,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 88 195
  • 773
  •   1
Отговори
# 195
  • Ню Йорк
Понеже по горе питахте за Янко,  та се сетих.Възмездието? И кой получава възмездие, нещо ми се губи. Гледам безумният развод на Генадиеви и си мисля, кой всъщност е най - ощетен от ситуацията? Ми в никакъв случай не е озлобилата се и искаща всичко Евгения. Значи цял живот я носи Иван на ръце, прави престъпление да не гледа болно дете и да не страда, бди над нея прашинка да не падне и накрая тя - мъченица.  Най- потърпевш е Янко! (остава и без жена, и без син), но нали е алкохолик  и няма пари за адвокати по живо по пияно го върнаха във Варна.
А видите ли Жени вместо да се примири, защото без Иван тя едва ли ще може да оцелее търси възмездие. Е, да, разбираш, че си гледал чуждо дете, но в крайна сметка срещаш и собственото и вместо да се радва на синовете си - тя Иване, та Иване.
 И понеже Иван корумпиран и безскрупулен като нищо ще я вкара в затвора.

Това сериозно ли? Колко жени биха приели подобна размяна? Лично аз бих убила мъж причинил ми подобно нещо, независимо от обстоятелствата. А Янко уж от рак беше болен, пред умиране, пък си замина за Варна. То нали и любящият му син го изостави точно в този момент.

Права е Билян@, тая патка Евгения досажда много с претенциите си, целия свят и е длъжен явно.  ooooh!

# 196
Сериозни или весело, предлагам една по- различна точка за размисъл... На който му се мисли, щото тук сте млади и не с дългогодишни бракове, предполагам. А и когато по - голямата ти част от живота е преминала, с този човек. Всеки би  могъл да прецени, че тя ще е е в ущърб.

Ето и ти казваш, че би го убила -  отиваш в затвора. И к'во?
Вече съм на години и съм виждала подобни ситуации в реала, не направена от страна на мъжа, а от жената, пробута му чуждо дете. Трето! На оня етап това ги сплоти, той си затвори очите.
И вече повече от 55 години са заедно.
И какво?
Първосигналните действия не водят до нищо добро - от опит го казвам.

Противните роли са лесни, поне според мен.
Точно обратното е. Никола Мутафов играе добре,стана излишен.

# 197
Не съм съгласна. Един от малкото достоверно изиграни образи е Пенев. А как се казва актьорът? Не изписват името му в началото, нали има по-главни мънкащи, заслужили да са изписани.
На мен пък ми прави впечатление, че не изписват имената на Тасев и Добрева в началото, а все още представят Сашко и Биба. Така представени, новите са главни герои, не заслужават ли да бъдат в началните надписи?

# 198
  • София
Вече съм на години и съм виждала подобни ситуации в реала, не направена от страна на мъжа, а от жената, пробута му чуждо дете. Трето! На оня етап това ги сплоти, той си затвори очите.
И какво?
Встрани от филма. Да си затвори очите разбирам, ама да ги сплоти малко странно. А за първосигналните действия съм напълно съгласна, няколко пъти съм си била главата с такива.

# 199
Не съм съгласна. Един от малкото достоверно изиграни образи е Пенев. А как се казва актьорът? Не изписват името му в началото, нали има по-главни мънкащи, заслужили да са изписани.
На мен пък ми прави впечатление, че не изписват имената на Тасев и Добрева в началото, а все още представят Сашко и Биба. Така представени, новите са главни герои, не заслужават ли да бъдат в началните надписи?
Явно не им се занимава да преправят шапката на филма (не съм сигурна дали и при сериалите така се казват началните надписи) Наистина е малко некоректно да тръбят навсякъде, че вкарват нови главни лица, пък да не ги изпишат.

Малко слънце, благодаря за името на актьора.

# 200
И какво?

И аз съм виждала подобна ситуация, НО обрата беше съвсем различен /и за мен по-правилният/. Жена пробута трето чуждо дете на мъжа си, в момента в който той се усъмни в това, направи ДНК тест, разведе се и я осъди. Това със затварянето на очите изобщо не го разбирам. То затова сме на тоя хал откъм правосъдие и престъпления. Същото е и с домашното насилие - бият ги, а те мълчат и търпят. Хвала на тези, които набират кураж и действат, така и трябва!
И още с много други неща сме на тоя хал..... защото си затварят очите.

