Пролет цветна бързо идвай тук, мамите от ИБ чакаме те на дъжда напук

• 34 726
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • Sydney
Как бе, вие не знаете ли че тук озоновата дупка е голяма, супер много се мажат/мажем, слънцето е яко силно, дори може да изгориш в облачно време.... не случайно слънцезащитните кремове са най-добри австралийските... супер промотират навсякъде за слънцезащита - шапки, очила, крем, вода, стой на сянка, не дишай...
Искам ритуално да се самозастрелям вечеееее  Twisted Evil

# 151
Ще ме прощава господ, но ако Радослав ми спретне такъв цирк, няма да се размине с един шамар. Но той е над тези неща, защо просто да не ме затапва с усмивка келеша. От тази сутрин:
С баща му го водим в градината и някаква баба с внучето си върви редом с нас. Опитва се да завърже разговор и подпитва Ради:
- Я, кажи , бабиното, кой те слуша повече, мама или тати?
-И двамата.
-Еее, все някой те слуша повече, кажи де. . .
- Не и двамата ме слушат.
-Е, хайде, кажи ми на ухо...
При което аз леко взех да се изнервям и въздишах малко по-тежко от обичайното. Радослав се спря и започна да нарежда с най-сериозния тон, на който е способен :
 -Вижте сега, майка ми е бременна и когато е спокойна, всички вкъщи сме щастливи. Когато обаче някой и вдигне кръвното, с тати гледаме да избягаме. Разбирате ли ,че най - добре да не говорим за това ?
Бабата рязко забави крачката , а ММ цял ден ме бъзика, че детето ме ползва като ядрено оръжие  😂😂😂

# 152
  • Варна
Ще ме прощава господ, но ако Радослав ми спретне такъв цирк, няма да се размине с един шамар.
Абсолютно. Най-много да ни дават в новините после. За изскачане на улицата директно шамаря, няма да се обяснявам въобще. Ако ме рита и блъска също. Като му мине истерията ще разбере защо са били шамарите.

Тоя Ради Joy Joy Joy

# 153
  • В къщурката на хълма на феите
Бени убий ме, не знаех .. знам за проблемите там с рифа, че побелявал и измират коралите, ама че има озонова дупка над континента не знаех ..
Цветенце не виждам как на улицата ще хване да го маже с крем и да му дава нурофен Арвенчето Mr. Green Mr. Green тука децата ни се различават, Ема като получи шамар и вече е наясно колко точно е прекрачила границата на търпението ми ..
Стелчо не знаех, че другата ти професия е оръжие за масово поразяване Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ще ме прощава господ, но ако Радослав ми спретне такъв цирк, няма да се размине с един шамар.
Абсолютно. Най-много да ни дават в новините после.
hahaha hahaha hahaha

# 154
  • Северозапада
Ох, този Ради направо ме разбива  Joy Като голям човек се изказва. И на Вие даже отговорил на бабката. Имам чувството, че това ниво и някои 10 годишни нямат.
Арвен, направо като чета и наистина се чудя как издържаш.  Tired И за зъбите не мога да помогна. Освен да даваш обезболяващо, не знам какво друго би помогнало.

# 155
  • Варна
При Атанас никога не помага шамар, напротив, ако го видите ще се уплашите, все едно е обладан от зъл дух. Събира всичката ярост в себе си и не го спира нищо. Това не означава, че не го ошамарих като го затътрих вкъщи, ръката ми до вечерта беше отбелязана на бузата му. Говорих после много, обяснявах ... Днес е обещал, че ще ме държи за ръка  ooooh!
Цветенце, на Нурофен е алергичен, давам Хексалгин понякога, но снощи го повърна веднага. Ще взема сега този Калгел, дано нещо помогне.
Стели, направо ме застреля  Joy Joy Joy
Мраве, имам ли избор ? Снощи си сипах 2 чаши вино и се наревах през малкото време, което спеше. Трудно ми е много, но явно съм си го заслужила такъв  Confused

# 156
  • Sydney
Чакайте да ви разсмея, че и без тва драмите са много... в Сряда имат библиотека, ходят метат им книги, вземат, връщат, всяко си има платнена торба с логото на училището и името си, за да пазят книгите. Ема днес се върна с книга австралийската версия на Пепеляшка... паднах от смях... та, Пепеляшка (Синди-Елла, от Синдарела) живее в селска колиба с мащеха и двете доведени сестри, слугува им. Идва покана за Селския бал по стригане на овце и съответно тя не може да отиде. Появява се феята-гледачка (нани) с магически клон в ръце и й дава кенгуру, с което да отиде, нива дънкова пола, блестящ потник и... джапанки с не знам си какви каишки между пръстите. На'ща се скрехва и отива. Феята я предупреждава, че като чуе първата кукабара трябва да се омита. Там я среща и влюбва най-добрия от стригачите на овце и цяла вечер денс (той й говори на лав). Та, Синдито се забравя и като чува кукабарата се скрива зад един боабаб, където си изтърва супер хубавата джапанка... на др сутрин Стийв (стригача) обикаля да търси на кого ще стане, намира я и се женят правейки барбекю...
Това е моите пет стотинки по въпроса с приказките...  Joy

