,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 88 165
  • 773
  •   1
Отговори
# 210
  • Разпиляна във въображението
Нашата бг действителност не е само как хора умират по болниците. Не разбирам защо все лошо показват. Да бяха включили уникалната операция на бебе в корема на майката, една успешна трансплантация и т.н.

# 211
  • София
Да бяха включили уникалната операция на бебе в корема на майката, една успешна трансплантация
Това пак ли в Св. Кирил, защото тя е една, както се разбра Simple Smile

# 212
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Янко не е болен от рак,а от цироза в краен стадий.Умира от 2 сезона и все му се разминава.
Камбуров изключително противен персонаж.Защо си пъха носа в чуждите нещастия и с какво право държи сметка на Генадиев...кой си ти?!
Евгения е също толкова неприятен персонаж.Иван та Иван...всичко това заради нея го направи.Съгласна съм,вместо да прояви майчинство и да завърти семейството си,тя "Иване,ще те смачкам".

Галя в първи сезон беше арогантна,със сметчици за професора.Дори уби пациентка и никаква съвест впоследствие.След това ми стана симпатична,заради това,което Виолета й причини,дори съм сигурна,че в даден момент наистина обичаше Захариев.И сега - пак в начална позиция.Мега ревнива,държи сметка кой,какво,изключително груба към този,който я научи на занаят,че и баща на детето й,досадна,задушаваща,нетърпелива..(направо му се чудя на Тасев какво прави с нея).

Искам да падне бомба над Свети Кирил и Жени,Камбуров и Галя да се разкарат.Ей така,наведнъж.

# 213
  • Берлин
Хубаво, ама....ако може и дъртият Генадиев да е там

# 214
На мен пък ми харесва детето, добре се справя, много по- зле от минаха като пациенти, направо рецитираха

# 215
Ох бе, тази траляляшка Евгения докога ще влиза като в хан в апартамента на пълнолетния си син?!
Че и се държи гадно с Наталка.

# 216
Стилянова е страшен идиот. Само споделям. Толкова нагло същество няма просто. Не знам за каква се мисли. Много и порасна работата нещо.

# 217
Генадиев каква безпардонно нагла гад е, не е истина!!!

# 218
Цветан Алексиев е театрален актьор. Затова не стои добре на екрана. Пък и звукът на сериала не е добър, не само на него не му се разбира какво говори.
Много сладки Наталия и Калин. bouquet
Има ли изобщо бг сериал/филм с добро озвучаване и добра артикулация (или дикция, не знам кое е правилното) на актьорите?
Надали ходят на логопед, това е под достойнството на по-младите "звезди".
"Връзки" наистина е перфектно озвучен. Някой го спомена.
Пенев да не го пипат, добре играе. И анестезиологът е добър.

# 219
Усещам, че Галя ще си го 'получи'все в един момент от Тасев и Добрева..

# 220
  • There I was on a July morning
Гала доста гадно се държи със Захариев. Разбирам, че е влюбена и загубена, но поне малко дискретност да проявява в болницата.
Дожаля ми за Вяра, но тя 7 години не знаеше, че иска Борис, а сега точно се вкопчи в него. Ще видим как ще завърши тази драма. Thinking

# 221
Сега Стилиянова и Добрева да забременеят едновременно и двете от Тасев, да види той дали мрази децата  Mr. Green.

# 222
Е не , тази сцена с Вачкова беше абсурдна, чак ме напуши смях и ми се прииска да сменя канала. ТОва ли е точно начина да го направят драматично, голяма безидейност..

# 223
  • There I was on a July morning
Да, малко преекспонирана беше финалната сцена. Иначе, като идея не е лошо Магда да го осинови.

Сега Стилиянова и Добрева да забременеят едновременно и двете от Тасев, да види той дали мрази децата  Mr. Green.
Joy Joy Joy

# 224
  • Разпиляна във въображението
Странно ми е поведението на Галя. А и Петър как се държи. Смее й се, засича я леко, едно такова игриво си я отстрани от случая. Прави се, че не му пука.

Последната сцена беше нелепа. Жекова трябваше да се хвърли върху капака на колата.

Общи условия

Активация на акаунт