Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 863
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Ох,колко много бебета има вече. Честито на всички мами !
Я да попитам аз,има ли мами с предродилна депресия и в какво се изразява,ако има...
Няколко дни съм с адски болки в главата и челюста и четох,че може би е на нервна почва...а и едни мисли се таят ...ужас  #Crazy . Та някоя друга ?  newsm78

# 331
  Ама много коса имат тези бебенца, всяко второ е "Бочко". Толкова ми бяха мили и на мен, аз от изпраните и изгладени дрешки се разтапям, а какво остава за гледката.  Crazy
  Бейби, радвай се, че мъжо се опитва да е силен, те каквито са бъзливи... А за бебчо - ще дръпне като гъбка.  Hug
  Иначе за предродилна депресия, да си призная, не съм чувала. newsm78

# 332
Честито на Шкемби и от мен, да са живи, здрави и малкия и мама и тате.
Цвети не се притеснявай за поспаланкото и.моята е така спи и нищо не дава да и наереш в устата,но днес вече на третия ден почти 30 мин сука,не че и стигна пак и дадох малко ам, но един час нервничеше в ръцете ми и не заспа,след ам се успокои. Надявам се да ми тръгне повече за да не дохранвам утре.
А с тея козунаци дето.ги приказвате и аз цял ден козунак ям  Laughing
За пред родилна депресия и аз не знам, но днес с едн мама тук от болницат говорих е изпаднала в следродилна, повярвайте ми.ще се познаете, няма място за чудене. Дано нокой да не разбере, всички да са така свежи както преди раждане  Hug

# 333
  • София
Какви депресии в това хубаво време?! Аз вчера се разходих на Бебемания, накупих някакви 1000 глупости, седнах на припек като манастирски котарак, изгорях на ръкавче... въобще животът е хубав и скоро ще гушнем и ние по някоя такава малка мишка.
Да ви питам, вчера напазарувах на малката козметика на Тьопфер - уж био, немска... Някоя мама ползвала ли е такава с малко бебе и имате ли отзиви? Аз след дъжд качулка питам, ама все пак Simple Smile

# 334
Направлението за раждане ми го дадоха в деня на болничния и....
Белинда,
Кой ти издаде направлението за раждане?

# 335
Аз също чух много хубави отзиви за Тьопфер. Та всъщност имам цялата серия подарък от майка ми, но ще я ползвам след като се прибера, за сега нямам лично мнение   Simple Smile надявам се да се окаже хубава.

# 336
Белинда,
На мен ми го издаде АГто от ЖК.

Май снощи всички сме имали тежка нощ Sad Аз също - мислех да ходя да вадят бебешока. Не можех да дишам, имах непоносим рефлукс, на моменти имах чувството, че припадам. Едва дочаках сутринта да звънна на докторката. После изпратих ММ за хапчетата, та се окопитих малко  ooooh! Днес цял ден ми е криво. Бебешока расте и притиска всичко. Дано устискам още и някой друг ден.

# 337
На мен направлението също ми го дадоха с болничния.
Мече, вие за кога сте планирали? Тежко е, но вижда му се края.
Кате, аз също мисля да взема на Тьопфер. Бях питала преди момичетата тук, мисля Манха беше ползвала и беше доволна.

# 338
  • София
Лекарят, който ми води ЖК, ми издаде направлението за раждане. Той попълва и обменната карта, той издава и 45-дневния болничен, без значение дали се следиш по ЗК или на частно.

Лили, а така, браво Hug

# 339
Кате, за козметиката на Тьопфер, да си призная, чух тук от форума, макар че живея в Германия и имам вече едно дете. Манха беше писала, че е доволна от нея, ползвала е доста неща. Масово тук препоръчват Веледа.

Честито на всички родили мами! Бъдете живи и здрави, бебоците да растат щастливи и много радост да ви носят! Ние останалите 2 в 1 си продължаваме на режим мътене и си чакаме рожбите. Аз съм в 36 г.с. и се надявам на естествено раждане – бебо преди седмица и половина беше 3200 гр., но не мисля, че ще тръгне по-рано. Освен крампи в прасците нощно време (2-3 пъти седмично) от известно време имам много странна болка/бодеж/схващане на дупето от дясно.
Някоя с подобни оплаквания?

Другата седмица една позната фотографка иска да направим една фото сесия и да ви кажа се съгласих само благодарение на вас, които писахте, че сте много доволни как се е получило. Принципно това не е много за мен, сигурно ще ми е смешно  Grinning

# 340
Белинда,
На мен ми го издаде АГто от ЖК.

Май снощи всички сме имали тежка нощ Sad Аз също - мислех да ходя да вадят бебешока. Не можех да дишам, имах непоносим рефлукс, на моменти имах чувството, че припадам. Едва дочаках сутринта да звънна на докторката. После изпратих ММ за хапчетата, та се окопитих малко  ooooh! Днес цял ден ми е криво. Бебешока расте и притиска всичко. Дано устискам още и някой друг ден.
Мече,
Аз питам, защото знаех, че ДжиПи-то го дава.... Thinking

# 341
Аз също съм взела Тьопфер, но тук е много по-скъпа от Германия, много се дразня така! Исках да ви питам за тези яките шалове за кърмене, ползвали ло сте и удобно ли вие?!

# 342
Ползвала съм триците за вана, измивния продукт, крема против подсичане и крема за лице на Тьопфер. Харесват ми. Този път смених с Веледа, че бяха на промоция.
Аз лично шал за кърмене не съм ползвала. Отначало ми беше притеснено, после свикнах. То като гушнеш бебето нищо не се вижда. Струва ми се, че много ще се задушава бебето под шала.

# 343
Здравейте мамчета. Както разбрахте вече не сме 2 в 1. Благодаряшш ви за пожеланията. Официално и лично да споделя и тук. В петък в 12:00 се роди с кихане (ми станало му е студено сигурно) моето съкровище. Най-прекрасен за мама и татко. Тежи 3010 гр. и е 49 см. Добре сме. Във вторник ни изписват живот и здраве.
Честито отново на всички мамчета, които от априлчета станаха мартенче. Много семейно щастие с новите членове на семейството.
Трудно ми е през телефона да пиша и за днес толкова. Прегръдки от 2 х шкемби

# 344
Shkembi,още веднъж честито,станахте и известни.  Laughing Hug
Момичета аз имам проблем. Sad Лявата ми гърда отдолу много ме болиииии  Cry Като се изцедя и намалява малко болката,иначе е непоносима.До такава степен боли,че като се завъртвам в легло я придържам,а дума да не става да спя на тази страна.Какво да правя?Съвет?
И друг въпрос,взех козметика на Hipp,обаче съм взела душ гел за коса и тяло.Това проблем ли е? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт