Кюретаж и забременяване след това - тема 72

• 44 793
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Зия, аз съм много доволна от доц. Русев в клиника Малинов, София.  Peace
Сова, колко струва консултацията с него? Предполагам, че се отива с някакви пуснати изследвания и в последствие ако има нужда, той назначава.

# 181
Зия, аз съм много доволна от доц. Русев в клиника Малинов, София.  Peace
Сова, колко струва консултацията с него? Предполагам, че се отива с някакви пуснати изследвания и в последствие ако има нужда, той назначава.
Точно така. Взеха ми 30лв за близо 1 час консултация.
Другите 50лв за 10мин... #Cussing out
Ама и не става въпрос само за парите, доцента обяснява всичко подробно и много свестен.

# 182
  • София
Благодаря ти.
Да, то толкова пари пръскаме , че в един момент не правят впечатление 30лв повече.
Въпросът е да си знам и да съм подготвена. Иначе се тормозя да не излезе повече, пък да нямам толкова Grinning

# 183
  • София
Аз също съм с 2 ръце за преглед при Русев.
На мен ми каза, че иска да ми обясни всичко така, че да разбирам как се случва и сама да си правя изводите за напред. 30лв е консултацията за 1 час, а назначените имунологични изследвания бяха към 200+ (ориентировъчно, щото и други неща изследвах тогава).

На фона на всички останали изследвания и консултации, които съм правила от лятото насам, тези 30лв изглеждат смешни. Още повече на фона на "скъпото" изследване за тромбофилия, което един умен доктор (да не го споменавам) реши да ми спести.

# 184
Да,30лв са нищо за консултация със специалист от неговия ранг. Разни други самозабравили се,не стига че не са компетентни,ами и двойни такси за нищожно време.

# 185
Момичета,възможно ли е в 6гс да не се види ембрион,плоден сак 15мм.Знаете ли при куха бременност дали пада чхг?

# 186
  • София
Да, би трябвало да пада или да не се покачва добре.
Изчакай до 7 седмица, макар че и в 6 би трябвало да се види.

# 187
  • София
Кафе,
възможно е да не се види, особено ако е стара техниката.
Също така 15мм ми се вижда много за шеста седмица.

При мен в 6гс се виждаше само плоден сак 8мм.
В 7гс плодния сак беше 8,6мм и имаше сърдечна дейност.
Само че АГ, при който ходя, прави 3Д на бебета, тоест техниката е доооста чувствителна.

# 188
  • Вестерос
Излезе ми цитото 2 група съм, докторката каза, че ми е ок, няма нужда и от лечение. След 1 година да пусна пак цито, ама аз смятам след 6 месеца  Blush

# 189
А при Конова как протичат прегледите? Някой може ли да сподели отзив, ще съм много благодарна. Моят час е за 20 април в Бургас. Само него ден дава там консултация.

# 190
Тифани,радвам се,че цитото ти е добре.Деси аз живея в Бургас, утре мога да попитам някой за това което те интересува.Не знам как двама лекари в един ден ми дават тези 15мм,смятам да почакам още седмица и да пусна чхг,или пък изобщо да не чакам,а направо да пускам.Толкова вече съм объркана.При кухо яйце има ли симптоми?Аз освен напрежението в гърдите и по често пишкане др няма,но за сметка на това мъжа ми ги има,спи яде,гади му се🙂

Последна редакция: ср, 29 мар 2017, 21:02 от Kafe08

# 191
  • София
Кафе,
всичко ще е наред.
Ако пускаш ЧХГ, ето референтни стойности по седмици
http://bremennost.bg/hcg-stoinosti.html

Тифани,
Браво за цитото. А микробиология пусна ли?

# 192
  • София
Кафе, можеш да пуснеш сега и след няколко дни пак.така ще засечеш дали се увеличава.
При кухо яйце може да си има нормалните симптоми...все пак докато тялото засече, че реално няма ембрион  newsm78   Аз си имах гадене, напрежение...всички екстри, дори коремът ми растеше, а зародишът беше спрял да се развива 10 дни преди това.Гинеколожката беше много учудена, че все още имам симптоми на бременност.

# 193
Дезидерия,и при моя мисед беше така,имах си сиптоми.

# 194
  • Вестерос
Благодаря ви!

Микробиология за какво да пускам? В смисъл кое е микробиология?

При мен намаляха симптомите, явно тогава е спряло да се развива, аз мислех, че е защото отивам към 3-ти месец , а нали тогава намалявали

Общи условия

Активация на акаунт