,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 88 201
  • 773
  •   1
Отговори
# 180
Разговорът по скайп беше истинска мъка да се гледа и слуша. Помъчих се първата минута и превъртях напред. Като цяло вече като видя Жени и получавам позиви за повръщане (извинявам се за израза), а толкова много харесвах Мария Кавърджикова преди тази роля. Не зная от сценаристите и режисьорите ли се иска такава игра или актрисата се е изчерпала, но като нейна фенка съм разочарована от образа й в сериала. А разводняването, драмите и преиграването по развода дори не ми се започва да ги коментирам, вече май всичко написахме по темата. Съжалявам, че цял сезон ще ни занимават с това, сякаш само Евгения и Иван се развеждат, на други не се случва.

# 181
  • Разпиляна във въображението
Замина си за Варна, а Калин му се обажда и му праща лекарства

bouquet
Пропуснала съм. Може би единствения епизод, който изгледах почти целия бе миналия, където имаше повече Наталия и Калин.

# 182
Цветан Алексиев е театрален актьор. Затова не стои добре на екрана. Пък и звукът на сериала не е добър, не само на него не му се разбира какво говори.
Много сладки Наталия и Калин. bouquet
Има ли изобщо бг сериал/филм с добро озвучаване и добра артикулация (или дикция, не знам кое е правилното) на актьорите?
Надали ходят на логопед, това е под достойнството на по-младите "звезди".
Най- голяма мъка ми беше Революция Z. Там нямаше такова мънкане.

# 183
  • София
Някой питаше за Миро. Снощи участва в Ние, нашите и вашите.  Laughing

# 184
Да. Слаба игра беше..

# 185
Аз пък Рeволюцията я разбирах добре, за мен най-кофти звуково от новите сериали  е първи сезон на този сериал, но най-вече триото баща и синове. Йоана Буковска няма дума да не съм й разбрала, например и не само на нея, има и други нормално говорещи. Луиза не е сред тях, смачква думите по "модерен" начин, още от Стъклен дом съм я забелязала, не ми харесва как говори.

# 186
 Понеже по горе питахте за Янко,  та се сетих.Възмездието? И кой получава възмездие, нещо ми се губи. Гледам безумният развод на Генадиеви и си мисля, кой всъщност е най - ощетен от ситуацията? Ми в никакъв случай не е озлобилата се и искаща всичко Евгения. Значи цял живот я носи Иван на ръце, прави престъпление да не гледа болно дете и да не страда, бди над нея прашинка да не падне и накрая тя - мъченица.  Най- потърпевш е Янко! (остава и без жена, и без син), но нали е алкохолик  и няма пари за адвокати по живо по пияно го върнаха във Варна.
А видите ли Жени вместо да се примири, защото без Иван тя едва ли ще може да оцелее търси възмездие. Е, да, разбираш, че си гледал чуждо дете, но в крайна сметка срещаш и собственото и вместо да се радва на синовете си - тя Иване, та Иване.
 И понеже Иван корумпиран и безскрупулен като нищо ще я вкара в затвора.

# 187
  • Пловдив
Сега последно какво...?Фалират болницата,Кръстева става кукла на конци,т.е. директор,а Иван в министерството newsm78
Обаче сега Пецан ще откаже да съдейства на професора... Wink

# 188
Дали ще откаже  Grinning
Може и да не откаже  Grinning
Може да си затрае, и да шантажира Генадиев после, щото иначе оставаше с неприкрит гръб, милият   Laughing

# 189
  • София
Не зная защо съжалявате за тоя Пенев.
Толкова слабо играе и е противен, да го махат.

# 190
Щото филм не се прави с двама-трима актьори и една стая...

# 191
Не зная защо съжалявате за тоя Пенев.
Толкова слабо играе и е противен, да го махат.
Не съм съгласна. Един от малкото достоверно изиграни образи е Пенев. А как се казва актьорът? Не изписват името му в началото, нали има по-главни мънкащи, заслужили да са изписани.

# 192
Точно факта, че е толкова противен на всички ни, значи че си играе чудесно ролята. Изглежда добряк иначе, но добре се преобразява на противен тип.
Никола Мутафов се казва актьора.

# 193
  • София
Противните роли са лесни, поне според мен. Буковска намръщена и рязка през повечето време - какво му е трудното. Дори в новата си бяла премяна е пак безцеремонна, а както се видя в сцената с Наталия - вълкът нрава си не мени, със или без тюрбан  Wink Но наистина артикулира ясно думите, може би просто тембърът й е такъв.
Еее, браво на Тасев, за има-няма месец вкара 2 пъти  Laughing

# 194
  • София
Понеже по горе питахте за Янко,  та се сетих.Възмездието? И кой получава възмездие, нещо ми се губи. Гледам безумният развод на Генадиеви и си мисля, кой всъщност е най - ощетен от ситуацията? Ми в никакъв случай не е озлобилата се и искаща всичко Евгения. Значи цял живот я носи Иван на ръце, прави престъпление да не гледа болно дете и да не страда, бди над нея прашинка да не падне и накрая тя - мъченица.  Най- потърпевш е Янко! (остава и без жена, и без син), но нали е алкохолик  и няма пари за адвокати по живо по пияно го върнаха във Варна.
А видите ли Жени вместо да се примири, защото без Иван тя едва ли ще може да оцелее търси възмездие. Е, да, разбираш, че си гледал чуждо дете, но в крайна сметка срещаш и собственото и вместо да се радва на синовете си - тя Иване, та Иване.
 И понеже Иван корумпиран и безскрупулен като нищо ще я вкара в затвора.

Това сериозно ли? Колко жени биха приели подобна размяна? Лично аз бих убила мъж причинил ми подобно нещо, независимо от обстоятелствата. А Янко уж от рак беше болен, пред умиране, пък си замина за Варна. То нали и любящият му син го изостави точно в този момент.

Общи условия

Активация на акаунт