# 201
ами Жени можеше освен да съди Иван, и то се сети за това след сума ти време, да се поинтересува от Янко, да се сближи със Сашо, ама не да им мрънка и реве ТЯ колко е нещастна, ами да бъде нежна и любяща и да им помогне в трудния и за тях момент, да се сближат.
Но тя е също толкова емоционален инвалид, колкото и любимият й Иван  Tired Те са много над другите и хич не им пука за другите

# 202
Не  оправдавам Генадиев , но си представете  двама млади и влюбени , той силен , тя ...просто  мрънкалото Евгения . Нямат дълго деца - проблеми , нерви , още повече мрънкане .
В нощта  на раждането  той с ужас вижда бебчето си  с тази диагноза и в паниката   само мисли ,че  Света Евгения ще превърти , а бебето  няма шанс .Тогава  изва другото бебенце - здраво  и останало без майка .
Ако после Генадиев го играеше  почтен човек , щях някак да го разбера , но той май си е говедо , което  винаги взима каквото си поиска .
Дано Пецан да му извърти някой номер , но ще стане интересно как ще се подритват по кокалчетата  с мафиота на Виолета .
Сега от първи ред ще гледаме как се източва здравната каса .
На една бивша министърка  , която даже не беше  с медицинско образование , фирмата на  мъжа и печелеше /интересно как/  всички  търгове , свързани  със здравното м-во .

# 203
Аха, действал е импулсивно, ама не дрънна поне един телефон да чуе другото дете умряло ли е или не... Stop А и сега е един честен, самоотвержен специалист  Stop
Смъртността в Свети Кирил е криминално висока, то там жив пациент рядко изписват  Joy

# 204
  • София
Не може да очакваме да показват всеки пациент, а само по-интересните случаи.
А интересните за съжаление рядко свършват добре Sick
Коя беше русата мацка, която преглеждаше Камбуров? Актриса или поредната връзкарка от Нова?

# 205
  • София
Нито съм млада, нито съм с кратък брак и пак не разбирам, как отказването от собственото дете, може да се брои като положително качество на един мъж. И то лекар! За да пази жена си го бил направил. Хората толкова се мобилизират и променят когато опре до здравето на децата им, че това каква е била Евгения като млада, не определя как е щяла да приеме болното си дете. И как е щяла да се грижи за него.

# 206
  • Разпиляна във въображението
И в останалите лекарски сериали има тежки случаи, но не всички гушват букета, а спасяването на пациентите показва професионализъм и отдаване на професията.

# 207
  • Има много детски смях.
А какво стана с вечерята на Виолета и Голямата Пешка в "техния ресторант и бутилка вино"? Чак и в трейлъра беше включена тази сцена си спомням- как си уговарят среща. Направо понякога имам чувството, че съм пропуснала епизодИ!
Детето Рачково и сценаристчово да си го прибират дОма, не става за актьор то, поне не на този етап и в тази му роля.

# 208
  • София
Цитат
За да пази жена си го бил направил. Хората толкова се мобилизират и променят когато опре до здравето на децата им, че това каква е била Евгения като млада, не определя как е щяла да приеме болното си дете. И как е щяла да се грижи за него.
Напротив, ние не я познаваме като млада, а щом при безоблачен живот е такова мекотело, представи си как щеше да е с тежко болно дете. newsm78
"Силната" жена, научила да обгрижва мъжа си така, че сам да не може пакет кафе да си купи.

И в останалите лекарски сериали има тежки случаи, но не всички гушват букета, а спасяването на пациентите показва професионализъм и отдаване на професията.
Няма нужда бг сериал да се захаросва по холивудски, ние поне си знаем как е по нашите болници.
Всички лекари в Спешното и Анатомията са безрезервно отдадени на професията си и само доброто на пациентите ги интересува... И един мармот завива шоколади

# 209
  • София
Цитат
За да пази жена си го бил направил. Хората толкова се мобилизират и променят когато опре до здравето на децата им, че това каква е била Евгения като млада, не определя как е щяла да приеме болното си дете. И как е щяла да се грижи за него.
Напротив, ние не я познаваме като млада, а щом при безоблачен живот е такова мекотело, представи си как щеше да е с тежко болно дете?

Точно безоблачния живот те превръща в мекотело, нямаш стимул да се бориш за нищо.

Общи условия

Активация на акаунт