Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 838
  • 753
  •   1
Отговори
# 465

mmmartity, честита дъщеричка! Бързо ще наддаде грамчета и ще се гушкате скоро!
Моите премеждия не спират. Сега останах и без телефон!  #Crazy

# 466
  • София
Честито на всички мами за прекрасните нови попълнения в семейството.
Като прясна,прясна мама смея да кажа,че няма по-голямо щастие от това до теб да спи малкото човече.Изключително спокойна и щастлива съм,бебчо и той.Следродилна депресия ли?Аз по-щастлива никога не съм се чувствала,летя и грея.Мечтата ми се сбъдна.
 Драмите са ми свързани единствено с един зъб,който се възпали и пия антибиотик зареди него,не мога да правя опити да кърмя.Здраве да е.Човечето ми е на адаптирано мляко.
 Мъжа ми е в отпуска и се възползвах да излезна малко и да презаредя гардероба с пролетни дрешки като за скоро родила жена,изглеждаща така,все едно са й  забравили още едно бебе в корема Grinning  Взех и още хавлийки и памучни и бархетни пеленки за Борис,защото само чака да му махна памперса и опикава стабилно всичко и всички.

# 467
Бъбълче, колко хубаво звучиш! Hug Зъбът ще го пребориш, няма къде да ходи Simple Smile
Лили, какво стана вчера изписаха ли ви?
Бейби, а вашия малчо вкъщи ли си е вече?

# 468
честито и тук на новите мами  bouquet

аз минах през един магазин за сутиени и забърсах 2, както нямам преведени пари  ooooh! ooooh! ooooh!
човек като най-няма, най-много харчи.... ама не се сдържах  Embarassed

# 469
  • София
Честито и от мен на всички нови мами! Да са ви живи и здрави слънцата и скоро всички у дома Simple Smile
Аз днес се занимавам да стерилизирам разни неща, препирам играчки (те са си наши и не са за бебе, ама все пак...), гладя още спално бельо, мотам се, но съм адски бавна и малкото май цял ден хълца и коремът ми се тресе. Мислех на разходка да ходя, но изпуснах хубавото време с това мотаене.

# 470
Честито на новите мамиииии  Heart Eyes Да са ви живи и здравички бебчетата и много да ви радват!  bouquet
С ММ днес си направихме разходка сред природата,малко на чист въздух и слънчице.Катерихме едни хълмове,та се чудя как не родих там  Mr. Green Е... със скороста на бесен охлюв се движихме,ама все пак си надценявам възможностите.То ще се чуе  Whistling Че и наготвих после  bowuu
Бълбълче,много добре звучиш!Много добре го каза,какви депресии,след като се появи дългоочакваното щастие?Най-чистата и прекрасна душица,най-милото ни  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 29 мар 2017, 21:23 от mechenka

# 471
Ох и аз нещо съм една бавна снимка тия дни.  Иначе изпрах всичко, обаче се подмотвам с гладенето, толкова пък да ми е досадно.
Само като се замисля, че толкова скоро ще си имам една залепена гербова марка, хем ми става мило, хем малко и шубе ме хваща  Joy 
А това за следродилните депресии доста са ми споделяли, че са минали през такива, то донякъде е разбираемо с всички хормони, но според мен си го има и момента по принцип се приемат нещата.

# 472
  • Бургас
Бъбълче, мен освен да ме хване срам след твоя пост. Аз охкам и рева и само страхове са ми в главата. Знам, че съм мноу проста и ще се стегна. Просто много ме болят епизиотомията и хемороидите и заради тях ми е мвого трудно да си обслужвам детето.

# 473
Мис, дай си малко време първо да се възстановиш напълно  Hug  И не се упреквай излишно сама, че сега емоциите и хормоните бушуват. Бебчо, за да е добре, ти трябва да си добре.

# 474
Ей, мами и кандидат-мами,
Манха не ви ли липсва? Вероятно отдава цялото си внимание и любов на мъника! Изпитвам лека ревност, очакване 2 в 1 да стане 2 по 1 и трепет: колко още мами се вълнуват и очакват същото, впредвид големия Бебевалеж....  Laughing

# 475
  • София
Мен пък нещо хич ме няма тия дни Confused Първо киселини ме мачкат, особено вечер, няма заспиване, ужас е...После започнаха по някаква си причина да ми се схващат мускулите на бедрата, все едно Черни връх съм изкачвала, а аз едвам се влача по улиците...И тази вечер, ново двайсе - тече ми кръв от носа. Вярно, че съм хремава от няколко дни, ама чак пък кръв...

# 476
Белинда на мен от самото начало ми тече кръв от носа.Много малко ама всеки ден.Чувала съм,че е нормално това и дори не съм казвала на доки  Peace

# 477
Тук съм, чета ви от време на време и задобрявам в писането с една ръка. Може да се каже, че съм като нова след операцията, нямам и конци за сваляне. Напасваме се с малкия, който не ми оправда очакванията или по-скоро надеждите за кротко бебе. Имаме малко драма с кърменето - все си мислих, че поне това ми е ясно... Днес говорих с консултант, да видим.

# 478
  • София
Бъбълче, мен освен да ме хване срам след твоя пост. Аз охкам и рева и само страхове са ми в главата. Знам, че съм мноу проста и ще се стегна. Просто много ме болят епизиотомията и хемороидите и заради тях ми е мвого трудно да си обслужвам детето.
Няма място за срам,аз се наревах докато бях бременна.При теб бързо да минават неразположенията,сигурно е мнооого гадно,но скоро всичко ще е само спомен.

# 479
Честито на мамите,много да ви радват бебешоците.  Heart Eyes
Най-накрая го изписаха вчера моя мъник. Heart Eyes Първоначално бях в такъв шок дори не исках да го взема.В колата го държеше майка ми,а аз само го гледах и му се чудех.  Laughing Голям поспаланко. Shocked Майка ми имаше работа и аз искам не искам,мога не мога,взех го нахраних го,смених му дрешките и заспа. Sunglasses За щастие има изграден режим от болницата,вечерта последното му хранене беше в 11:30 и се събуди чак на сутринта в 6 Shocked Бях шокирана..пу пу пу Изписаха го на обяд в 2,а аз му чух гласа чак в 11вечерта. Пу пу пу пу. Напасваме се и свиквам постепенно.

Общи условия

Активация на акаунт