Любители на кучета - 71

• 67 430
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Вери значи сме от един град, но няма как да се засечем като си идваш тук, защото отдавна не ходя из парковете.  Mr. Green
Free Agent стопаните на големи прасета явно са съвестни и за това ги връзват, за да не стане някой сакатлък поради разликата в размерите. Примерно аз на Макс не му давам да се вре при малки кучета, защото ме е страх да не вземе да им счупи нещо. Една комшийка си е взела мини пинчер и онова мишле сладко подскача покрай Макс и с лай го кани за игра, а Макс се дупи и скача и той готов за игра, ама как да оставя 40 килограма да си играят с 1 килограм. Направо ще го смачка като валяк.  hahaha Иначе си имаме едно другарче турски кангал и там какви борби и игри стават. Ама и двете са големи кучета и околните обикновено си мислят, че кучетата ще се изядат, а те от кеф че са на един акъл за игра чак се ръмжат и се въргалят и се засилват и бутат. Това ако го направи с някое малко куче няма да му остави здрав кокал.
labrex да е жив и здрав звяра и той да достигне възрастта на Рекс и да се омързеливи малко ще се върнем към парковете. Ама сега още му кипи кръвта и има енергия за изразходване, а на повод трябва да обикалям много за да го прибера уморен. А в полето подгони някой заек/чакал, вдигне няколко фазана и е готов да се прибере и спи цял ден или цяла нощ.
И ей го от вчера с един венец на главата:

# 616
Хаха е аз си идвам 2 пъти в годината за по няколко дни и вече майка изрично ми каза следващия път да си дойда без Тайсън хахах той вдигна апартамента във въздъха,а тя и не обича много кучета Joy

Той Тайско вече започна борбата с големите кучета  hahaha ама е толко смешен,понеже е дребен още и те изглеждат огромни около него,но не се дава Joy днес този Роки дето видяхме бая голям беше,но малкия тропчо веднага е готов за игра,нито че го борят постоянно хаха

# 617
Момичета, надявам се, че няма да ми се разсърдите, че хем съм нова, хем пуснах нова тема, но, тези с малки породи кученца, ако искате заповядайте и в тази за "Чихуахуа и други миниатюрни породи".
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=974859
Понеже нямам много опит- според вас името подходящо ли е, предвид, че ще е за мъници?
И както често пишете- Ще се радвам на запис със снимка  Praynig  bouquet

# 618
Прекрасни Макс и Джинкс.  Hug

# 619
Мамче,защо да се сърдиме  Peace  всяка тема е добре дошла  bouquet честито за нея  Hug

# 620
  • Euskal Herria
От днешната ни разходка: на едно място - само когато зяпа друго куче

# 621
Мамче,защо да се сърдиме  Peace  всяка тема е добре дошла  bouquet честито за нея  Hug
Благодаря  Hug
Просто съм свикнала да се отнасям с уважение към всеки. Има хора, които стават териториални (нормална човешка реакция, базирана на времето прекарано на дадено място), а и не смея да твърдя, че съм усвоила всички правила перфектно, затова и съм по- внимателна. Понеже съм много подробна и педантична (което дразни много хора, а и съм обективна- знам, че съм досадна на моменти), затова гледам понякога дори да се извиня предварително  Joy
В днешно време всички сме много натоварени и изнервени, ако мога да спестя това да ядосам някого, би било по- добре.
А, колкото до темата- надявам се, че ще мога да помагам. Много обичам животни и исках да стана ветеринар, но съм алергична към много медикаменти и др. за мое огромно съжаление  Sad

# 622
Всеки съвет е добре дошъл Peace вече всеки решава дали да приеме съвета  Peace

От днешната ни разходка с Тайсън  Mr. Green
Извинявам се,че не са в скрит текст,но през телефона ми е трудно да ги скрия  hahaha

# 623
Всеки съвет е добре дошъл Peace вече всеки решава дали да приеме съвета  Peace

От днешната ни разходка с Тайсън  Mr. Green
Извинявам се,че не са в скрит текст,но през телефона ми е трудно да ги скрия  hahaha
Много е красив (пу пу пу)  Heart Eyes
И между другото това, че не са му рязани ушите го прави по- сладък и миловиден.
Мъничка душичка Hug

# 624
  • София
Вери, не му режете ушите, моля, пощадете го.

# 625
  • София
Днес пак вадих кърлеж въпреки каишката, мисля да взема и една пудра и да я ръся от време на време.

Вери, не му режете ушите, моля, пощадете го.

И аз!  Praynig

# 626
Днес пак вадих кърлеж въпреки каишката, мисля да взема и една пудра и да я ръся от време на време.
А с NexGard Spectra пробвала ли си. При нея трябва да се закачат, за да ги унищожи, но поне гадината ще умре, още с вкопчването. Ние не ходим по поляни точно, защото ме е страх от бълхи и кърлежи  Sad

# 627
И аз съм за нерязането на ушите ма Тайсън. С ушаци са много по красиви, а и точно за рязане на уши аз никога не бих рискувала да упоявам кучето. Предпочитам упойката да е само за наистина важни операции. А и по принцип на питбулите и стафовете им режат ушите ако ще го обучават и пускат в битки, за да не му ги хапят. Вери не искам да те плаша но преди няколко месеца един стаф не се събуди от упойката, като манипулацията бе само за рязане на уши (има фейсбук група на породата и там имаше дискусия по този повод).

# 628
И аз не съм от желаещите,ма мъжкото надделява винаги  Crossing Arms

Това пудра ли е дето казвате  newsm78
Аз ще питам доктора какво да му слагаме пак,явно този Фиприст не е хубав, 1 месец дали има от слагането и вече буба го беше полазила  Crossing Arms

# 629
  • София
А с NexGard Spectra пробвала ли си. При нея трябва да се закачат, за да ги унищожи, но поне гадината ще умре, още с вкопчването. Ние не ходим по поляни точно, защото ме е страх от бълхи и кърлежи  Sad

Дадох 4о лв. за каишка КИлтикс, която също би трябвало да ги отблъсква, но не би.
Няма да дам още пари за друга, струва ми се безсмислено... Според нашия вет каишките и всички препарати действат при определена наситеност от гадините т.е. ако някой пръскаше съвестно и нямаше толкова много гадини.

Общи условия

Активация на акаунт