Пролетта в ухото ми шепти - две черти ще видиш скоро ти! - 325

• 35 055
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Добро утро момичета, минавам да ви нагледам и да ви пожелая хубав и успешен ден  bouquet bouquet И да гласувам , разбира се.....за заглавие  Joy hahaha

Соренда, аз за това се отказах от тея тестове, не мога да им хвана много много логиката. С температурна графика ми е по лесно  Peace ето от 2 дни съм с видимо понижение на темп, значи или днес или най-късно утре ще скочи и овулацията е била в този ден.  Blush Blush Мъжът се прибира довечера, може пък да имаме мъъъничко късмет  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 706
Добро утро!
Деде,ще стискам палци  ЦС да мине безболезнено и най-вече за едни хубави,проходими тръби.
Екзактли,дано хванете яйцето.
Тонче,палчета и за твоите резултати,дано всичко е наред.
И на мен с температурните графики ми е по-лесно,иначе с тези тестове ми е по-ангажиращо и изнервящо.
И аз запазих час за понеделник.Нямам търпение да видя тази киста махнала ли се е,а и да видим какво ще правим по-нататък.Миналия път док ми говореше за инсеминация....признавам си,че не ми се понрави.Предната СГ беше добра,верно,че беше преди година и нещо.Хормоните при мен са ок,ЦС беше супер,ЩЖ също.Факт е обаче,че не се получават нещата....Обмисляме за още една СГ и тогава ще решаваме.
Слънчев и усмихнат ден на всички  Hug

# 707
Здравейте, както вече писах момичета добре съм. Освен придърпвания та и леката билка ниска долу като при цикъл друго не усещам сякаш. Дори гърдите не ме болят - тежки са и ареошите сякаш да ми се разширили и потъмняло, но нищо кой знае какво. Едиснтвено многоо ми се спи... много много неисъово желание да си поспя дори и в момента след съм... и много ми се яде - то не е ядене не е чудо. Но ми е рано де - 5-та седмица съм още може и.ч другите екстри да ми се проявят ще ви пиша. А вие Не спирайте да вярвате - нещата се случват!

# 708
Шик, все така добре да се чувстваш. Освен от бременността може да ти се спи и заради смяната на времето. Аз съм ходещ труп от няколко дни.. Вечер не ми се спи, през деня умирам за сън.

Излязоха ми резултатите за ДХЕА-С реф. стойности 3-10, моя резултат е 6. Би следвало да е ОК, но ще коментирам с док, когато излезе резултата за кортизола в урината. Уж вчера трябваше да е готов, днес звъня, казаха ми след 14ч... Задръжте стинати палчетата..

Ние и двамата с ММ сме хремави и малко болнави.. Боли ме гърлото, но се обичаме, налегнало ме е някакво страшно желание  Joy Blush

# 709
Здравейте!
desita30  Hug
deedee87 успех  Hug
EXACTLYou и аз пробвах със тестовете за О този месец и ще ми е за последно спирам до тук имам някаква представа кога е и ще си се обичаме когато ни е кеф ако до юни няма нищо ще се видя с моята лекарка и ще видим какво ще стане по-нататък.
shik да продължава все така и една спокойна бременност да изкараш  Hug
ton4etyyy продължавам със стиснатите палци и да пишеш после какъв е резултата  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
При мен няма промяна даже нова екстра се появи болки в корема като преди цикъл и леко гадене вече не знам какво да мисля носа ми върви като река кръста и яйчниците си ме болят,така хубаво съм изстинала просто е ужас.Взех хомеопатия да пия и ще изчакам до четвъртък ако няма подобрение ще тичам при док.

# 710
  • София
ох, и док ми каза да ги спра вече тия тестове, но аз не мога. Такива нещица са малки усилия към успеха за мен и ако ги прекъсна, ще се чувствам сякаш не правя достатъчно, за да се случи. Нещо като ритуал по спокойствие. И с вливките съм така. И си вярвам, че може пък да стане.
Шик, много ти се радвам!
Тонче, Данче, да оздравявате!

# 711
Здравейте, искам да споделя поредното си разочарование. За пореден път тестът се оказа отрицателен, цикълът ми дойде и се чувствам като в задънена улица. Препратиха към тази тема и съм много отчаяна. Надявам се да ме посъветвате какво да правя. Притеснявам се, че това не е първият провален опит. Да се обърна ли към специалист?

# 712
Здравейте, искам да споделя поредното си разочарование. За пореден път тестът се оказа отрицателен, цикълът ми дойде и се чувствам като в задънена улица. Препратиха към тази тема и съм много отчаяна. Надявам се да ме посъветвате какво да правя. Притеснявам се, че това не е първият провален опит. Да се обърна ли към специалист?

