,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 88 176
  • 773
  •   1
Отговори
# 225
  • тук, на мястото си

Последната сцена беше нелепа. Жекова трябваше да се хвърли върху капака на колата.

Голям майтап щеше да е. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
В този епизод имаше някои сцени, които страшно много ми харесаха.
 - Интервюто на Калин
 - Изгонването на Галя от операционната
 - Разговора между Магда и Стаменова
 - Разговора между Наталия и Евгения - "През цялото време се опитвате да докажете, че Калин не е ваш, а аз искам да е само мой!"

# 226
  • Ню Йорк

- Разговора между Наталия и Евгения - "През цялото време се опитвате да докажете, че Калин не е ваш, а аз искам да е само мой!"

Тази реплика беше невероятно на място.

# 227
Този епизод им се получи
Още доглеждам де, но е добър

# 228
  • Варна
Интересни ми стана какво сте писали...  сега ще го превъртя  да го изглеждам че от децата нищо не видях

# 229
За първи път Стоименова/Шинова беше със сресана  коса,даже и с червило.

# 230
  • София
Много ми се искаше да се трогна на Марта, ама как да се насиля да ревна.. Толкова изкуствено и фалшиво, че няма накъде.

# 231
точно това  и аз отбелязах на ММ  Mr. Green 
Явно Пенев ще си ходи и ще има място и за Добрева и Тасев.

# 232
  • There I was on a July morning
И аз го забелязах, мисля, че е с нова - по-къса прическа и кичури.
Хайде и аз да кажа /специално за тези, които се възмущават, че само критикуваме Laughing/ че този епизод ми хареса.

# 233
Хареса ни, да! Ми то Калин как й го рече на Жени, най-после!  Mr. Green

# 234
  • Ланкър, планините Овнерог
Този, който играе Пенев, ми е физически антипатичен, та няма да ми липсва, ако зачезне. Иначе добре си играе.
На Рачков сина горе-долу бива. В "Ние, нашите и вашите" са къде-къде по-зле децата.

Много ми е странно - в един момент Стилиянова се цупи на Тасев, в следваща сцена все едно нищо не се е случило  newsm78

# 235

Тази реплика беше невероятно на място.
Тъкмо реших ,че не съм пропуснала  нищо  и сега ще трябва  да го гледам  Whistling

# 236
  • Разпиляна във въображението
Много ми е странно - в един момент Стилиянова се цупи на Тасев, в следваща сцена все едно нищо не се е случило  newsm78

Сигурно сцената е снимана в друг ден и акрисата е забравила да бъде ядосана, а на режисьор и т.н. не им пука за липсата на последователност.

# 237
Голяма драма с тоя Коко, нито е интересен, нито случващото се около него

Луиза /Добрева какво иска от Тасев?  newsm78 Нали са само приятели

# 238
Пенев и Врабчев играят страхотно - нямат слаба сцена. Галка е също толкова кобилеста до Тасев, както Биби и Алекс. Изключително зле подбрани двойки. Добре, че не ни мъчиха със секс - сцена между Галка и Тасев. Той, горкия, стои като мумия , а Галка все го целува и натиска. Той направо се дърпа. Пази си красотата и гледа да стегне бицепсите за пред камерата и да не разроши перчема, не му дреме изобщо как играе.
Много са ми противни тримата Алексиеви - еднакво бездарни и безлични. Тези ужасни малки фъфлещи устички са ми особено гнусни. И зъбите на всичките са отврат. Как може едни зъби да не си направят - все пак са актьори. Съжалих я Буковска, че се целуваше с големия син Алексиев, който беше и с особено потресаваща прическа - някаква плешива черта...бррр все едно Милко Кавалждиев. А уж трябваше да е някакъв играч и мафиот. Много лош кастиг - то едва ли е имали кастинг всъщност - по семейна линия са ги взели всичките. Отвратителна шуробаджанащина.
Каварджикова няма какво да я коментирам - като започне да накъсва речта, все едно от вълнение и ми иде да спра серията. Камбуров с тази селска физиономия не може да го докара на професор посмъртно. В 7 часа разлика добре си играеше бай Юнал - до там са му възможностите.
Голямо браво за играта на всички мед. сестри - те са страхотни, без Марта Вачкова.
Дъртият Алексиев при силен гняв присвива едно око , с което ме напушва на смях. Големия му син присвива същото око - потрес.
Традиционно двойката Калин и Наталия нямат грешка.

# 239
 Зелено мохито, разбиваш ги! Много точни преценки, но за някои неща не се сещам- кой е големият син Алексиев, пък и мафиот? Нещо ми се губи и кога се е целувал със Захариева? Зъбите са като на половин България-жълти и неподдържани поради тютюнопушене и цените на стоматолозите. То май артистите не са толкова много платени. Холивудските усмивки са друго нещо.
 Снощи във ФВ се появи интервюто на Калин с Лора, като пример за лекарска доблест. В коментарите се оказа, че хората много харесват филма. То май и той ще се окаже най-свестния герой! Други гени носи той , различни от тези на хората, които са го отгледали. Може би и това има значение!

Общи условия

Активация на акаунт