре" липсва. Вчера бяхме там - разградено, на практика с маси само навън, половината от които дори не попадат в частта с навес. В този студ пускат едни фарфалетни найлони, които наковават с габърчета, но найлонът очевидно не е с нужната дебелина за такава цел. Ако духа сериозно, ще ги накъса за отрицателно време. Обслужването винаги е било бавно. Менюто не ме грабна с нищо, дори ме разочарова откъм предлагани ястия. Твърде ми е постно. Половината беше алкохоли и вина.

# 734
Ооо, Централ парк значи са минали вече на летен режим. И те са се подвели по времето до вчера.
Понеже споменавате тук недоволство от менюто, аз ще изкажа моето от Ноте де вино. Не бяхме ходили отпреди да сменят интериора и цените. Менюто ми се стори с пет блюда "на кръст", повечето с убийствени цени (примерно лаврак 24 лева и повече). Десерта, който опитахме беше посредствен (по две сухи бисквити с шприц крем между тях, които няма как нито да срежеш с нож, нито да набодеш с виличка). В салона беше определено хладно, стояхме с якетата. А аниматорките изпратиха детето да иска пари, за да им плати още с влизането при тях.

Общи условия

Активация на акаунт