# 157
# 158
  • В сърцето на любимия човек
Ще падна от смях Joy hahaha Joy
Да им имам и приказките, джапанката си загубила нашата  hahaha

Този Ради е роден политик, да знаеш Стели. Или поне юрист. Направо е затапил жената от всякъде  hahaha

Да оздравяват всички болни  Praynig
И на Йоан му хърка носа, но са тръгнали зъбите отдолу и май е от тях. Да видим кога ще избият. Отделно от вчера има няколко успешни обръщания от корем по гръб и съответно заради скока в растежа суче и киселее повече. Ама не се оплаквам, че като чета за какви истерии пишете, сте направо героини.

# 159
тва са те приказките .. овце, барбекю и лЕбов на кило Joy Joy Joy

# 160
  • NE
Стели, Бени Разсмяхте ме.
Мец Мен ме е страх да излизам сама с Вилито. Съвсем сериозно.
От снощи е толкова кисел, че преди малко съвсем ми причерня след като беше мокър до кости (баба му му дала вода да си играе докато бях излязла) и при удряне на бебето и при второто посягане да ме удари през лицето докато го обличах ми кипна и да кажем, че много му се стъжни. Мразя се за това, но не правя компромис към такова поведение. Утре ще ошамари някое дете и ще тънем с баща му от срам и гадост.

# 161
  • до едно тепе
Приказката кърти просто.
А Ради е страхотен направо Heart Eyes Моя щеше само да изреве като дракон. Най много да я наплюе(нали е дракон и плюе огън) ooooh!
Аз дишам днес. И кашлям. Такова чудо не бях минавала досега. Хич без кашлица, а не можех дъх да си поема изобщо. Явно проспана озапти спазъма и откъртва секрета та днес мога да дишам. Бубето киха сополи от снощи. Да видим мъжото дали ще го пропусне. Crazy
Бубата минава фаза мое еее. Днеска наби едно дете, защото е седнало на пързалката и гледа към батко и и евентуално ще хване топката, която той пуска отгоре ooooh! Прибрах ги след 5-тото налитане на бой. Не че не ми е минало през главата, ама поне тя като е момиче мислех,че ще е по-различна. А то даже е по-зле. Има да седи по пейките като батко си и да обмисля дали се раздават шамари или не. Whistling

# 162
Бени, моля те имай милост 😂😂😂😂
А колкото до Ради, понякога и аз имам чувството, че говоря с възрастен. Последния път , когато му се скарах за нещо ( разбирай направила съм му забележка с равен и спокоен тон ) , той почти през сълзи ми каза "Моля те, повече не ми говори така, защото ме нараняваш. "
Изобщо не мога да съм сериозна покрай него, или ме напушва на смях или ми иде да се разплача. Да, определено ми е намерил цаката .

# 163
  • Сливен
А Ради е страхотен направо Heart Eyes Моя щеше само да изреве като дракон.  
, а Ивайла щеше да изреве като лъв, много остро реагира срещу непознати, а не дай си Боже да падне и някой човек да и помогне, ще съжали 100 пъти.
Ради наистина е страхотен  Simple Smile
Бени, приказката е уникална  Simple Smile
Наистина много болни - бързо да се оправят всички  Hug
Ние в петък заминаваме за Плевен, племенникът ни, за който ви писах преди, че е 10 години чакано бебе, след трети опит инвитро, в събота става на 1г., ще ходим да го отпразнуваме.
Скрит текст:
Искам да ви споделя и за близкото детенце, за което ви бях писала, че е с левкимия - при него нещата се развиват по най-добрия възможен начин, всичко е протекло като по учебник и вече са си в Сливен, ще ходят само на прегледи и изследвания. Моля се това да е краят на болестта, то е ясно че за притесненията на майка му и баща му няма да имат край. Praynig
.
Хубав следобед  Hug

# 164
Цветенце аз лично не се поддавам да ме е страх да излизам със собственото си дете, просто изпитвам сериозен дискомфорт, ако реши тя да ми стъжнява живота .. като вчера например .. 2 дни рева, че иска на разходка, вчера реших след прегледа да се приберем пеша, че е 10 минути разстоянието .. еееееееее не .. през цялото време: мамо изморена съм, мамо искам на кон, мамо искам да си вземем такси .. уаааааааааааа вече накрая сигурно пушек ми излизаше от ушите понеже на всичкото отгоре реши и че ще ръми и ми се спука нервата да я завлека до вкъщи преди да сме се намокрили .. иначе много пъти се е случвало да почне да се тръшка още преди да излезем - разбирай вземам да й облека якето и тя почва - таа случвало се е и да не излезем и да я слушам два часа /буквално/ да реве колко лоша майка съм .. 

Общи условия

Активация на акаунт