,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 87 956
  • 773
  •   1
Отговори
# 330
  • There I was on a July morning
Абе, само за бременности мислите, бе. hahaha
Те сценаристите ни подхлъзват в тази посока - нарочно споменават за 3 супи.  Crossing Arms  hahaha
За Пенев - ясно, дните му там са преброени.

# 331
  • Варна

Много тъпо ми се стори - 30-тина годишен с фимоза, да бе.

80% от описаните случаи са от пациенти на един млад софийски доктор.

Това звучи доста интересно.. 😁
Много ме Дразнят правят някви опити да вкарат интересна развръзка както с Магда и Коко и кво.. Потушиха всичко... Никво развитие...

# 332
Тамън като дадат пътя на Пенев ще се освободи място за Вярчето.

# 333
Ако оставят Наумчо , момчето май няма шанс да завърши  4-ти курс - ще трябва да прекъсне в името на сериала и паметта на дядо си  newsm78 newsm78

# 334
  • Варна
Аз пък не разбрах, защо Калин вдигна телефона на Пенев?  newsm78

# 335
Той по същият начин прочете и писмото от Камбуров до Александър. Уж случайно. Wink

# 336
  • Варна
Той по същият начин прочете и писмото от Камбуров до Александър. Уж случайно. Wink
Абе с писмото иди-дойди... То там нали имаше нещо, че беше в неговия джоб, той обърка пристилките ли, какво беше... Ама да вдигаш чужди телефони... Аз на мъжа си телефона не вдигам, дори и да виждам, че го търси общ познат, пък какво остава за колега...

# 337
Аз пък не разбрах, защо Калин вдигна телефона на Пенев?  newsm78
Точно това се засилих да напиша. Изключително глупава сцена. Да не говорим, че веднага отсреща се започва по същество. Все едно преди 5 мин са прекъснали предния разговар с репортерката. Поредна недомислица. Тези сценаристи или въобще не обмислят нещата, или толкова си могат.

# 338
Мисля, че толкова си могат.

# 339
[
Да не говорим, че веднага отсреща се започва по същество. Все едно преди 5 мин са прекъснали предния разговар с репортерката. Поредна недомислица. Тези сценаристи или въобще не обмислят нещата, или толкова си могат.
Оо, това изобщо не е странно. Вчера ми звъня някаква непозната леля, грешка. Още преди да ми е чула гласа, започна да ми нарежда нещо си. Едва успях да ѝ кажа, че има грешка.
Но това, че Калин вдигна телефона на Пенев беше страшно тъпо, наистина.

# 340
Ако не беше вдигнал телефона , ще трябваше да чакаме още 30 епизода  , за да се разкрие  кой  е клюкарил за Калин.

# 341
Ако не беше вдигнал телефона , ще трябваше да чакаме още 30 епизода  , за да се разкрие  кой  е клюкарил за Калин.
Да, а трябва спешно да се освободи място и за д-р Добрева.  hahaha

# 342
  • Разпиляна във въображението
Нищо не разбрах за Добрева. Значи може да е просто лош първи път ли? После опитвала, а накрая не можела да гледа пенис, а после се напи и спа както трябва с Тасев, после отново с фобия и накрая с диагноза доволна и окрилена. Сериозно, тук има някаква велика глупост.

# 343
  • Там,където се събуждам щастлива.
Изнасилена е, но не го каза направо. Нямаше и нужда, защото се акцентира върху факта, че Романова я разбира и без думи.

# 344
  • София
И аз го разбрах като лош първи път.
Явно и Романова, иначе нямаше да попита леко иронично "И оттогава не си правила секс ли?"

Общи условия

Активация на акаунт