Пролетта в ухото ми шепти - две черти ще видиш скоро ти! - 325

• 35 060
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Ееееееее , какво се оказва сега   #2gunfire тия тръби много проблемни излязаха Sad
След като се успокоиш, сподели какво възнамерявате да правите  Hug

# 721
  • София
Мила Шикче,

Сърдечно ти честитя! Много се радвам, а и ми даваш надежда  Heart Eyes
Аз отдавна следя темата, но рядко пиша. Знам че опитвате отдавна.
Казвам, че ми даваш надежда защото и ние пробваме вече 2 календарни години. В момента чакам цикъл и сме решили да започнем по-сериозни посещения при репродуктивния специалист, при когото се консултирахме миналата година.

Ако ти се разказва, ще споделиш ли как се получи при вас?

Желая ти лека бременност и много щастие!

# 722
Пинки  Hug,много съжелявам,че така се е получило пак.
Тонче,утре след консултацията те чакаме на отчет,дано всичко е ок.
Раличка,добре дошла!Дано не се задържиш много в темичкта и скоро видиш двете чертички.
Запазихме час за СГ за следващия четвъртък.Дано не ни мине котка път и я направим.След нея ще видим какво ще правим по-нататък.
 Hug за всички

# 723
Rozova cheers ha мила виж ми
Първия дълъг пост - там съм обяснила. Ако нещо те интересува ми пиши на лично - сигурна съм, че ще стане!

А то важното е не просто да стане а да е наред до края - желая го на всички от сърце !

# 724
Добро утро!
deedee87 не се отчайвай има надежда и вярвам че ще се случи чудото  Hug Hug Hug
Рали добре дошла  Hug

# 725
Деде, съжалявам за тръбите, дано намерите изход и стане спонтанно. Кураж и успех  Hug

Днес бях при док, доволна е от тези две изследвания, но всеки пак 17-ОН прогестерона и АСТН са завишени и ще търсим вариант да направим тест със Синектин, който в България може и да не правят.. Нищо, има вариант и за ЯМР на надбъбречните жлези и хипофизата, но мен ме е страх и ще гледаме да го избегнем.
Каза, че с няколко дневен прием на хапчета ще се оправи, ако наистина има проблем пък да видим.. Дано няма и не пречи на бебеправенето ни Simple Smile

# 726
Здравейте , дами !

Деде , кураж и напред  Hug

Тонче , браво за изследванията , а което е съмнително се надявам да го оправите бързо и да има резултат  Hug

Десита , стиснати палчета и на вас  fingerscrossed

Добре дошли на новите момичета и скорошен успех  Hug

Някой за тестче  Thinking Praynig Hug

# 727
  • Бургас
Добър ден,  момичета!
На мен днес ми е датата за МЦ,  дано да не го дочакам Sad. Нямам никакви симптоми освен болки в кръста.  БТ ми е и вчера и днес 37с.
Ще се побъркам от мисли,  но преди петък не мисля да си правя тест.

# 728
Мимка, стискам палци за положителен резултат.  Praynig Peace

# 729
Мимка стискам палци изобщо да не се появи следващите 9 месеца.

# 730
Здравейте момичета, не съм писала отдавна...пак ме беше налегнала депресията. И хормоните не пуснах този месец, оставих за другия...
Остават ми 2 дена до М. и не се сдържах и направих един тест, от лентичките...Сега ми се привижда една втора чертичка под определен ъгъл  Rolling Eyes Вече и си внушавам  #Cussing out

# 731
За разлика от друг път ,  с голяма радост искам да кажа , че моя Ц дойдеееееееееееее  (от обяд ме почна, преди си идваше сутрин)По-важното е че е точен с календара  #Crazy не съм очаквала след лапарото да дойде точно на датата . Да си минава по реда и да отивам на преглед ...Да видим там какви ще ги забъркаме  newsm78 По -притеснена съм сега в сравнение с дните преди операцията  ooooh! Надявам се док да ни даде зелена светлина и да подновим опитите  Praynig
Лиле, дай да го видим тоя тест  Peace

# 732
Някой прави ли нова тема, че скоро ще ни заключат тазиии Simple Smile Трябва да внимаваме с писането : )

Лили, опитай утре пак. Преди цикъл може и да е многоо бледа 2-рата. Трябва да кажа, че и аз предния месец виждах 2-ра, защото ми се искаше да е така, но уви Simple Smile Стискам палци наистина  Praynig

# 733
Здравейте, искам да споделя поредното си разочарование. За пореден път тестът се оказа отрицателен, цикълът ми дойде и се чувствам като в задънена улица. Препратиха към тази тема и съм много отчаяна. Надявам се да ме посъветвате какво да правя. Притеснявам се, че това не е първият провален опит. Да се обърна ли към специалист?

Здравей Раличка  Hug Дай ни малко повече инфо за себе си -  на колко сте години, от колко време опитвате, редовен ли ти е цикъла, засичаш ли овулация, имаш ли изследвания някакви правени и т.н. За да можем да те ориентираме трябва да знаем повече!

ghost_lights, на 28 години съм, имам редовен цикъл, опитваме вече година и нищо...едно голямо нищо. Толкова съм изпаднала в емоционален срив, че не знам какво да правя. Овулацията я следя. Досега не съм правила никакви изследвания, защото все си мислех, че е на психическа основа,  успокоявах се по всевъзможни начини но, уви, не се получава. 

# 734
Благодаря Тончетууу,
http://prikachi.com/images/686/9080686c.jpg

http://prikachi.com/images/697/9080697N.jpg
Не знам дали някой друг освен мен ще види нещо... Луда работа вече е моето 😃

Стискам палци на всички момичета, бързо да сменяме темата!

Последна редакция: ср, 29 мар 2017, 14:50 от lillynceto

Общи условия

Активация на акаунт