Пролет цветна бързо идвай тук, мамите от ИБ чакаме те на дъжда напук

• 34 732
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • В къщурката на хълма на феите
Петьофка мисля, че мога да го уредя Mr. Green Mr. Green
Мравче може съвсем наблизичко да нарисуваш картинки и да й кажеш, че ако пипа там ще ги развали или при вас това няма да проработи?

# 286
  • Северозапада
Ми не знам, ама може да пробвам. Мерси за идеята. bouquet

# 287
  • Sydney
mecani аз мога да ти кажа защо не отиват в посочените държави, защото не ги искат и няма да ги пуснат. Тези държави (ОАЕ и прочие петролен рай) са изцяло американизирани и тяхната цял е много друга, нямат интерес и полза да привличат бежанци, било то и от тяхната религия и вяра. Моят мъж ги съжаляваше в началото (арабист е по образование и е бил в Сирия) и много се ядосваше, че са им съсипали държавата и после разбрахме защо - открили са находища на нефт... а после започна да им се дразни, защото идват и не се съобразят, а очакват напротив другите да се нагласят на тях...

# 288
  • NE
Всички войни в момента са за нефта. Иначе защо им е да воюват? Чудесна причина да си продават и оръжията Хамериканците и руснаците.

# 289
Коя е ваксината за морбили- БЦЖ или пентаксима?

# 290
  • София
друга, тая дето се слага на първата година, морбили, паротит и рубеола май беше.

# 291
Синфлорикс ли?
Сега вече и аз изпадам в паника. Нямам спомени за такава ваксина. А без нея предполагам, че няма да бъде прието дете  в детската.

# 292
  • София
не, май Приорикс се казва.

# 293
От задължителните ваксини ли е?

# 294
  • Варна
Сигме, съвсем ги опетла. Приорикс е за морбили, единствената, която се бие в ръката, на 13 месеца. Няма реимунизации, т.е. има, но на 12 години мисля. Няма начин да ви приемат в ДГ без нея.

# 295
А добре. Мерси много.
Не помня бре. Гледам в другата тема помнят как са захранвали децата. И това не помня.
ЕГН...... Ужас.

# 296
  • София
от задължителните е.

приемат и без нея в ясла, ако детето няма година, но после си искат листчето като и дойде времето.

# 297
  • Sydney
Приорих е за морбили, имате я споко, сипи си едно Wink

# 298
  • Варна
На Атанас му сложихме Приорикс чак на 2 г. и 11 м., заради алергиите, нали ни бяха отложени ваксините. Сега трябва да остане здрав, за да го спра от градина и да му сложим пак Синфлорикс ...

# 299
Бени, в един часа няма как си сипя вино.

Общи условия

Активация на акаунт