,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 88 221
  • 773
  •   1
Отговори
# 60
  • тук, на мястото си
Не мисля, че Наумчо е участвал в някакви кастинги, по- скоро си е парашутист без парашут, сложен там по линия наши-ваши. Ако и докторлъка му е като актьорството по-добре да подхваща нова професия.
Много ми са смешни с Галка - тя, яко закъсала го натиска, а той също като пуберче се дърпа. От пет дена се знаят и "Обичаш ли ме?" hahaha hahaha hahaha

# 61
  • София
Аз като направих сравнение между Наум и Хълк преди време, не се бъзиках.
http://hotarena.net/naum-shopovmladshi-stana-kato-halk

# 62
  • София
Пфф, отвратително се е напомпал  Sick

# 63
  • Бургас
Как може да съчетаят хубавата Виолета с това дърво?

И аз това си помислих  Mr. Green
Не им се получава играта на Фемили Алексиеви в този филм. На нито един от тримата  Crazy

# 64
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Имаше ли епизод вчера?
На мен играта на старият Алексиев ми харесва.Като присвие тези малки,миши очички и все едно ще изсипе цялата си злоба върху теб.Иначе относно развода,съм на негова страна.Всичко направо само и само Жени да е щастлива.Цял живот е работил за нейният комфорт и най-накрая,не само,че тя опита да го убие,ами сега и щяла да го смачка.Откачалка Joy

# 65

На мен играта на старият Алексиев ми харесва.Като присвие тези малки,миши очички и все едно ще изсипе цялата си злоба върху теб.
Играта му харесвам. Но,... Малки миши очички??? А? Shocked Стоян Алексиев - с малки миши очи? Shocked За мен очите му са големи сини очи, верно - клюмнали вече, с торбички, но големи, дори изцъклени.
И ми прилича на Едвин Сугарев. Joy
Скрит текст:

Синът на Рачков и Христина Апостолова е сладък, хареса ми. Много прилича на майка си.
Марта да не вземе да го осинови? Дали е възможно? Laughing

Галя днес изобщо не ми изглеждаше по-възрастна от Тасев. Не знам - грим, осветление, прическа ли, какво е, но днес ми се стори много по-малка. Тя актрисата е млада, де, пък и много хубава, според мен.
Но, за жалост, все по-тъп и тъп става сериалът. Разводът  ooooh! на Генадиеви ще се точи цял сезон, естествено, много досадно е вече. Калин и Наталия успяха да ме зарадват малко накрая. А, Мазов и Хинова - също, ама тъповатичко става.  Laughing

Последна редакция: ср, 29 мар 2017, 02:07 от Ензим

# 66
Детето Рачково е симпатично, но не играе добре.
Новият син Алексиев има ужасна прическа.
Калин и Наталия са радост за окото, хубаво ще е да съберат актьорите в друг проект на други продуценти.

# 67
И аз си помислих дали сестра Жекова няма да осинови детенцето, като почна да я разпитва за семейството й в стаята.

# 68
  • София
Много ми са смешни с Галка - тя, яко закъсала го натиска, а той също като пуберче се дърпа. От пет дена се знаят и "Обичаш ли ме?" hahaha hahaha hahaha
Е, той не очакваше тя да е с дете, чийто баща за нещастие работи в същата болница.
А Галка, като е толкова отворена, не може ли да остави гледачката още 2 часа, колкото да си задоволят апетитите, а не да се отдават на излишни копнежи и мечти
Сега Тасева се сети, че го харесвала и не е станала грешка...
Само не разбрах - за каква терапия говореше Калин, нали още чакат за изследването?

# 69
Водят ни точно в посока, че Жекова ще осинови детето. Така са го заложили според мен.
А колкото до Спина на Калин, моята теория е, че няма да е болен. Ако беше, досега щеше да е ясно без толкова чудене. Сега опасението за СПИН раздвижи героя му и Наталия. Връзката им стана по-силна, тя е до него, както преди беше той. Тези двамата е такова удоволствие да ги гледа човек. Пълнят екрана и имат страхотна химия.
Мисля, че Калин ще се скарат и с Пенев и той ще излети. Така ще се освободи място и за Тасев и за Добрева. Пък Пенев и без това е неприятна личност.

Последна редакция: ср, 29 мар 2017, 09:45 от Malko_Slance

# 70
Така ще се освободи място и за Тасева и за Добрев.

Добрева и Тасев  Mr. Green

И аз мисля, че ще махнат Пенев.
За осиновяването на детето - според мен няма как да се случи при положение, че бащата е жив и не се е отказал от родителските си права. Но в този сериал и с тези сценаристи, не би ме учудило и това да стане.

# 71
Аз явно не гледам внимателно (не явно, ами 100% сигурно Mr. Green), но този Пенев ми е абсолютно безличен, просто някакъв фигурант там, нито чак толкова неприятен ми се струва, образ на хирург леко кофти, има ги доста такива, пък в темата масово неодобряван.
Може би ще наместят някак оставането и на двамата новаци, а може би не (все пак нали момъкът учи пуста медицина и може да е приел епизодично участие, просто предполагам), но не виждам към момента някакъв сериозен, логически обоснован повод (с уговорка за цялостната липса на логика на сериала Crazy) да махант Пенев.

# 72
  • Разпиляна във въображението
Логика не намирам и аз. Пенев си е мазньо от началото на сериала и си поддържа стриктно образа. Ако този "артист" е бил временно нямаше смисъл да го забъркват с Галя и да стават такива "драми". Можеше да си остане с лигавата история с Добрева и накрая да духне към залеза.

# 73
А защо да махат Пенев
Нали Калин не оперира, тоест трябва им още един хирург за още поне няколко месеца, а след това може и за постоянно?

# 74
Така ще се освободи място и за Тасева и за Добрев.

Добрева и Тасев  Mr. Green

И аз мисля, че ще махнат Пенев.
За осиновяването на детето - според мен няма как да се случи при положение, че бащата е жив и не се е отказал от родителските си права. Но в този сериал и с тези сценаристи, не би ме учудило и това да стане.

Тъй де...разбрахте ме!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт