Кюретаж и забременяване след това - тема 72

• 44 805
  • 750
  •   2
Отговори
# 255
Чхг пусках само в началото повече не съм пускала,казаха ми ,че при кухо яйце чхг няма значение.Това зацапване пт снощи пак го имам,почти съм убедена че са до тук нещата,но странното е че от няколко дни сутрин много ми се гади,даже повърнах,а до сега не съм имала гадене,гърдите ми все още са напрегнати.Незнам в понеделник дали да пусна чхг и след 2дни пак.Tonsss,ти сама ли се чистиш?

Да, за сега три пъти сама се чистя... затова се чудя след като пуснем изследвания дали въобще да чакаме отново... чакахме и не стана, сега пак да чакам и още повече ме смачква това чакане ...

# 256
  • София
Хей, gEHu, много се радвам да те видя пак  Hug

# 257
  • Варна
Тonsss, когато се чистиш сама няма нужда да чакаш, поне аз така знам. Какво те съветва лекаря?

# 258
На мен доктори са ми казвали, че когато се чеистиш сама,чакаш само един нормален цикъл и може пак да се опита.

# 259
Всеки различно.. да не чакам, 2м и 3м ... сега след седмица имам час при репродуктивен ендокринолог и ще пусна изследвания (които той ми назначи, защото не можело каквито аз искам) и ще се молим да намерим причината... чак искам да има причина, за да знам, че мога да я третираме ... отчаяна съм вече Sad затова сме жени, да раждаме.. изпаднах в депресия, че не съм пълноценна така, негодна Sad

# 260
Момичета идвам да излезе мъката си. Имам два спонтанни аборта, една гроздовидна бременност приключила с химиотерапия. Пълна забрана за бебе една година. След 1,3 година и 3месеца се оказах пак бременна, но нещата не ми се струват ок. По календар съм 4г.с+ 3 дни, но от два дена спря да ми е лошо нищо не ме боли и не се чувствам бременна. Сега отивам да пускам чхг, вчера видяхме плоден сак. Моля Ви споделете има ли други мацки да са им изчезнали всички симптоми и да са били наред нещата. Вчера имах зацапване и до там. Не тръгна да тече цикъл, а и док.не видя да има признаци на цикъл.
Съжалявам за всичко през което си преминала досега, но искам да те успокоя, че аз нямах нито един симптом на бременост-нито един. Еднократно около деня на цикъла ме заболя (стегна/прободе незнам как да го кажа) около единия яйчник и това е. Вече  след 8-ма/9-та седмица взеха да.ми растат гърдите и да ме наболяват. За цялата бременност повърнах 3/4 пъти пак там около тези седмици, но преди това нищо, а вече съм 35 г.с. Късмет и леко бременеене до термин.

# 261
  • Вестерос
Аз се сетих, че ми бяха чувствителни зърната, тогава се усъмних за бременност.

# 262
Хей, gEHu, много се радвам да те видя пак  Hug
Привет и на теб  Hug
Лолитка, леко раждане ти пожелавам. Малко е останало  Flutter
Успех на всички

# 263
Аз се сетих, че ми бяха чувствителни зърната, тогава се усъмних за бременност.
В никакъв случай не си негодна,напротив.Аз виждам в теб една силна и борбена жена, и вярвам,че в най скоро време ще се случи чудото и при теб.

# 264
Надявам се това наистина да ни направи по-силни, а не да ни разболее от мъка и тревога ...

# 265
Момичета, здравейте! И аз съм от старите, списващи в темата и минали по пътя на загубата, макар и само с диагноза "кухо яйце". Много ми става мъчно когато видя как темата се пълни все с нови потребителки:-(  Толкова са тъжни историите, споделени тук, че единствено подкрепата, която се оказва в темата и новините за родени бебенца, даваха и дават надежда на всички ни.
Ивка, доколкото си спомням ти беше с мен в една отчетна тема. Силно стискам палци този път всичко да е наред и даже съм убедена, че е така. ЧХГ е нарастнало доста добре и с този темп другата седмица ще може да се види сакче. Симптомите са различни при всяка жена и всяка бременност. При мен не е имало никога нищо силно изразено, леко наболване на гърдите, което понякога изчезваше и това е.
Аморе, радвам се, че те виждам пишеща и готова за борба, но знаеш, че силно стискам палци да те видя в отчетна тема и до финал. Simple Smile
На всички ви стискам палци за скорошно забременяване и пухкав завършек.

# 266
Честито бебе на КристалнаК!!!
Стискам силно палчета на Kafe08, Ивка  и LLolitka  всичко да е  ОК и до термин newsm10,а на всички други пожелавам добри резултати от изследванията и много скоро лавина от две чертички в  тази тема!
Следя ви редовно,но не съм писала скоро,защото при мен няма нищо ново освен адски объркания ми като никога  цикъл Rolling Eyes Спрях противозачатъчните и настъпи пълна анархия(,то затова и не сме правили насочени опити този месец),но  пък така се надявам..... Embarassed

# 267
Момичета,днес пуснах чхг стойностите са 65597.00mlu/ml за 6гс и 4 дни, това дали е добре?

# 268
  • София
Днес си пуснах разширен пакет тромбофилии в МД и в Тина Киркова Прогестерон. Вчера беше 7-ия ден, но нямаше как...за следващата овулация ще ми е изтекъл ваучера.
Имам 5 дупки на ръката, трудно се виждат вените ми, пък после не тече кръв. В МД на втората ръка тръгна, в ТК на третия път ме боцнаха на китката и успяха да вземат.
Излезе ми прогестерон и съм озадачена. 24.49 е, като след овулация нормата е до 20. Да не говорим, че като е минал пиковия ден, даже може да е по-ниско.
Другият вариант е да съм бременна....
  Crazy
Ще видя дали ще ми закъснее, дано ако има нещо ми излезе резултата за тромбофилии преди това.

# 269
Днес си пуснах разширен пакет тромбофилии в МД и в Тина Киркова Прогестерон. Вчера беше 7-ия ден, но нямаше как...за следващата овулация ще ми е изтекъл ваучера.
Имам 5 дупки на ръката, трудно се виждат вените ми, пък после не тече кръв. В МД на втората ръка тръгна, в ТК на третия път ме боцнаха на китката и успяха да вземат.
Излезе ми прогестерон и съм озадачена. 24.49 е, като след овулация нормата е до 20. Да не говорим, че като е минал пиковия ден, даже може да е по-ниско.
Другият вариант е да съм бременна....
  Crazy
Ще видя дали ще ми закъснее, дано ако има нещо ми излезе резултата за тромбофилии преди това.
стисакм палци да не дойде гадната лелка😍

Общи условия

Активация на акаунт