Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са възможните решения за проблема със съединителната тъкан след раждане?
Какво представлява лазерната процедура за подмладяване на вагината?
Какви са възможните решения за уринарна инконтиненция и пролапс на пикочния мехур?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са възможните решения за проблема със съединителната тъкан след раждане?
След раждане жените могат да се консултират с пластичен хирург за вагинопластика или инжекции, които могат да отпуснат съединителната тъкан и постепенно да я премахнат с времето. Освен това в България е въведен италиански лазер, който може ефективно да премахне срастванията, да възстанови тонуса на влагалището и състоянието на тъканите до състоянието им преди раждането.
-
Какво представлява лазерната процедура за подмладяване на вагината?
-
Какви са възможните решения за уринарна инконтиненция и пролапс на пикочния мехур?
-
Какви са потенциалните резултати от лазерната процедура за подмладяване на вагината?
-
Какво представлява вагинопластиката и какви са основните процедури?
Лазера на мен също не ми изглежда безопасен да грее "там дето слънце не огрява" и не го смятам за панацея
Иначе за разликата между частните и държавните болници съм напълно съгласна и е отвратително чувството, което изпитваш в повечето държавни болници - все едно си някакъв натрапник, никакво отношение към пациента или стремеж да ти помогнат адекватно. Последното ми посещение в спешното на една от държавните болници в София го потвърди, не искам да си спомням.
Понякога ни третират не като хора буквално, но да не измествам темата на разговора..
Искам да ви кажа никога да не се отчайвате и да се борите срещу всички проблеми и спънки в живота! За всяко нещо решение има и отчаянието не е никакво решение! Бъдете позитивни и хубавите неща ще ви се случват. При мен нещата се оправиха напълно и мога гордо да кажа, че съм излекувана. Нямам вече никакви болки и дискомфорт, стегнах се -всичко е на 6. Само се надявам този ефект да се запази!
А мъжът ми е по-щастлив и от мен, иска да черпи д-р Николов - хи-хи.