Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 804
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Oх, и аз това си помислих, как никога не бих отпила. Каквато съм параноичка  Crazy  Аз веднага бих си помислила, че има някаква отрова вътре. Ами ако е болен от нещо  Rolling Eyes  Абе, варианти много. Добре, че си жива и здрава  Laughing

# 601
  • Варна
ох, и на мен вече ми се разжда. от вчера правя по-големи (уж) разходки, ама така се изморявам, че имам чувството, че няма да мога да се прибера до нас... силно се надявам и аз да успея да се похваля в тая тема, че ... искам два отделни рождени дни пък  #Cussing out да не чака това бебе рождения ден на батко си...
Хихи,и моята мома чака р.д на кака си..Тя е на 11 април.Аз също искам да си имат различни дати,чувала съм,че не е хубаво на една дата да са.Ама то кой ме пита... Crossing Arms

# 602
Да бе,Нана недей така  Shocked аз от чаши на приятели не пия сега,камо ли на непознати,особенно пък сега когато всички са грипосани  Sick
Ходих на преглед,нищо ново,даже забравих да питам колко грама е качил дребния  Blush Доки каза само,че вратлето е чисто,околоплодните води са в норма,главичката е  близо до изхода и не може да даде прогноза.Чакаме  Heart Eyes Май все пак ще си дочакам термина  Crazy

# 603
  • София
И при мен нощес имаше леки кървави жилки и слуз след взимане на секрет и преглед за разкритрие, само дето аз нямам разкритие, въпреки че бебето е много ниско долу в таза и АГ отбеляза, че коремът ми е паднал. Аз обаче, лудата, даже не съм и се обадила още, преспах си и ходих до ИКЕА за една кухненска количка, на която и бях хвърлила око, с рафтче за вино отдолу  Crazy Решила съм да чакам по-категорични симптоми. Иначе аз съм сложила рязко 2,5кг за седмица и бебето е сложило към 500гр. за 2 седмици и вече и тя е близо 2,5кг и ми е по-спокойно.
Сега пуснах още една пералня с едни нови обиколници за креватче, които етърва ми ми е купила и вчера ги донесоха и си намирам все работа. Обиколниците са като възглавнички и не са с калъфки или нещо - дали мога да ги пусна с топки в сушилнята?

# 604
  • София
А защо с топки? Аз с топки суша само нещата от гъши пух. Съмнява ме обиколниците ти да са пухени Simple Smile

Аз след вземането на секрет проблеми нямам, но прегледите за разкритие обикновено водят до раждане hahaha

# 605
  • София
Не, с някакъв пълнеж неопределим са, защото са зашити, т.е. не са със свалящи се калъфки и да мога да проверя. Аз по-обемните завивки, тип олекотени също ги пускам с топки и по тази логика така бях решила - да не се степва вътре пълнежа какъвто и да е.
Надявам се вчерашният преглед да не доведе до раждане, рано ми е, имам още работа  Party

# 606
Аз още усещам ръцете на доки от вчерашната проверка за разкритие  Sick Нито коремът ми е паднал, нито разкритие имах вчера, но днес съм с много меструални болки, съпроводени със стягане на корема..  Thinking отделно прави разни болезнени издутини  newsm78
От 2-ри мвсец секс не съм видяла и имам чувството, че съм си върнала девствеността направо.. едва си слагам полижинакса. Как ще раждам нормално идея си нямам.. и тези ревящи жени в предродилна вчера още са ми пред очите  #Crazy Cry

# 607
Чудесно, честито, аз също съм при Жекова, термин 12.04. Звучиш спокойна,
това ми вдъхва кураж.
Даянка, кой беше екипът?
Св.Анна ,д-р Жекова

Няма да съжаляваш ! През цялото време беше до мен и ми вдъхваше кураж Simple Smile

# 608
Аз също имам още неща за правене, трябва ми още малко време, а после да заповяда госпожицата.  Laughing Сега в петък ще видим как се е позиционирала и ще решаваме.
Днес обаче прекалих с тичане по някакви задачи, викам си то моето бебе какво ли си мисли каква е тая луда майка, където му се е паднала.  Joy

# 609
Димитрина, защо не правите секс сега, тъкмо бебко да излиза навреме.
Днес съм като развалина. И ако не ме беше срам да сменя датата за секциото още един път щях да се обадя на док да му рева да ме реже вече. Изведнъж се подух нещо, може от зелето вчера, хем беше прясно. Но пък цял ден ме държи, дори и краката. Отделно в кожата на корема долу ми се събира вода и си боли. Масажирам го и се разнася, но е гадно. Абе реве ми се вече. Като вървя имам ужасни контракции, като не вървя пък ми се схваща кръста от застояване. Голямо мрънкало съм, но едва издържам вече. Поне е за хубаво!

# 610
Ftozenka, от вчера започнах да слагам полиженакс... затова и до края ще сме си без секс. А и ужасно ме боли.. не знам как ще раждам  Embarassed

# 611
  • Бургас
От 2-ри мвсец секс не съм видяла и имам чувството, че съм си върнала девствеността направо.. едва си слагам полижинакса. Как ще раждам нормално идея си нямам.. и тези ревящи жени в предродилна вчера още са ми пред очите  #Crazy Cry
И аз като си слагах Силвържин не можех да си позная вагината. Едва си поставях капсулите. Аз от миналия юли съм на сухо.
 Относно ревящите жени - раждах с окситоцин и без упойка. Няма да те лъжа - яко си боли, ама не съм ревяла. Ако не те е шубе ката мен си искай епидурална упойка. Аз без болка направих разкритие 6 см и като ме питаха отказах упойката, но тогава още не знаех какво ме чака  Laughing

# 612
Ей чак мен ме е яд, че няма да опиташ от "бременният секс", за мен е най-хубав.

# 613
Юле, тук при нас май не слагат такива упойки.. май само някакви обезболяващи като бускулизин само..  Rolling Eyes

# 614
  • Бургас
Юле, тук при нас май не слагат такива упойки.. май само някакви обезболяващи като бускулизин само..  Rolling Eyes
Не може да не слагат.

Общи условия

Активация на акаунт