МОНОДИЕТА - тема 18

• 108 764
  • 759
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте, 4 ден - резултат: - 1,800
Успех на останалите  Peace

# 256
Още не съм се теглила аз. чувствам се по-лека и дрехите са ми по-свободни. Вчерашният ден с картофите не ми беше любим. Ще видим днес как ще е с яйцата, аз ще се тегля в събота сутринта.

# 257
  • София
Още не съм се теглила аз. чувствам се по-лека и дрехите са ми по-свободни. Вчерашният ден с картофите не ми беше любим. Ще видим днес как ще е с яйцата, аз ще се тегля в събота сутринта.

Разменила си дните.. днес е картофен по диетата на galimira.

# 258
  • Вестерос
Приключих втория път на ВЧ, пропуснах рибата, ядох тогава кисело и свърших с 2 дни на плодове. С 2,3 отклонения от диетата мънички- 3кг свалих само този път. Пак съм доволна де. Смятам юни средата или да я потретя или да мина на 90 дневната. Успех на всички!

# 259

Разменила си дните.. днес е картофен по диетата на galimira.
Верно!  ooooh! Не вярвам да е чак такъв проблем. Колко по-щастлива щях да съм вчера с яйца, а днес щях да страдам с картофите. С нетърпение чакам пилето утре!

# 260
Здравейте! Нова съм в темата, но съм изчела всички ваши коментари от тази и предишната тема. Ще се радвам да се включа при вас, доста мотивиращо ми се струва. На втората врътка от ВЧ съм, 5ден-зеленчуци. Между двете не съм почивала. Имам малки прегрешения на един от дните с картофи..хапнах едно парче питка и една хапка, но нямаше как..завършването ми се падна тогава  Laughing Имам въпрос относно рибните дни..не обичам риба и на първата врътка едвам ги издържах, гадеше ми се много. Сега се чудя да ги заменя с обезмаслена извара или да изкарам 2 дни к.м. и да завърша с плодовете(т.е. 10дни). И без това след седмица отивам на екскурзия и ще ми е малко трудно спазването.

# 261
  • Вестерос
Аз вторият път така смених рибата и завърших с плодове и пак свалих 3 кг  Simple Smile

# 262
Аз не съм се мерила но се надявам за тези 24 дни да успея да сваля поне 4кг. Много бавно свалям, но все пак забелязвам малка разлика по дрехите. Ако не стане сега ще наблегна на спорта и ще започна 90Д.

# 263
  • Вестерос
Чудесно решение, аз за сега наблягам на спорта, а 90д юни средата ще я почвам

# 264
Салих 1.5 кг за 5 дни, сега почивам уикенда, но мисля да повторя следващата седмица, много ефективна диета. bouquet

# 265
  • София
Салих 1.5 кг за 5 дни, сега почивам уикенда, но мисля да повторя следващата седмица, много ефективна диета. bouquet
Браво, добър резултат  Simple Smile

# 266
Да се похваля, на 8 ден от втората врътка на ВЧ (кисело мляко), тази сутрин се премерих за първи път... 49,5  Crazy още 2 килограма до заветната цел, но тях може би ще ги свалям със спорт т.к. едва ли за последните 2 дни на плодове ще успея да сваля някакви килограми.

# 267
Здравейте момичета, едно ново попълнение в диетуването приемате ли?
Аз правя на ВЧ диетката, 1ви зеленчуков ден ми е сега. Стартирах от 76 кг, сега съм 74..за 4 дни съм супер доволна. Целта ми е да видя 6 отпред на кантарчето Wink

Едно въпросче, зеленчуците може ли да са печени?

# 268
 Hug
Само внимавай, че диетата е доста драстична, май не било много хубаво да се свалят толкова много наведнъж.
По-нагоре в темата друга потребителка препоръчваше готвени зеленчуци - вчера въведох печени тиквички и малко запарени аспержи. Много гадни бяха  Sick По принцип ги обичам но в комбинация с месце  Rolling Eyes

След петък мисля да спра за известно време и преди лятната ваканция пак ще повторя.

# 269
  • Вестерос
Аз си правих на тава 3 малки тиквички на кръгчета, отгоре лук и домат, много вкусно беше

Общи условия

Активация на акаунт