Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Щастлива Тема 23

• 33 753
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Честит празник и от мен, мили момичета!
На този ден си пожелавам благата вест да ни съобщи първо Боби, след няколко дни, а след нея и всички останали!
Сън, прекрасни новини. Толкова се радвам  Hug Сигурна бях, че ще се пребори това мъничко чудо!  Simple Smile Пожелавам ти от все сърце в най-скоро време да си го прибереш на топличко поне за 9 месеца!!!

# 151
На първоначалните прегледи док беше казал, че ще използват ИМСИ. Обаче в епикризата ми пише, че са използвали ИКСИ. Нямам идея защо, единствено разбрах че при малък брой сперматозоиди предпочитат ИКСИ, защото с ИМСИ било като да търсиш игла в купа сено. Може би причината е, че ММ каза, че от притеснение е дал по-малко материал от предните пъти.

РениHug Да повлечем крак една след друга докато не забременеем дружно. И после по парковете и градинките с коремчетата или с количките.

# 152
  • София
Честит празник на всички догодина да гушкаме по едно ангелче.
Сън чудесна новина това е вашето бебче и скоро да си го прибереш.
Палчета за всички  очакващи  Hug
Боби не остана при теб още малко и ще разбереш благата вест Hug
Ливче хубава матрак си направила хайде прибираи си бебенцето.
Аз почивам,за сега съм решила като мине времето на изчакване един месец ще пробваме спонтано,но със следене на ову и вливка преди нея.После ще пробвам с още едно инвитро.Това ще е лятото ако стигнем до там.Та всички тук ще сте бремени и ще ми пращате вашата положителна енергия.

# 153
Воайорче, в клиниката се ползва ИКСИ дори при ЕЦ и липса на МФ. Просто, защото е по-сигурно. При по-сериозен МФ фактор ползват ИМСИ. Ин витро не съм чувала да ползвват. Винаги има риск да не се оплоди. Яйцеклетките само външно ги преценяват. Това, че изглежда ок не значи, че наистина е такава. Освен това при деленето възникват и други проблеми и не винаги са свързани с лошото качество на материала от двете страни.

# 154
Благодаря ви момичета  Hug

# 155
А защо ИКСИ е по-сигурно? Нали всъщност ИМСИ-то е с много по-голямо увеличение? И се препоръчва на пациенти с неуспешни ИКСИ опити. И уж го водят с по-голяма успеваемост. При нас 97% са с главични дефекти и 3% с нормална форма. Дано са го преценили добре нашето войниче. На снимката се вижда добре, а не така както виждам на снимки в интернет - съвсем дребни. Като че ли при нас е някакъв среден вариант на увеличение.

https://malinov-clinic.com/wp-content/uploads/2013/05/ICSI-IMSI.jpg

# 156
По-сигурно е от ин витро.

# 157
Аааа, не съм те разбрала. Да, така си е.  Peace

# 158
  • От Луната
При нас ползваха имси, док каза че при по-малко Я предпочита да заложи на сигурно.

Сън, много положителна енергия пращам на снежинката.
Боби, и за малката точица много стиснати палци. Симптоми имах всякакви, най-вече самовнушени. Всички съм ги имала и преди.

А аз не мога да се осъзная още. Все едно не съм родила ... Много е странно. Започнах да работя, че парите все недостигат и съвсем ми е нереално. Малкия много спокоен, буди се нощем два пъти ... Гушка ме и си спим двамата Wink

# 159
При нас ползваха имси, док каза че при по-малко Я предпочита да заложи на сигурно.

Ще ги бия значи... с моята едничка и с недобрата морфология трябваше ИМСИ да приложат и при нас.  Confused

В момента нямам особени симптоми и това ме притеснява. Тичам до тоалетна през 30 мин. но за съжаление ми казаха, че може би е от утрогестана. Ще ми се нещо да усещам, ПМС вече почти нямам.  Tired

Браво на Рибко, какво послушно детенце.  Heart Eyes

# 160
Боби, мисля, че са приложили ИМСИ и при теб.

# 161
  • От Луната
И аз така мисля!

Слънчице ми е той. Ето сега спи, а аз оправих бакиите с годишния отчет на фирмата. Утре имам да поизчистя офиса и дано мога да поработя малко повече. Бабите много понагат с домакинството. Абе не се оплаквам.
Боун терапията е супер. За една процесура се оправи значително. Имаме още две и после ще видим. Но малкия е направо като нов ... Днес бърсах секрет само веднъж.

# 162
  • София
Мерси, момичета!
Йоли, браво на Рибко, че не те тормози, ама ние Рибките сме такива - спокойнички и милички Simple Smile
Ти всъщност как го кръсти?
Боби, не се вглеждай за симптоми изобщо! Единственият сигурен симптом е ЧХГ теста. Много, много, ама много ти стискам палци!
Между другото, писах на Денис за високата БТ и тя потвърди, че двата еднакви фоликула са най-вероятната причина Simple Smile
Може ли още едно въпросче? Изследването АПТТ, което правим при Б какво показва, способността кръвта да се съсирва ли?
Пия ензими, който разреждат кръвта и искам да видя дали да не пропусна Аспирин Протекта, но не знам какво точно изследване да направя, за да видя дали има нужда... Ще говоря и с доц. Русев де, само не знам как ще реагира на ензимите, защото ги пия на своя глава...

Последна редакция: нд, 26 мар 2017, 00:36 от Воайорчето

# 163
Боби, погледни си хубаво документите трябва да пише какво са приложили.
Скрит текст:
Ние останахме леко учудени, защо първия път са приложили само ИКСИ. Все пак не сме с перфектен МФ. Ако зависеше от мен ми се искаше да се направи макс, колкото и да струва. ОСтанах с впечатлението, че го правят при по-сериозни проблеми от мъжка страна.
Сега си разрових документите и установих, че втория път всичко е ИМСИ. Дали заради неуспешния първи опит или е моментно решение на ембриолозите не знам.
Воайорче, недей на своя глава да пиеш такива неща. Много внимателно трябва да се подхожда с всичко разреждащо при Б, че видя какво се случи с мен и Синеока. Ние по-скоро сме изключения, но не са шега работа тези терапии. Докато Б не напредне на етап, в който може добре да се вижда кръвотока и да се разчита главно на показаниятаот ехографа, а не изследванията. Защото, ако знаеш каква разлика има в тях от началото до сега ooooh!

# 164
  • От Луната
Воайорче, аптт е показател за способността на организма да се справи с образували се тромби, а ап намалява броя тромбоцити т.е. намалява риска от образуване на тромби. Това ми обясни професор Лисички.
Името реших да не го пиша из форуми, също и снимки нямам във фб. Не искам да става обект на коментари, на кого прилича, а и мисля, че има достатъчно изверги в интернет, които си нямат работа ...

Общи условия

Активация на акаунт