Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Щастлива Тема 23

• 33 760
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
Здравей,
за съжаление при мен нещата не са добри. Аз съм с изчерпан яйчников резерв и...явно друг начин да имам дете няма. Доктора ми го каза още при първото ни посещение, но все пак предизвика и проследи 2 цикъла. При втория имаше един фоликул, но....
Според него с тези резултати от хормоните(а те са доста зле) няма друг вариант. И въпреки, че при тях донорките на яйцеклетки не са толкова много както в Надежда например ние решихме да се запишем. Нямам доверие в клиники като Надежда или Щерев. Дано имаме късмет в Малинов да се намери донор и за нас.

# 136
Момичета, искам да ви пожелания на този празник всички вие съвсем скоро да чуете тази така чакана блага вест и да станете най-щастливите жени на света. А тези от вас, които вече са я чули нека бъдат най-щастливите и горди майки. И за себе си пожелавам този празник да е някакво предзнаменование и само след пет дни да ми донесе най-хубавата новина. Скоро тук ще има истински бум на бременни коремчета.  Heart Eyes

# 137
Честит празнк и от мен момичета! Пожелавам догодина всички в темата да празнуваме този ден, като мами.

# 138
Честито Благовещение! Присъединявам се към хубавото пожелание на Поли всяка от нас да в тази групичка да празнува хубавия празник като мама догодина!

# 139
Честит празник! Нека другата година всички сме майки на този ден!

Аз мога да се похваля с една снежинка! Нямам търпение да си я прибера Simple Smile

# 140
Сън, хубава новина за празника! Дано да я гушнеш скоро снежинката!

# 141
Честит празник, бъдещи мами bouquet  Догодина да гушкате своите руси ангелчета Flutter
Сън, по-добър знак от тази новина днес не мисля, че може да има Wink

# 142
  • София
Сън, чудесна новина!
Честит празник на всички!
Палчета за всички, които им трябват в следващите дни!

# 143
Браво Сън, страхотна новина за празника! Simple Smile

# 144
Браво, Сън. Ами ти вече си наполовина мама. Денят започва с прекрасна новина. Hug От тук насетне само такива новини да има за всички.

# 145
Честит празник,мили момичета bouquet
 На тези,които още не са мами съвсем скоро да станат. А момичетата в процедура скоро да чуят най-прекрасните новини Hug
И да ви попитам колко време трябва да спра вит. Д преди контрола? Доц. ми назначи контрола след3-4 седмици прием ,но нищо не каза за спиране,а и аз не се сетих да попитам.

# 146
Лимонче, няма нужда да спираш приема преди контролата

# 147
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Честит празник на всички! Пожелавам на всички да имат блага вест. Да сме здрави и щастливи и да успеем да прогоним лошите и завистливи очи. Дай Боже да се радваме на по добри и щастливи дни!
Сън, снощи си мислех за теб, че на този празник ще имаш добра новина. Да знаеш, че това ще е твоето ембри.
Лимонче, аз като правя контрола на D 3 не спирам приема. Питах Ендокринолога и той така каза.

# 148
  • София
Сън, браво на теб! Simple Smile
Лимонче, потвърждавам. Правила съм изследване без да спирам приема на витамина. След един месец направих изследване с пауза в приема. Разликата беше 1 единица. Т.е. предходния прием не завишава изкуствено резултата. Поне за вит.Д.
Момичета, при инвитро има ли шанс яйцеклетката да не се оплоди, ако е качествена? Сори за тъпия въпрос, но съм нова в инвитро нещата. Калчев каза, че няма нужда да ползваме по-специален метод за оплождане, но все пак най-обикновеният метод крие ли риск нищо да не стане?
При нас има 7,5 % морфология и 30% бързоподвижни.

# 149
Воайорче, всеки метод крие риск. Аз бях останала с впечетлението, обаче, че при малък брой яйцеклетки, без значение от качеството им правят ИМСИ.

Общи условия

Активация на акаунт