АГ клиника Селена Пловдив-16

• 141 445
  • 767
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Здравейте, предстои ми планово секцио, насрочено за около обяд. Моля, кажете ми как се процедира със свижданията. Предполагам до другия ден ще съм в реанимация, там пускат ли някой друг освен таткото? А после като ме прехвърлят в стаята там ли са свижданията или в някаква др стая? И още нещо, ако на някой му се е случвало. С таткото нямаме брак, т.е. той трябва да припознае детето, там на място ли се попълват някакви документи, трябва ли да се носи или прави нещо спечифично? Всякаква информация ще ми е полезна, благодаря ви предварително

Здравейте! След операцията има два варианта - престой в реанимация около 6-7 часа или направо свалят родилката в стаята и, в случай че няма места в реанимацията. Аз родих в 14.30 и понеже нямаше места, направо си ме настаниха в стаята. В реанимацията знам, че пускат за кратко бащата, а после като преведат жената в стаята, може да влезнат на посещение по-близките, дори може да помолите да доведат и бебето, за да го видят. След раздвижването, което поне при мен беше на другия ден преди обяд, родилката отива в стаята за свиждане или горе до кафето и там се вижда с близките си, като мисля, че часовете за свиждане са в интервала от 10.00 докъм 19.00. Това е политиката, но си има и изключения, разбира се. Аз много трудно се движех след раздвижването и втория ден отново пуснаха мъжът ми в стаята, но като цяло не е много добре това да се случва. Не знам момичетата, които са настанени на по-горните етажи, къде се виждат с близките си, защото когато лежах на втория етаж, на два пъти, преди раждането, свижданията си бяха по стаите. Иначе като родих бях настанена на първия етаж, където се намира и самата стая за свиждане и беше много удобно.
Относно припознаването, ние също бяхме такъв случай, не са ни искали никакви документи, освен мъжът ми да се яви в клиниката, да попълни декларация за припознаването и понеже родих след обяд първия ден, длъжностното лице, което се занимава с това си беше тръгнало вече, та помолиха мъжът ми на следващия ден да дойде преди обяд, за да свършим и тази работа.

# 121
Кристална, честита рожба  bouquet бързо възстановяване и да си се кърмите успешно  Hug
И аз ще раждам при д-р Кръшков, живот и здраве   Heart Eyes
Има един млад доктор, това Ставрев младши ли е? (кабинетът срещу на д-р Кръшков?) Днес ми се наложи да ида спешно на преглед и се паднах при него, също само добри отзиви мога да дам  Peace

# 122
Цената за нормално раждане е 1100  Peace
Минавам да се похваля, че на 30ти март родих нашата шушулчица. В ръцете на д-р Кръшков и ак. Катя Павлова се чувствах на сигурно място. Благодарение на тях раждането ми ще остане един прекрасен спомен. Дребка проплака и я сложиха на гърдите ми. Показаха я на таткото почти веднага. В следродилна бяхме тримата заедно и веднага ми показаха как да я закърмя. Мога да опровергая факта, че в болницата се "намират причини" за секцио, защото до последно докторът ме насърчаваше за нормално раждане (това беше и моето желание). Доволна съм от отношението на всички от персонала и от условията. Смятам, че всеки лев си заслужава.
Често в темата се повдига въпроса за багажа за болницата - носех си само неща за лична хигиена (четка, паста, душ гел...). От болницата получих достатъчно нощници, превръзки, чаршафи. Ако имах нужда от нещо, винаги имаше към кого да се обърна. Помогнаха ми и със съвети за кърменето.
И д-р Кръшков, и ак. Павлова ме посетиха в стаята след раждането, за да проверят как се чувствам. Безкрайно съм им благодарна и при следващо раждане с радост бих се доверила отново на тях.

Да ви е жива и здрава! Аз също раждах при този екип и мога напълно да подкрепя думите ти! Наистина и второто бих родила при тях!

Ставрев -младши обикновено преглежда в каб. 7, този срещу кабинета на Кръшков е кабинета на баща му и ако старши го е нямало, вероятно е бил младши.

# 123
Здравейте отново, никой ли няма впечатления или мнение за професор Пехливанов?

# 124
  • Plovdiv
Аз да попитам, ако си сам в стая близките ти може ли да идват в стаята при теб?

# 125
Здравейте!
Каква е цената за преглед от педиатър и бихте ли споделили впечатления? 🙂

# 126
  • Пловдив
Здравейте!
Каква е цената за преглед от педиатър и бихте ли споделили впечатления? 🙂

Преди година и половина прегледите се правеха от д-р Пепеланов и струваха 30 лв. Не съм водила при него детето ми, но съм чувала добри отзиви за него.

# 127
Д-р Пепеланов е много добър специалист. Водих редовно при него голямата ми дъщеря, много преди той да започне работа в Селена. Тя имаше лошия навик да се разболява петък след обеда или преди празнични дни, когато беше невъзможно да се заведе при ЛЛ.

# 128
  • Пловдив
Аз да попитам, ако си сам в стая близките ти може ли да идват в стаята при теб?
Има vip стая,в която можеш да си с придрожител през целия престои.

# 129
Здравейте!
Искам да попитам дали в Селена има педиатри/лл, които са по здравната каса?
Мерси! Simple Smile

# 130
  • Пловдив
Здравейте!
Искам да попитам дали в Селена има педиатри/лл, които са по здравната каса?
Мерси! Simple Smile

Доколкото знам, не!

# 131
И аз се интересувах за педиатрите по ЗК, и направо в болницата питах лекарката която преглеждаше моето бебенце там докато ме изпишат, но тя ми отговори че мога да си ходя при нея но се заплаща. Така че аз си записвам един педиатър по ЗК и там ще ходя на платено когато преценя друг начин май няма.

# 132
А педиатрите в Селена постоянно ли са там? Или идват само при запазен час? Въпреки че, ако е спешен случай  newsm78
И друг въпрос, за да присъства таткото плаща ли се отделно нещо?

# 133
  • Пловдив
Да присъства на раждането ли? Да, беше 200лв, но проверете дали няма промяна в цената Peace

# 134
Винаги има педиатър в болницата.

Общи условия

Активация на акаунт