,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 88 005
  • 773
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • Ланкър, планините Овнерог
Братята Алексиеви много си приличат в устите, начина на говорене.

# 32
Явно много харесват Генадиев как играе, Василев също ги е сразил с глас и присъствие и ето, че и още един актьор от семейството викат  Rolling Eyes.
Василев ми беше супер безличен! Не ми липсва изобщо.

# 33
Явно много харесват Генадиев как играе, Василев също ги е сразил с глас и присъствие и ето, че и още един актьор от семейството викат  Rolling Eyes.
Василев ми беше супер безличен! Не ми липсва изобщо.
Даже  вече  не се и сещам за неотразимия му глас  Joy

# 34
Чакам скоро и мен да ме повикат в сериала, защото майка ми е от същото македонско село, от което е Стоян Алексиев. Мога да заформя триъгълник с професора и доцента, като останат сами след няколко серии.

# 35
Да. Гласовете са абсолютно еднакви.

# 36
  • Пловдив
Да. Гласовете са абсолютно еднакви.
аз пък не намирам прилика...?

bouquet за темата

# 37
Най-накрая изгледах епизода от петък, но най ме впечатли и мен промото, дето Галя пита Борис дали я обичал. Има няма 1 месец се познават, обичал ли я... Crazy

# 38
  • София
Аз пък много се дразнех от кривите зъби на малкия Алексиев. Той обаче повече прилича на баща си според мен.

# 39
Най-накрая изгледах епизода от петък, но най ме впечатли и мен промото, дето Галя пита Борис дали я обичал. Има няма 1 месец се познават, обичал ли я... Crazy
Да, малко е странно защо бърза така.

# 40
  • Разпиляна във въображението
Да, малко е странно защо бърза така.

Може би защото отблъсква Петър и не иска да остане сама.

# 41
  • София
Е, в сериала времето тече различно. На нас ни се струва месец, а може сценаристите да имат предвид 2-3.

# 42
Не, не, няма как да са 2-3, нали Вяра и Борис бяха на пробен период един месец - казваха, че след 2-3 дни трябва да се вземе решението. Значи месец е минал newsm78

# 43
  • София
Не, не, няма как да са 2-3, нали Вяра и Борис бяха на пробен период един месец - казваха, че след 2-3 дни трябва да се вземе решението. Значи месец е минал newsm78
Благодаря, не се сетих за това.
Галя същата "силна жена" като Евгения... хем претендира за самостоятелност, хем при всяко неразположение на бебчо вика баща му. Тя работела, учела и гледала дете, ами сама си избра така, сега хем гони бащата на детето, хем го привиква за гледачка. Къде е майка й?
Прав беше Пеци в промото - на работа за нея той вече е доцент Захариев.
Няма да питам защо не си намери работа другаде, то ясно, че Свети Кирил е единствената болница  Grinning

# 44
Много ме дразни тая Галя. Вярно много и дойде на нея, но като скъса с Пецан се държи много грубо. И след като не са гаджета гаджета вече от какъв зор му говори на малко име?!

Общи условия

Активация на акаунт