Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Щастлива Тема 23

• 33 788
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Стискаме палци Сънче ... една - една ! Най-хубавото бебе да стане от нея  Hug

# 31
  • От Луната
И една стига!
Стиснати палци и никакво пускане до Коледа поне Wink

# 32
Сън, палци за яйцеклетката - да стане русокоса девойка.

# 33
  • София
Не спирам да стискам палчета, Сънчеее!

# 34
Браво, Сънчо!

# 35
  • София
Браво, Сънчо. Казах ли ти!  Hug Много се радвам и не пускам за нищо на света палците. Даже няма да работя цял ден, за да стискам Laughing Това ще е твоето бебе да знаеш! После заедно ще си ги топлим  Heart Eyes

# 36
Браво, Сън. Стискам, стискам и не ги пускам тези палци. Русокоса девойка ще е със сигурност, като тебе.  Heart Eyes  И съвсем скоро ще си я прибереш на топло. Много се радвам за теб.  Hug

# 37
Сънче, палчета за хубаво ембрионче и от мен!  Praynig Пожелавам ти съвсем скоро да си го прибереш и да стане красива руса бебка!  Hug
Синеока, какви за тия премеждия с рибко  Sad Бързичко всичко да се оправя и да може да се радвате на хубавото време!  Peace Може и една срещичка да си направим след Великден в някоя градинка...  Heart Eyes

# 38
Браво сънчо  Hug Да се превърне в едно хубаво русо ембри и да си го прибереш успешно другия месец Praynig

# 39
Поли мерси  bouquet
Сън успех Hug

# 40
Благодаря ви  Hug Hug Hug

Дано това е нашето борбено детенце!

Утре към колко да очаквам обаждане с информация?

# 41
Сън, между 11.30 и 16.30. Зависи, кога ще се освободят.

# 42
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Сън, стискам палци това да е твоето малко чудо и най-прекрасния колед подарък !!! 

# 43
Сън, сега погледнах че първия ден са ми се обадили в 12.45, обаче втория път ми се обадиха към 16.30 ч. Направо бях изкукала вече. Та да го имаш предвид и колкото можеш да не се шашкаш. Тя и Блингчето беше писала, че са й се обадили късно.

# 44
На мен първите два дни ми бяха звъняли към 11-13 някъде, а третият ден към 16 и аз бях изперкала....

Общи условия

Активация на акаунт