Здравей Раличка  Hug Дай ни малко повече инфо за себе си -  на колко сте години, от колко време опитвате, редовен ли ти е цикъла, засичаш ли овулация, имаш ли изследвания някакви правени и т.н. За да можем да те ориентираме трябва да знаем повече!

# 713
Привет и от мен !
Сорендичка, и аз само един месец правих тестове и много им се изнервих! То спазване на час, търсиш тоалет, ако си навън, ходих с лента и чаша в чантата 2 седмици, накрая нищо.
Незнам как е при вас, но аз си усещам О толкова добре, колкото и първия ден на М. Чувството е подобно ... тежест ниско долу, лека болка с придърпване и един натиск, все едно съм си седнала на матката. Няма как да объркам. И затова и спрях с тестовете.
Данче, харесва ми плана ти, хубавите неща стават спонтанно.
Деси, и на мен тази инсеминация не ми вдъхва доверие ... дано не се налага и при вас
Етоалче, аз бях при док уж за фоликуметрия и да видим какво е станало със задържания Ф от мин месец, то се оказа, че О е била вчера или предния ден и всичко е супер. Мерси за палчетата  Hug

# 714
rali4kaaa добре дошла и скоро да не си в тази тема Hug
Ох, момичета при мен и този път няма фоликул въпреки 6-те инжекции с Мерионал Cry
От днес съм 10 дена на Дуфастон и ще си чакам цикъла. Другия месец ще правим стимулация с Клостибегит от 3 до 7 ден и Менопур подкожно на 3,5 и 7 ден. Много съм се отчаела Cry

# 715
Излезе ми резултата и за кортизола при реф стойности 100-379, при мен е 264.

Утре ще коментираме с док и ще решим.. Много странно, как 17-ОН прогестеронът е толкова завишен, АСТН е малко с 2 десети завишено.. Странна работа, дано няма проблем, а е от поликистозните яйчници..

Раличка, добре дошла. Разкажи ни за теб, спокойно.. Не си единствена с - тестове, някои от нас вече по 2 години нямат успех.. Или + тест не се развива до щастлив финал. Има и много успели, след правилни интервенции Simple Smile

И аз не искам да прибягваме още до инсеминация, но може да ви се стори лудост, от самото начало съм сигурна,  че ако стигнем до инсеминация ще е успешна от 1-вия път.. Не мога да обясня как, просто го знам.. Иска ни се да стане по абсолютно естествен начин и да е до успешен финал.. Док ни посъветва да не бързаме, че сме млади, щом държим на това.. Ще видим до кога ще имаме сили и желание да чакаме Simple Smile

Пинки, съжалявам за неуспешната стимулация Sad Кураж  Hug Hug

# 716
Здравейте влизам на бързо, за да споделя..
Дясната тръба е напълно запушена не пропуска течността, лявата пропусна,но е доста нагъната.
Шанс минимален  Cry Записвам се в репрудоктивния център и чакам...
За съжаление това мога да споделя, разстроена съм и не ми се пише много...

# 717
Здравейте влизам на бързо, за да споделя..
Дясната тръба е напълно запушена не пропуска течността, лявата пропусна,но е доста нагъната.
Шанс минимален  Cry Записвам се в репрудоктивния център и чакам...
За съжаление това мога да споделя, разстроена съм и не ми се пише много...
Hug При мен на последния преглед с ехограф се видя , че десният яйчник е залепен за матката, съответно може да си представиш тръбата в какво състояние е . И това без цветна снимка , чак ме е страх да си направя...  Hug

# 718
  • София
Деде, съжалявам за новините. Прегръщам те и не се отчайвай, а смело напред. Ще стане, макар и по трудния начин, но пък трудностите ни правят по-силни!
Пинки, как така пак няма фоликул. Док какво ти обясни? Защо така се получава? Дано следващия път нещата да са по-добре!
Силве, и на мен десния ми е леко залепен за м, обаче ЦС беше ок. Така че, не се шашкай, не е задължително да са зле нещата. Не чакай много за цс.
Рали, добре дошла в темичката и дано бързо да успеете.

# 719
Деде, съжалявам за новините. Прегръщам те и не се отчайвай, а смело напред. Ще стане, макар и по трудния начин, но пък трудностите ни правят по-силни!
Пинки, как така пак няма фоликул. Док какво ти обясни? Защо така се получава? Дано следващия път нещата да са по-добре!
Силве, и на мен десния ми е леко залепен за м, обаче ЦС беше ок. Така че, не се шашкай, не е задължително да са зле нещата. Не чакай много за цс.
Рали, добре дошла в темичката и дано бързо да успеете.
Лекарката каза че бил срастнат , за това ми пусна изследване за хламидии да не би да е от тях... А дали е запушена и пропуска , мога само да гадая за сега и гледам да не го мисля . притеснява ме да не стане ИБ ... но за ЦС се замислям сериозно и може би ММ да се изследва вече и аз не знам ...

Общи условия

Активация на акаунт