Спукани капиляри

• 4 952
  • 21
  •   1
Отговори
Здравейте, имам спукани капиляри по бузите и искам да се отърва от тях  Blush
Знаете ли случайно някакъв крем който е ефикасен и ще ги премахне  newsm78
Благодаря ви предварително !

# 1
Снощи мислех и аз да пускам такава тема.Моите са около носа. Confused

# 2
Моя приятелка ги премахна с лазер.Преди това опитваше с някакъв крем с арника,но ефект нямаше.С лазера вече не ги виждам.

# 3
Лазер е спасението, с крем няма да стане.

# 4
Наскоро чух за крем, коректор на Medik8 redness corrector  и red alert serum, някой дали ги е ползвал?
Моя приятелка каза, че е заличила капилярите по бузите си, но не знам защо не и вярвам ... Laughing

# 5
Наскоро чух за крем, коректор на Medik8 redness corrector  и red alert serum, някой дали ги е ползвал?
Моя приятелка каза, че е заличила капилярите по бузите си, но не знам защо не и вярвам ... Laughing

redness продуктите,независимо с каква търговска марка са ,успокояват зачервяванията,типични за реактивна кожа.Така най-вероятно капилярите се свиват и стават по-малко видими,но не изчезват.

# 6
Аз имам на челото - като купчинка спукани капиляри образуващи гнойна пъпка.
Мажа вече два месеца с Капилин - пъпчицата вече няма гнойно връхче и почти изчезва, но седи кати червена точка.
Май това е всичко което може да се направи. Crossing Arms Ама и на това съм доволна де...То ясно, че капилярите ще си останат.

# 7
  • ВАРНА
С лазер къде са премахвани ?

# 8
Приятелката ми ходи в Пикасо,за капилярите.

# 9
  • BG-DE
За съжаление и лазерът не е трайно решение  Sad махала съм в Пикасо капиляри с лазер и след няколко месеца отново се появяват. Досега не съм срещнала крем, а съм изпробвала почти всичко, което се предлага на пазара, който да е ефективен. Моя позната наскоро ми каза, че е подобрила значително, да не кажа, че почти съвсем са изчезнали, с Рутин (хранителна добавка) но тя жевее в чужбина и го купува от там. Все се каня да видя дали и у нас се предлага но забравям  Embarassed

# 10
У нас се продава Рутаскорбин, той съдържа рутин.

# 11
  • BG-DE
Да, така е но в много ниска концентрация, мисля че за да има ефект трябваше да е 500 мг  Thinking

# 12
Чувала съм, че ултразвуковата терапия е най-ефективното решение. С козметика няма да се получи, прави са момичетата.  Peace

# 13
ох, и аз с такъв проблем. Взех си витамин Е и май поизбледняха. Мислех и аз лазер да пробвам, ако не се скрият напълно.

# 14
ох, и аз с такъв проблем. Взех си витамин Е и май поизбледняха. Мислех и аз лазер да пробвам, ако не се скрият напълно.

Ампула вит,Е ли? Мажеш спуканите капиляри или как..?

Общи условия

Активация на акаунт