Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Щастлива Тема 23

• 33 805
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Хитрушана,
стискам палци бременността да върви леко и безпроблемно до финал и после да се радваш на здраво и хубаво бебче  Hug

Знам колко е тежко да загубиш най-близкия си човек, и колко трудно се връщаш после към нормален и пълноценен живот... Хубаво е, че дъщерите ти са били до теб и си намерила сили да продължиш напред с нов човек. Дано оттук насетне да нямаш повече такива изпитания и с ТМ да се радвате на чудесното си семейство 
Hug

# 16
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте ,разписвам се и аз в новата тема и дай Боже да се разписваме само хубави новини !
Блинг благодаря за прекрасната тема, спокойна бременност  bouquet
На Боби , Лив и Поли  fingerscrossed за  EFP На Сън ще се помоля за ембриончета ,поне 2  omm
На Хитрушанка спокойна бременност  Hug .На Синеока и Кристи много здраве и щастие с новите членове на семействата им .
На Люксен -леко и безпроблемно раждане!

# 17
Благодаря за пожеланията Hug Само, ако искаше и да се захранва чавето, щеше да е пълна радостта Joy

# 18
Извинете ме ,но забравих да попитам на кой ден след МЦ трябва да пусна МБ и Хламидии ? И за колко дни излизат резултатите ? Искахме да си дойдем през април да пуснем изследвания , но самолетните билети скочили до небесата  ooooh!

# 19
Angeli888, ако ще правите нещо на следващия месец се прави 7-10 дни преди цикъл, за да има време да се лечение. Ако е само профилакктично е добре да се прави първите чисти дни преди овулация и след нея. Някъде за около 5 дни се работи МБ зависи от конкретния период и ден на взимане на пробата. Има периоди, в които ги бавят и такива, в които ги работят по-бързо. Хламидията и плазмите се работят в четвъртък.
Cristi, вече се захранвате ли ooooh! Как си лети времето...

# 20
Хайде и аз в новата тема!  Hug
Блингче, страхотна е и с много настроение, както винаги. Дано наистина да е щастлива за всички и да започнат да ни се получават нещата. Peace Люксенчето да ни зарадва с бебка, Боби с положително тестче и сърчице и после по ред на номерата... Heart Eyes
Хитрушана, страхотен разказ! Прииска ми се да те прегърна като го прочетох!  Hug Пожелавам ти много лека бременност с пухкав финал!  Praynig
Сънче, специално да ти пожелая късмет за утре и да ти кажа, че много ще те мисля и ще ти стискам палци за поне 2-3 хубави яйчица!  Hug
В петък се заформихме групичка - Поли, Соренда, Воайорче, аз ще съм към 10 в клиниката - една висока червенокоса фурия, винаги забързана  Mr. Green Поли ме знае де, но ако някой друг ме припознае, да се обажда!

# 21
Ами не знам доки каза,че иска да се запознае с ММ да пуснем МБ,хламидии + Спермограма и тогава ще правим план  Thinking
Благодаря за бързия отговор и дпбре ,че Ви има  Hug Hug Hug

# 22
Прекрасна темичка Hug Сигурна съм ,че ще бъде пълна само с хубави новини

# 23
  • От Луната
Хитрушка, много си минала, но си получила ценни уроци за живота. Аз не съжалявам за всички перипери, защото ме направижа нов човек. Оценявам много повече живота си, проблемите в ежедневието и всичко което ни заобикаля. Станах по-добър човек...
Вярвам че получих ценни уроци ... И макар са е грубо изказването "всяко зло е за добро".

Ние сме добре, борим се Sad жълтеница, запушен канал на оче, подсичане ... Sad запичва голямото ходене по лекари.

# 24
Лелеее Йоли, прегръдки за Рибко. Heart Eyes Миличкият ... да се оправя много бързо.

Сън, утре стискам палци. Ще извадите най-хубавото яйчице. А защо не и двечки... може пък да има изненада.  Praynig

# 25
Много стиснати палци, за Сън днес и от мен. Simple Smile

# 26
Момичета ,имам замразени ембриончета в Щерев и с док се разбрахме да ги преместим малко преди трансфера. Но трансфера го мисля някъде за юни ,а за съхранение съм платила до май. И искам да си ги преместя по-рано . Но се чудя дали  да си записвам час за при док или да говоря направо с ембриолозите?

# 27
Лимонче, говори с акушерките и ембриолозите. Предполагам, че те ще го съгласуват с док.

# 28
Хитрушана, невероятна история.... напомня на тази на баща ми, който има две деца от първи брак и после още две;) пожелавам ти безпроблемно бременеене и само щастливи мигове!

Момичета хиляди благодарности за палците, моля ви дръжте ги и не ги пускайте! Извадихме двечки, само една годна, ама си е моя, за русокоса девойка!

# 29
  • София
Успех, Сън!

Общи условия

Активация на акаунт