Пролетта в ухото ми шепти - две черти ще видиш скоро ти! - 325

• 35 115
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Записвам се и ще ви следя с интерес  Hug нека да се напълни темичката само с + тестове

# 76
Силве,браво за хубавите резултати.

На мен ми излезнаха последните изследвания. Вит. Д и Б12 са ми ниски, почвам Д на таблетки и Б12 на инжекции  Sad Нк клетките също са завишени, почвам терапия с Интралипид този месец,ако Тсх-то е паднало под 2.

# 77
Совичка, чак толкова ли е критично че и инжекции  Thinking
Аз не съм много наясно каква роля играят вит Б12 и Д в забременяването  Thinking Някой ако знае да сподели, че и аз не съм ги изследвала  Simple Smile

# 78
Силве,браво за хубавите резултати.

На мен ми излезнаха последните изследвания. Вит. Д и Б12 са ми ниски, почвам Д на таблетки и Б12 на инжекции  Sad Нк клетките също са завишени, почвам терапия с Интралипид този месец,ако Тсх-то е паднало под 2.
Совче моето тсх преди 40 дни беше 2,72 сега след прием на еутерокс 0,25 е паднало на 1,5 , така че не се протеснявай 🤗

# 79
  • София
Благодаря за комплиментите, момичета  Hug. Имате много целувки от нас и чакаме положителните тестчета да завалят  Heart Eyes

# 80
Совичка, чак толкова ли е критично че и инжекции  Thinking
Аз не съм много наясно каква роля играят вит Б12 и Д в забременяването  Thinking Някой ако знае да сподели, че и аз не съм ги изследвала  Simple Smile

В България не се продава само Б12 на таблетки,затова на инжекцийки. Иначе имам едни американски,но после ще питам доц.Русев дали може с тях,въпрели че знам като са в таблетна форма,по-трудно се усвояват.
Недостига на Б12 и вит.Д си е един вод анемия и не е добре за плода - малформации,изоставане в развитието на плода,риск към спонт.аборт,преекламсия и т.н все лоши работи...  #Crazy

# 81
  • София
Совичка, аз съм пила тези Б12 и ми се отразиха невероятно добре  - имам невралгия и всичко спря да ме боли докато ги приемах. Направих 3 курса с тях и от тогава съм на 90% излекувана: http://apteka.framar.bg/30049422/%D1%81%D0%BE%D0%BB%D0%B3%D0%B0% … BC%D0%BA%D0%B3-30

# 82
Може ли да ми помогнете с разчитането на резултатите , за първи път пускам такова изследване . Мисля че са отрицателни ,но все пак

Забележка: Няма.
Име на теста (изследването)   Резултат   Единици   Референтни граници
Хламидия Trach. - Ig M и Ig G aнтитела ELISA   *   Профил   Виж по-долу
Хламидия Trach. - Ig G антитела ELISA   4.4   U/ml   < 20 отрицателен;20 - 25 граничен;>25 положителен
Хламидия Trach. - Ig M Abs. антитела ELISA   8.4   U/ml   < 20 отрицателен;20 - 25 граничен;>25 положителен

# 83
Дея,благодаря ти,бяха ми казали че няма в Бг.. супер  Hug

Силве,и за мен са отрицателни! Честито  Hug

# 84
  • Бургас
Чиста си  Wink Антителата бавно падат, за това не очаквах веднага нисък резултат.

Б12 се усвоява основно инжекцион, ако не се усвоява с храната, то и с таблетки няма да може. Б12 е много специфичен витамин и много зависи от ензимите и от стомашната среда, до колко ще може да се усвои , за това при установен недостиг се минава директно на инжекции. Малко болят, ама не са болка за умиране. Схемата е обикновено през три месеца  Peace б12 и недостига може да доведе до ранни аборти и мегалобластна анемия, витамин д  е свързано с качеството на яйцеклетките. В България има таблетки б12 има и сироп/течна форма/ но е малко безсмислен такъв прием, особено за хора с генетична мутация. Не усвояваш ли фолатите на генетично ниво е безумно да очакваш да го усвоиш от таблетки, сиропи и т.н....единствено инжекцион на метилизирана формула, това е.

# 85
Силве, мисля,че са отрицателни и двете,под 20  са   Hug
Совичка, ако може на таблетки,може и онлайн да ги поръчаш.Аз поръчвам така всички добавки.Важното е,че сте открили проблемите и работите по тях.А къде ги пуска изследванията?Гледам лабораториите,но нещо не намирам  newsm78 Hug
Дея ,чакаме утре хубаво чхг  Hug

# 86
Благодаря радвам се , но с другите нямам да имам късмет  вече но едно главоболие по малко 😊

# 87
Етоалче, пуснах ги в София-клиника Малинов,защото при повечето лаборатории се пращат в чужбина и искат по 60лв на витамин. Да не говорим,че излизат след 10дни... В Малинов ги пуснах по около 25 лв и бяха готови същия ден.

# 88
Благодаря,Совичка  Hug
Ще си изчакам прегледа при док и като мине тогава ще пускам  Crazy

# 89
Чух се с доц. Русев и ми каза категорично да не правим опити докато не повиша нивата на витамините,защото недостига им води също до А  Sad Така че 1 месец още ще почакам. Надявам се април да имаме зелена светлинка. Но поне хубавото е,че се откриха доста проблеми и имам назначено лечение. С крачка напред съм  Hug

Общи условия

Активация на акаунт