Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 61 574
  • 725
  •   1
Отговори
# 60

El_83 , какъв цвят ти е била преди да използваш сенси до ? Аз гледах тази паста , но ме притесняваше да не е обезцветява и да изтощи косата.
Като на Mother of PrincesS ми беше цвета. От синьо черно 12 години я изсветлих до това ниво с пране и деколор. После със пастата станах толкова светла, че чак не се възприех и потъмних до 9-ка  Grinning

# 61
Ел,може ли снимка сега как ти е?

# 62
Благодаря Ел , 6ца оксидант ли използва?

# 63
Ел,може ли снимка сега как ти е?
Е, аз не можах да се приема толкова руса и потъмних малко. Сега съвсем потъмних, ниво 5 съм.
Ще ти пратя снимка на лични след Сенси До
Редактирам  Grinning Използвах 9% оксидант, макар, че и 6% щеше да е достатъчен

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 21:13 от El_83

# 64
И аз да се включа към искащите да се изсветлят. В момента се боядисвам /имам доста бяла коса / с 5-ца, но съм доста по-тъмна, заради натрупването, пък и някакво червено слагах.
В събота имам час за фризьор. Ще изсветлява някак си на кичури, било по щадящо. Не ми е ясно как става и какво представлява.
Иначе искам по-светло кестенява коса.

# 65
И на мен ми предлагаха с кичури.
Това е правене на кичури всеки месец, като се изваждат различни кичури и така постепенно се прави цялата коса. Така ми обясниха

# 66
Не знам.
Мисля, че се разбрахме сваляме цвета и слагаме по-светъл. Ще говорим пак преди да започнем.
А какво се случва с израстващата бяла коса?

# 67
Благодаря Ел  Hug. Нали не изтощава косата нази паста?

# 68
На кичури и аз имах идея. Ама било демоде, трябва да си намеря някоя стара фризьорка.

Ел, видях те  bouquet Ти си съвсем руса  Shocked Ама си готина, направо не мога да повярвам че била тъмна  bouquet

# 69
  • Варна
Показвам снимки, но са грозни  Joy

Това е след Деколора, но не е хубаво изсъхнала, направо е мокра. И много трудно се снима коса  Crossing Arms На снимките дължините изглеждат тъмни, но всъщност не са. Не са като корените, но не са тъмни в ниаккъв случай както излизат на снимките.
Скрит текст:

Ииии след боядисването Sad Извинете за страстния поглед, ама съм срещу слънчето дано малко да просветне нещо кафяво  Joy

Скрит текст:

Ще хвана един блондор следващия път и да става каквото ще. Харесах се със светла коса, естествено цвета беше неравномерен, на места ярко оранжев, но ми хареса.

Ти горе-долу искаш това, към което се стремя и аз  bouquet Харесваш ми и с тъмна, и с по-светла коса. И аз не бих пробвала толкова скоро блондор след деколора, да не си съсипеш хубавата коса  Hug

Аз сериозно съм решила да кажа на фризьорката да сменя боята. При първото измиване, след боята на Bes, с която ме боядисва, ми избиха бели корени по слепоочията  #Cussing out Моля дайте ми идеи за хубава боя за коса в случай, че се наложи сама да си я купя.

# 70
Здравейте,момичета! Следя ви от доста време и дойде време да се включа с въпрос. Какъв е този Деколор и от къде го купувате? Искам да сваля черната боя. От години съм черна и много ми е писнало,не искам много по светла коса,просто да не е черна. Мислите ли,че ще стане?

# 71
Мамче до не си посмяла блондор.Косите ми настръхаха като прочетох.
Харесваш си ми с тъмна коса и на мен
Имай в предвид,че тази седмица ще се измие и ще стане по светла.
Аз вчера се изкопан. Първото ми къпане след лилавото омбре.Бая лилаво пада по време на къпане  Laughing.Иначе косата ми е мека като коприна.Мислех ,че ще е суха след лекото сваляне на цвета от дължините ,но не.Предполагам се дължи на хубавата козметика Rolling Eyes .
Съжалявам ,че не пиша много и не се обръщам към всички ама си имам големи грижи и не ми остава време да избера всичко.

# 72
  • Шотландия
Жана, благодаря за темата, много хубави коси си показала - абе как ги постигат тези неща - на първата и последната снимка имам предвид.
Моята коса напоследък е или много суха - фризи, та фризи, та я плескам с разни спрейове, докато почне да да не държи форма - не мога да уцеля какво да й сложа, хем да си задържи обема, хем да не е много мека и да пада всякаква форма и да виси като припикано мушкато. Вчера напръсках с някакво уж олио, което не мазнее на пипане, закупено от арабски магазин (те нали уж били фърст в поддръжката на косите) - то зелено на цвят, много странен ефект се получи, косата изглежда един тон по-тъмна, гладка и държи форма, но имаше вид на мръсна... Дето вика мамчето - "като магистралка" бях вчера  Joy Ще го слагам в маските оттук нататък, не става за без измиване!  ooooh!
Каролин, честита ти Изабела!  Hug Направи ми деня по-хубав с тази новина, благодаря! Малко закъсняла съм, ама не съм имала време да вляза в темичката.  Hug
Lady Brine, чудесна коса, както винаги.
Рая, тези продукти и на мен не ми вдъхват доверие - мирише ми на някаква нова фирмичка за козметика, дето бъркат казаните в някой гараж. Сериозните фирми, които влагат и сериозни продукти, имат бюджет за реклама и т.н., не се занимават с такива аматьорски неща. Не виждам и данни за производителя, ако се окаже, че продуктите са много алергенни и стане някоя беля, например, къде да се обърне човек? По описанието шампоанът е като медицинските, за единия вид косопад, обаче при медицинските има гаранция, а тука - Франция.
Пацолина я изпуснах...
Mother, такива фризьорки, дето ми казват, че това, което искам, било демоде, ги отсвирвам след първата среща. Когато се къдрех напук на всичките моми с изправени коси, моята фризьорка нито веднъж не си позволи да ми намекне подобно нещо, просто ми каза, че трябва да купи къдрин, защото няма. Чак когато почнах да я разпитвам защо и как, ми каза, че само бабите й се къдрели, ама тя разделила клиентелата с нейна колежка по време на майчинството и бабите останали при колежката  Joy Много се смяхме двете, щото аз може и да не съм на 20, обаче желаната ми прическа не е късичка на "овчица", както са бабите - така по-малко грижи се искат, де. Но също така ми съобщи, че вече на мода влизат къдравите коси и нещата ще се променят. Аз точно сега пък реших да опитам с ненакъдрена коса да видя как ще е  Joy Всички наопаки, аз на терсене.  hahaha
По въпроса - като се сменят сезоните, и косата се променя, та и грижата трябва да се смени, хубаво, че ми напомнихте, ама не знам точно какво да й направя. Пък и при нас вчера валя сняг, та...  Rolling Eyes Днес е 7 градуса.

# 73
*Мила* можеш ли да покажеш с произволна снимка от нета(ако искаш и твоя) какво къдраво постигаш при фризьорката?
Като се накъдриш можеш ли да я изправяш със сешоар или преса и гори ли много от къдрина?

# 74
  • Пловдив
Моя позната беше със студено къдрене и прическата й много се доближаваше до тази:

Тя имаше проблем с бързото омазняване и липсата на обем. Затова и прибегна до този метод.

Общи условия

Активация на акаунт