Искам да кажа_(115)_27.03-02.04

• 64 105
  • 992
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
Време ли е за реимунизацията по принцип? Ако не е, направи я тогава, когато е по план.
Време е-на 12 годишна възраст. Прегледах имунизационният календар, но скоро (през декември) правихме реимунизацията на БЦЖ, от която още не му е зарастнало съвсем рамото, та няма да бързам. Но, по принцип ЛЛ не е някаква настоятелна и шашава. Та днес поне 2 пъти ми каза около Великден да го заведа  newsm78. Ще го настроя психически.
Ишлемета и аз купувам като намеря. Особено като си ида при моите. Обаче все по-рядко се намират, сравнено с преди 5-6 години. Затегнали са мерките, явно.

# 706
  • София
http://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&so … =1491062836468172

Не съм влизала отдавна.Иначе това е машината Ямаха миднайтстар 1900.АЗ не карам вече заради ръката.
Вчера бях на лекар.Бебока е добре отговаря си на седмицата и така.Още ми е лошо и гадно.

# 707
Ха добър ви вечер!

Захирче, душо, изобщо не се притеснявай, аз ако ми трябваше щях да те напомня Wink

Отели ми се вола от бачкане днес, но съм доволна от крайния резултат. Сега лачена и лъсната отивам на коктейл  Mr. Green Мъчих се да си направя селфи, да увековеча таз красота за поколенията, обаче все изглеждам като сърна пред фаровете на автомобил, та няма да ви го показвам  hahaha

# 708
  • Пловдив
https://www.decathlon.de/fahrradhelm-bmx-320-neongelb-id_8353334.html
Преди малко пристигна тази каска за номер 2, че старата я пося някъде.  Янтра, сетих се за теб веднага. Приляга чудесно, добре уплътнена, здрава, цветът е убиец, в упътването я дават универсална - за колоездене, скейтове и  ролери. Другите двама също я харесаха и поискаха и те нови каски, усещам как ще сменим постепенно всички налични с каски от този вид.
Много ми харесват. И цената е супер. Искам една ес, една ел и една хикс ел Simple Smile

# 709
  • София
Кажете да ви питам трябва ми инхалатор.Кои са хубави,не е за детето. Laughing

# 710
Ужасно мразя тази дата. Днес стават 11 години откакто загубих братовчедка си при катастрофа. Беше на 20, студентка, пълна отличничка, едно дете, баща и почина, когато беше на 10. Като чух се молех да не остане инвалид, а то уви се случи нещо още по- ужасно Cry Та разбирам напълно тези родители, те поне имат мъничка надежда Praynig

# 711
  • Пловдив
Кажете да ви питам трябва ми инхалатор.Кои са хубави,не е за детето. Laughing
Аз харесвам две марки, с които имам опит, вероятно има и други хубави. Омрон и Pic.

# 712
  • София
А като цени как варират?Едната змия ни е болна и ше й правим инхалации с антибиотик за това ми е.

# 713
Ха, и аз добра вечер, оцелях. Омрон са най - добри.

# 714
  • Пловдив
А като цени как варират?Едната змия ни е болна и ше й правим инхалации с антибиотик за това ми е.
Shocked
Нов пик, изчистения модел е 100 лв. Има и по-евтини марки, с които нямам опит. Или вземете втора ръка от ОЛХ.

http://apteka.framar.bg/30029821/%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0% … %80-airspinny-pic Стабилен, надежден, семпъл модел, подходящ за деца (тука сега казано...... за змии си нямам идея). Тия скъпите с динозаври, зайци, хипопотами са същите с по-фенси външен вид.

Ти пробвал ли си други? Колко време? а?

Последна редакция: пт, 31 мар 2017, 19:44 от Янтра

# 715
Ние сме с инхалатор PIC.
По-добър е от Омрон.
Цена от 100лв нагоре. Мисля беше 130лв този който аз купих.

# 716
  • София
Мерси момичета такъв ще търсим значи.
Янтре ако държиш на лично мога да обясня как се прави. Laughing

# 717
  • Germany
За инхалатора - ние сме с Омрон и сме много доволни. Препоръчах и на приятелка и те са доволни. Друг вид обаче не съм ползвала, та не знам дали са най добрите.

# 718
И ние сме се PIC,  доволна съм.

# 719
Ние сме с на Браун (детски модел). Струваше към $30.
Другият вариант е http://www.bing.com/images/search?q=Inhalator+Pump&FORM=IRBPRS&=0

Слагаш в аквариум, пръскаш и затваряш вътре. ( не знам дали става така и колко е голяма змията)

Общи условия

Активация на акаунт