Нашите second hand находки- Тема 36

• 101 007
  • 764
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
И аз така си мислих,но преди месец спечелих...
Днес и аз нищо,а и нищо не харесах,но за да ми пратят код пуснах заявка за едно малко чанте,а ако ме изтеглят,ок  Wink

# 481
Нищо не печеля обаче доста неща харесах . Ако може да ударите едно рамо за тея обувки ще съм много щастлива

Скрит текст:

# 482
# 483
# 484
Благодаря ви  bouquet

# 485
  • София
И аз нищо. Сега ще гледам в новите находки има ли нещо готино.

# 486
  • Пловдив
Спечелих 2 находки  Манията Simple SmileС една регистрация ,в един магазин:една мъжка риза и една рокля.Остава и да са добри в действителност и да си отговарят на номерата.

# 487
Нищо от Лов отново. Не съм печелила откакто се регистрирах в началото на играта. :/

# 488
Момичетаааа, отбих се инцидентно в Манията, но нямам код. Бихте ли пратили ЕДИН?  Praynig

# 489
Мишелин,писах ти ЛС. Hug

# 490
И аз имам код, ако на някой му трябва  Peace

# 491
  • София
Нищо от Лов отново. Не съм печелила откакто се регистрирах в началото на играта. :/
Сьщото е и при мен, ама си цькам всяка седмица, ритуал ми стана Laughing

# 492
Сьщото е и при мен, ама си цькам всяка седмица, ритуал ми стана Laughing

И аз така!

Иначе ходихме до Мания и пак забърсах едни сандали и едни обувки като чепички.  Mr. Green

# 493
Момичета, не знам как да ви благодаря. Ползвах кода на ARIA  Hug
Утре няма да мога да снимам, но надявам се скоро  bouquet bouquet bouquet

# 494
Този път аз ще помоля за помощ с Един гащеризон на Веро мода, намиращ се в м-н Хасково Wink
И ние не спечелихме нищо, аз мисля че предните пъти са ни зарибявали с печалби като новорегистрирани  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт