Искам да кажа_(115)_27.03-02.04

• 64 134
  • 992
  •   1
Отговори
# 960
Моята е като на Мари, супер лека, лесна за поддръжка, препоръчвам и аз
Да, Рая, спомням си! Екстра e. Препоръчвам и сайта, защото в провинцията изборът е беден в магазините.

# 961
  • Варна
Утре ще купувам дребно подаръче за 5 годишно момченце(10-20 лв), но все още не знам какво. Какво харесват момченцата на тази възраст?
Оооо, Кедбъри!  Simple Smile

# 962
Аз още се чудя на бюджета от 300 лв Shocked Белинда, да не е имала предвид за седмица жената? Laughing В такава сума не бих могла да се събера, дори сама и то при положение, че месо и колбаси ям изключително рядко, а алкохол не пия. Признавам си, че не си правя никаква предварителна сметка на харчовете за храна, но и не ям никакви кой знае какви глезотии. Шоколада не го смятам за каприз- той е необходимост! Mr. Green

# 963
  • Австрия
Утре ще купувам дребно подаръче за 5 годишно момченце(10-20 лв), но все още не знам какво. Какво харесват момченцата на тази възраст?

Aми.. различно  Wink Ние имаме подарък от БГ, който малкият много харесва (аз още повече  Laughing):

Нарисувай 100 животни (цена: 10,90 лв.)

Скрит текст:

# 964
  • ту тук, ту там
Стейси, актуални герои са Пес патрулите (Paw Patrol), Спайдърмен, Костенурките Нинджа. Предлагам пъзел с някой от тези герои. 

# 965
  • Варна
Ориентирах се. Благодаря!  Hug

# 966
Аз държах на водния филтър и перящата функция ми беше бонус.

# 967
  • Ямбол
Моята къща е идеална за робот прахосмукачка, но все още ми се свидят едни над 500 лева. До двеста двеста и петдесет, ако си намеря, може и да си взема, след като минат патакламите със зрелостника.

# 968
За разходите си говорите. На мен темата за храната навремето ми помогна да се науча да не трупам количества храна и после да хвърлям. Извлякох ползи от нея и се радвам, че я следих. Всъщност ето я: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=562507

Последна редакция: нд, 02 апр 2017, 22:44 от blackcat6

# 969
  • София
При мен обратното на Лили - хем искам робот, хем си давам сметка, че е просто смешно за тоя пиклив апартамент с два стаи на кръст hahaha

А перящият зелмер с водния филтър е "любимата" ми придобивка. Единственото, което го спаси от летеж през терасата, беше опасението ми, че мога да убия някой беден човечец с тоя кютук Twisted Evil

Аз за дребно подаръче на детенце винаги купувам книжка Blush Ми читанка съм си, какво да направя, все ми се вижда най-хубавият подарък Blush

# 970
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И аз бих се спряла на книжка или игра образователна  Peace Разглеждах тези и много ми допаднаха.

# 971
Аз пък с удоволствие бих метнала робота през прозореца. То за да го пусна да чисти, трябва предварително да му разчистя всичко, което не е достатъчно високо и се катери /като кантар/, а и имаме малък праг между хола и дневната, на който също запецва. Дадох го на дъщеря ми, тя пък има мини килимчета, в които се омотава #Cussing out

# 972
  • София
А, ето я в темата, показана от Котето, въпросната съфорумка - НСЧ, тук даже до 200 ги е свела разходите Grinning Аз или се появявам в тази тема на по-късен етап или в някоя друга сме спорили, не помня, но числото 300 лв. съм запечатала в съзнанието си. Четете и се учете!

# 973
  • Варна
Сега не ми се чете, но май трябва. Днес оставих 115 лв за глезотии, отделно трябва да мисля какво ще ядем по принцип.
Майка ми е човека, който много добре си прави сметката. Може да се оправи и с 2 и с 200.

# 974
А, ето я в темата, показана от Котето, въпросната съфорумка - НСЧ, тук даже до 200 ги е свела разходите Grinning Аз или се появявам в тази тема на по-късен етап или в някоя друга сме спорили, не помня, но числото 300 лв. съм запечатала в съзнанието си. Четете и се учете!
Само отворих и видях, че темата е от 2011 година, ако тогава е спомената тази сума, по мога да се съглася Laughing

Общи условия

Активация на акаунт