Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват пожеланията за ново начало и обединените пожелания за щастие?
Какви са основните теми, които се обсъждат във форума?
Какви са препоръчителните изследвания за уреаплазми, микоплазми, хламидии и тромбофилия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват пожеланията за ново начало и обединените пожелания за щастие?
-
Какви са основните теми, които се обсъждат във форума?
-
Какви са препоръчителните изследвания за уреаплазми, микоплазми, хламидии и тромбофилия?
-
Какво е тромбофилията и какви са потенциалните последици при бременност?
-
Какви са препоръките за изследване на тромбофилия и какви изследвания се препоръчват при тромбофилия, както и възможните резултати?
Половинката ме спонсорира
До тогава ми е неплатения отпуск, след което съм се разбрала с работодателите, че ще напусна. Ако се случи после ще е доста сложно с получаване на майчинство. Та ако не стане до Юни, ще отложа забременяването, за да мога да започна на ново място и да поработя известно време...то това сигурно ще е година, та доста ще се отложат нещата.
Предишната бременност беше по точното време. Почти идеална... няколко мои приятелки забременяха по същото време, оставаха ми 3-4 месеца до края на майчинството. Абе всичко идеално, само бременността не.
За парите... и аз затова отлагам все, че работя за себе си и имам доста разходи, хич да не е, а не искам с всичко да товаря ММ, въпреки че знам, че ще ми ги даде после тези пари. Наближавайки терминът, който имах, гледам да се абстрахирам с хубави неща, ето Цветница, Велик ден, все обичани от мен празници, след това ще ходя на почивка за 4 дни с 4 приятелки
Мрън...
Да не кажа, че май се надявах поне нещо да е положително