,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 87 822
  • 773
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Казах "малко".
Каварджикова, тя е от старата школа, преиграва яко, особено последно на таванчето като беше. Буковска ме издразни първи сезон, като я гонеха журналистите. Иначе Виолета е много готина - хем лоша, хем добра.

# 286
  • Mediterraneo
Въпреки че чисто визуално не харесвам от край време Буковска, актрисата играе брилянтно! И категорично най- добре от всички в сериала!

# 287
  • София
Верчето и Боби  здраво се бяха отрязали  и направиха това , което и двамата искат  , но не  смеят да си признаят . За днешното доста отворено поколение  малко  ми стои фалшиво   newsm78 толкова    да  са близки  и да си крият чувствата .  
След  погушкването  Боби се опита да направи контакт , но тя  го отряза и той веднага  се обърна към Галя .
Сега пък  Верчето размисли  и му дава сигнали , но той  се е заблял  по каката .
Защо да е фалшиво, всеки гледа да не се мине, ако другият не го харесва особено, но го използва само за секс.
Ако мъжът се държи САМО като приятел - може да изпусне момента да станат нещо повече (разбира се ако жената му е навита) и тя после си го възприема само така. Ако впоследствие мъжът опита нещо - най-много да си изкара упреци, че разваля хубавите отношения.
Добрева се издъни, защото не се усети, че при Тасев е нещо повече от нагон. Ако не беше подслушала откровенията му - щеше да й е по-лесно. Ненапразно казват - който трупа знание, трупа печал.

# 288
Каза ли нещо интересно Буковска?
Ако имате линк към предаването,давайте насам.

заповядай:

https://nova.bg/accents/view/2017/04/02/178241/%D0%B9%D0%BE%D0%B … 0%B2%D0%BE%D0%BB/

# 289
Ако Виолета преиграва, какво да кажем за Жени. Страхотно играе, красива жена,  най- най е в този филм.
Това болднатото се отнася за Виолета, нали? Ако е за Жени - ще предположа, че се шегуваш Crossing Arms

# 290
  • Варна
Ей сега гледах Ралица Паскалева при Гала много ми хареса много слънчево и усмихнато пълно със позитивна енергия момиче... Браво поздравявам я много добре влиза в образа си на д-р Силянов

# 291
  • София
Аз пък гледах Буковска в Събуди се от вчера. Е страхотна е, уникална, нямам думи. Наистина интелигентна и красива жена!

# 292
Аз попаднах на това http://www.eva.bg/article/31174-Dariya-Simeonova-ot-Otkradnat-zhivot- и ми стана забавно
Цитат
И ги гледам старите вълци, които имат повече опит – Стоян Алексиев, Мария Каварджикова – как знаят точно кога, какво и защо да направят. На тях тези неща са им в главата вече, имат изграден рефлекс...

# 293
Аз пък се чудя като има фобия и не може да пипа пениси, как така лесно си легна с Тасев? Че се сети и че има чувства към него?
Все си мисля, че ако наистина има фобия, това трябва да и се отразява на личния живот, не само при операции  newsm78
Според мен, точно избягването от връзка с Тасев /и с когото и да било/ е отражението в личния и живот. Може би точно в тези 7 години, тя е искала да покаже чувствата си към него, но я е било страх /заради преживяно насилие/ и затова толкова години си трае. Помните ли как реагира, когато Тасев я хвана за задника, когато се появи доц. Захариев един път? Вцепени се и му каза веднага да си свали ръцете от задника и. Другото, което се сещам е когато Тасев разказваше историята за монетата и тя подслушваше на вратата. Тогава той обясни, че е заради бас, и едно момиче е трябвало да го целуне, но то така и не го целунало. Предполагам, че отново заради кофти спомени от насилие не го е направила.
А относно това, че бързо си е легнала с него - беше видимо пияна и в такива моменти спомени и сетива се притъпяват до някаква степен. Както се видя, в последствие много съжаляваше за това и със страх избягваше да говори по тази тема.

# 294
  • плевен
Някой знае ли колко серии ще бъде този сезон,някъде прочетох,че ще бъде по дълъг от другите.

# 295
# 296
Ако Виолета преиграва, какво да кажем за Жени. Страхотно играе, красива жена,  най- най е в този филм.
Това болднатото се отнася за Виолета, нали? Ако е за Жени - ще предположа, че се шегуваш Crossing Arms
Ая, за Виолета разбира се  Peace

# 297
Да разведря малко обстановката преди новия епизод.
Трейлър на нов филм с Димо Алексиев, който излиза този месец.

hahaha

# 298
Всичко хубаво на този нов хилм, но ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ ПАК ДИЛЯНА ПОПОВА??? 😲😧

# 299
Всичко хубаво на този нов хилм, но ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ ПАК ДИЛЯНА ПОПОВА??? 😲😧

Работа няма, пък дете храни...недей ти така!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт